Header

Kikade in på min egna blogg. Haha vem gör det ens? Det var längesen jag skrev iallafall och ibland behöver väl en bara skriva av sig.

Ibland kommer inget vettigt från mig, kanske oftast så egentligen. Jag vet att typ ingen läser detta men blev sugen på att skriva ikväll haha.

När jag drömmer vill jag våga drömma stort. Men alla drömmar ska inte behöva vara stora och magnifika hela tiden heller. Att våga se att alla drömmar är lika bra oavsett storlek. Så jag vill våga drömma litet.

Ha drömmar. Se potential i det som dyker upp framför en. Se framåt. Mot det som öppnas. Det som stängs. Öppna ögon som ger ljus till ens inre.

Ibland är det bara skönt att få ut sig något som egentligen inte slutar. Som kan fortsättas att skriva på länge...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Hur är läget med er? Med mig är det i alla fall bara fint. Jag njuter av intensivperioden, ingen skola att tänka på, bara Hair!
Idag började vi inne på teatern, så nu sitter jag här i salongen och tittar på när vi blockar nummer, alltså kollar placeringar. Känner på mig att det kommer bli en lång dag när det är det enda vi ska göra och så är min pendang (vi är två personer på en roll) iväg på audition så jag får göra allt två gånger om inte fler. Det är ganska krävande, men något man bara få ta!

Jo, fick reda på on jag gått vidare till runda 2 på KHIO i tisdags och det hade jag inte. Men jag är inte ledsen för det! Faktiskt lite lättad, för jag hade nog egentligen inte velat gå där. Haha. Men det var i alla fall kul och söka!

Hoppas allt är fint med er!


Likes

Comments

Italien var helt fantastiskt! Vi hade strålande sol varenda dag förutom vår första skiddag. Och backarna var så härliga, åkt några av dom bästa åken, jag någonsin åkt, där. Jag är riktigt nöjd med den veckan.
Därefter började skolan igen, var ledig måndagen vilket var skönt men var tvungen och åka in till skolan ändå för att träna med några kompisar, på tisdagen där skulle vi nämligen ha en audition till ett extranummer i sommarshowen. Det gick bra! Så får se om vi får det...

Ja, skolan rullar ju på. Vi går snart in i intensivperioden för vår musikal - Hair. Ska bli roligt men det kommer vara tufft och krävande.

Igår var jag på min första audition till de skolor jag söker. Skolan var KHIO, en sjukt svår skola att komma in på men audition var jätterolig och jag var inte speciellt nervös vilket var skönt. Jag är stolt över mig själv att jag gjorde det! Nästa tisdag får jag reda på om jag gått vidare till runda två. Spännande.
Likes

Comments

Godkväll !
Nu har äntligen mitt sportlov börjat och det ska tillbringas i Italien för skidåkning med min pappa, bror och hans kompis. Vi åkte igår och har sträckkört ändå till vi kom fram vid nio imorse. Är sjukt taggad på lite skidåkning, ska bli kul och se vad Italien har att erbjuda av dem varan ;)

Förra veckan var jag sjuk, nästan hela veckan.. Så jag missade min uppdansning i balett, gör inte såå mycket men hade gärna velat vara med på den. Ja, så den veckan spenderades med lite plugg och diablo3.

Hoppas ni har en härlig helg!
KraamJag fick min studentmössa också.. WEEI

Likes

Comments

På befallning från min kära kusin kommer här nu ett litet inlägg från lila mig.

yes, så vad har hänt sen sist?! Jag har haft jullov, vilket var otroooooooooligt skönt. Och för några veckor sedan började sista terminen på gymnasiet. Asså ibland känns det helt sjukt att jag tar studenten, men jag längtar så otroligt mycket efter att få göra det för nu är jag sjukt redo för att komma härifrån säger jag bara. En gnutta skoltrött kan man säga...

Vi får våra studentmössor nästa vecka också, WEEEI. Hoppas min är fiin haha... Och sen har jag fixat en balklänning, påminner mig om att jag måste fixa en studentklänning också.

I vår sätter vi upp vår slutproduktion tillsammans med musikalerna, vi ska göra musikalen Hair på Malmö Nöjesteater vilket ska bli superroligt! Så vi är i full gång med det. Jag har reptider på måndagar, onsdagar och fredagar. Samt slängs det in lite reptider på helger som till exempel imorgon, då repar jag mellan 10-16. Efter sportlovet though (v.8) kommer vi repa typ varenda dag mellan 9-20 kanske... Kommer bli mycket men det ska ändå bli roligt!

I skolan är det också mycket, vi har uppdansning i jazz och balett. Det är typ som nationella i dans haha... Sen har vi uppsatser i teoriämnena och dessutom är det mycket med och söka skolor osv. Yes, jag ska söka tre ev. fyra dansskolor och tre folkhögskolor musikinriktning. Kommer bli en spännande vår. Har tre veckor i rad med sökningar haha. Det blir kul! (hoppas jag..)

Vad händer mer i mitt liv? Jo, för tillfället är jag sjuk.. Jag mådde dåligt igår, gick till skolan och dansade och hade sedan feber på kvällen yäy. Så nu är jag big time sjuk :(

Jo just det jag!! Jag har ju flyttat in i min nya lägenhet också. Jag bor tre våningar ner från där jag bott innan (hos Hannah), så nu har jag ett eget nyrenoverat place and i lovet it!!

Blev en liten kortis i vad som händer i livet just nu... Får väl försöka ta tag i mitt bloggande igen haha...blir tyvärr inga bilder nu heller, har inga tyvärr...

