Alla människor är både känsliga och tåliga på olika sätt. Medans en person utan diagnos kanske klarar stress, höga ljud eller att helt enkelt bli berörd av en annan person. Detta är något som de flesta med autistisk diagnos inte klarar.

Det finns de bland oss med autism som klarar av att bli berörda, det betyder inte att vi gillar det. Skaka hand är fruktansvärt, men vi kan det när vi måste. Skaka hand är också ett väldigt bra sätt att sprida sjukdomar. Något vi också gärna undviker.

Tänk så här, de flesta där ute är rädda för ormar och spindlar. Den känslan av att ta i en orm eller spindel. Så känns det att ta i handen med någon man inte känner för oss med autistisk diagnos.

Det har inget att göra med att vi inte är artiga, vi får bara ångest av att röra er. Det är absolut inget personligt.

Kärlek till er. /Anton ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag fick nyligen min diagnos, men jag har levt med den hela mitt liv. Så att skriva om det är inte än dålig ide eftersom så många inte förstår sig på vad Autism är. Visst man kan gå på nätet och söka om det, men ändå så missas så många detaljer.

Visst det kommer vara svårt för mig att få er att förstå och jag skriver inte det här för mig. Jag skriver om det för mina autistiska bröder och systrar som lider varje dag. Inte av Autismen, men av systemet. All stress och hat på vårat sätt att vara. Vi vill bli accepterade, för att sanningen är att ni behöver oss mer än vad vi behöver er.

Hjälp oss hjälpa er. /Anton ❤

Likes

Comments