Long time no see, kände för en uppdate från ingentans. Kanske för att jag ville skriva av mig eller nåt.
Just nu ligger jag inlindad i en filt i ett hotellrum i landet Scheiwz( kan aldrig stava till det ursäkta!) mamma skriker åt mig o fixa våra resväskor för vi ska checka ut snart, men orkar inte ens röra en tå. Har sovit så dåligt för vi är 6 personer i ett hotellrum. Om jag ska kunna sova bra måste det vara helt tyst. O filiipiner o tysthet funkar inte tsm.

Det här är tredje dagen här o imorgon åker jag hem.
Kör en update snart igen

Likes

Comments

Hello My pretty readers! Som sagt jag bloggar bara när jag orkar o det blir inte så ofta. Men livet rullar på som det ska. O idag har jag tänkt på att det redan har gått ett halvår sen jag flyttade ut. Tiden går sååå sjukt fort! Jag trivs iallafall skiiit bra o bo själv, men ibland känns det såklart ensamt o för tyst, men men im not complaining. O snart har jag alltså gått 1 år i högskolan, its crazyyyy. Jag fyllde år nyligen också. 21 år blir jag o känner mig gammal hahah. Mamma fyllde också år nyligen.

Allting rullar på som sagt o sakta men säkert börjar jag komma upp på fötterna igen. Våren har kommit o det gör mig gladare. O sommaren kommer snart o har massor o se fram emot då. Gamla vänner har kommit in i mitt liv igen o vänskap som jag trodde var förlorad har kommit tillbaks. Allting faller på plats just nu o det är jag tacksam för ❤️

Lite bilder från olika tillfällen

Likes

Comments

Med Evanescence- my immortal i lurarna så sitter jag vid köket o blir deppig hahah. Men den är så himla fin låt så skitsamma. Vad har jag gjort idag? Inget speciellt, städade lite hemma sen drog jag till gymmet o körde zumba och yoga. Nu sitter jag här äcklig o kroppen och är lite irriterad. irriterad över att jag har ätit samma mat i två dagar, till lunch och middag hahah.... Kan någon ge tips till vad man kan laga? Gör typ samma mat varje dag -.-

livet rullar på, skolan, jobb, gymmet, o umgås med vänner and then on repeat. Snällla kan nånting hända eller, blir lite panikslagen o det känns som om jag inte har gjort nåt med mitt liv... Vill åka nånstans, var som helst!

Alla hjärtans dag närmar sig, och känner paniken komma lite, men sen tänker jag, vem fan bryr sig?? Det är en helt vanlig dag, fucking YOLOO, stenhård breeee inget ska få mig o bli ledsen, fuck bitches get money, nää jag skoja bara nu ska jag inte leka gangster här.

Det är en jättefin dag där man kan visa uppskattning till sina käraste <3

bloggen suger, jag suger, livet suger.... NOT livet är underbart fan!! ( märker ni min kamp med mina tankar som en pyscho xD) nej seriöst bloggen suger för tillfället för jag har inget o skriva om. Jag uppdaterar väl då o då, så håll utkik :*

/A


Likes

Comments

Klockan är ganska mycket men som vanligt kan jag ej sova. Befinner mig just nu hos päronen. Mamma saknade mig så mycket haha.
Jag o mamma gick runt lite på Erikslund och kollade runt på dagen. Vi slutade med att vi drog till IKEA o köpte massa grejer haha älskar henne ❤️
På kvällen mötte jag upp meihen o bahzad. Åt lite sushi sen drog vi till strike o spelade biljard. Det var jävligt kul o det ska göras om! Imorgon är det jobb som gäller och söndag.
Hoppas ni har haft en bra fredag ❤️


Likes

Comments

Sorry vet att uppdateringen har sugit, men har ite haft orken o blogga!
Mina dagar har bestått av tjejkvällar efter tjejkvällar haha, och sleepovers. Det är så himla mysigt!
Skolan har börjat så måste få tbx rutinerna också. Är glad att jag är godkänd på alla mina tentor nu så nu är det bara att fortsätta! En termin har redan gått och tiden går så sjukt fort. Jag mår allmänt bra, bättre iallafall, jag har mina stunder men det har väl alla.
Just nu flyter allting som det ska, och jag är glad för det! Imorgon är det fredag och löning. Så det ska jag spendera med mamma på Erikslund på dagen o lite senare på kvällen så ska jag o några vänner gå ut o äta sen dra till strike :)

Likes

Comments