Likes

Comments

Höstlovet fick världens bästa start. Milano var grymt, eller skönt och välbehövligt kanske jag ska säga! Vi har gått och käkat, o gått och käkat. Spenderat alla mina pengar på mat samt lite på ett par skor - de måste jag visa bild på, ett efterlängtat köp (alltid velat ha ett par sådana skor).
Sedan har lovet fortsatt uppåt. Och nu är det vision, en konferens min kyrka har här hemma i Värnamo. Hade inte tänkt och anmäla mig först men anmälde mig nu. Och åhhh va bra det ska bli!! Kommer bli en bra helg känner jag.
Likes

Comments

HEJ ! 

Hur är läget? Med mig är det super! I onsdags var det koreografitävling på skolan. Många utifrån förstår nog inte vilken stor grej det är. Vet inte hur många kvällar jag offrat för de två nummer jag var med i. Men roligt har det varit! Jag var med i Magdas nummer och Nils nummer. OCHOCHOCH vi vann med nils nummer !!!!! Så himla sjukt och roligt! Vilken grej det är att vara en del av det vinnande numret i koreografitävlingen - en stor grej om man går på ldmg helt enkelt. Så missade ni nu koreografitävlingen är det bara att komma på sommarshowen i juni då vi kommer vara med och visa Nisses nummer där! 

Idag fick vi även höstlov vilket var otroligt gött! Efter onsdagskvällen slutade hjärnan att fungera, så det var välbehövligt med lov nu kan man säga. Dock har jag sjukt mycket och göra, då jag ska kunna fyra låtar utantill till vår musikal, Hair, som jag dessutom aldrig varit med och lärt mig då jag haft dansrep när alla andra haft körrep hehe, sen ska jag plugga till ett dansteoriprov och en engelska inlämning som ska vara inne veckan efter. Men FÖRST ska jag och Viktor iväg till Milano i tre dagar, ska bli skönt med miljöombyte samt att få hänga med honom! Bara vi två. Åh vad kul det ska bli! 

Hoppas allt är bra med er! 


Från Magdas nr.

Från Nisses nr. 

Likes

Comments

Oj vad tankarna snurrar ikväll. Speciellt frågan vad jag ska göra efter studenten? Det är något alla ställer sig någon gång när man går i trean och med lite ångest i. Egentligen är jag inte speciellt orolig för jag vet att allt kommer lösa sig till det bästa, men samtidigt kan jag inte hjälpa att jag ibland tänker på den. Jag har så otroligt många drömmar att jag inte vet hur tiden kommer räcka till, sen måste man ju ha pengar också för att kunna utföra vissa av dem. 

Jag är avundsjuk på de människor som är helt stensäkra på vad de ska göra, som vet vad de vill. Till viss del tillhör jag de människor, men jag menar de människor som vet vad dom vill hålla på med - inom jobbfrågan. De som vet att de vill hålla på med en viss grej. Det enda jag vet är att jag inte vill ha ett ''vanligt'' jobb, utan jobba med något kreativt. För det är ändå vem jag är. Men vad? Haha.. Jag vet att jag inte behöver bestämma mig nu, och det är inte något jag tänker göra men ja, frågan ligger ändå någonstans där inne i huvudet. 

Att jag även tagit ett otroligt stort beslut som legat och gnagt sen i våras, känns otroligt bra. Det var som en sten lättade från hjärtat, samtidigt kan jag inte heller undvika att inte tveka på det. Ibland händer det. 

Förlåt mig för att jag inte går in mer på det men alla tankar är ganska nya och privata.. och ja, ikväll är en sån filosofikväll här hemma i Malmö. Så då skriver jag bara lite. För att få ut mig det. Jag är inte världens bästa skrivare, men sen skriver jag väl nu mest för mig själv. Då tänker väl folk att det är därför man har en dagbok som man skriver i för att den är privat. Men jag får sån oerhörd skrivkramp när jag skriver i dagboken, och ikväll orkade jag inte ta fram den haha... 

Tankar en torsdagskväll som denna! 

Likes

Comments

...vid 06:00 är säkert många som gör. Något jag själv aldrig varit bekant med förrän jag flyttade från villan (mitt första boende, i Lund) till Malmö. Efter två år är det fortfarande svårt, vissa morgnar, att hasa sig upp ur sängen. Speciellt på höstterminen, då det börjar bli mörkt när man ska gå upp. Under november och december är det bäcksvart när jag går upp, hur taggad blir man av och gå till skolan då?!

Idag lyckades jag ta mig upp, har börjat sätta klockan lite senare än jag brukar och då försenas nästan allt haha. Så idag missade jag min vanliga buss, samt en buss som går några minuter senare. Då blev det och ta en helt annan buss, vilket gör hela vardagen lite mer intressant haha!
Ha en fin dag!

Likes

Comments

En tom blogg är det jag ser här framför mig. Jag har inte haft någon lust till att blogga de senaste månaderna, men nu känner jag lite saknad efter det.
Det är mycket som hänt på en och en halv månad. Den 11 september fyllde jag 18 år och tog dessutom körkort då. Världens bästa dag säger jag bara!
Viktor flyttade dessutom 20 mil från Värnamo för att gå Bibelskola lite utanför Linköping. Så från att ha varit två timmar bort är det nu fyra timmar mellan oss. Liten omställning, men distansen har man vant sig vid nu efter två år.
Ja, vad mer? Jag började trean! (Lite galet) vi har även provat och beställt studentmössor vilket gjorde det hela lite mer påtagligt.

En kort sammanfattning av några större händelser som påverkat livet på ett eller annat sätt dessa månader!

Ha det gott!
Likes

Comments