Idag har jag arbetat med min skiss till bilden till temat känslor, mitt budskap med bilden är olika blandade känslor. Jag blev väldigt nöjd med skissen men kan göra den mycket bättre efter som att jag målade snabbt och slarvigt. Fick inga problem denna lektionen så det va ju bra.

Likes

Comments

Idag har jag gjort en tankekarta om mitt jobb med känslor, alltså har kommit på idéer och gjort grunden för arbetet. Är inte nöjd med något speciellt har bara jobbat klart med grunden. Jag hade lite problem i början med att komma igång och få idéer men det löste sig. Jag tänkte mycket och fick inspiration av kompisar.

Likes

Comments

Idag har jag arbetat med tanke kartan och skrivit upp lite vad jag ska jobba om och mina ideèr. Sen efter att jag gjorde det började jag kolla på lite inspiration till min photshop och sen hittad ejag bilder och började redigera och la till bilder.Har inget jag är specielt nöjd med men kom iallafall på något. Mitt problem var att komma igång med min photshop men jag löste det och kollade lite inspiration.

Likes

Comments

Idag har jag börjat med photoshop och jag ska photoshopa mardrömmar. Har inte riktigt kommit igång än men har tittat på bilder. Det jag fick problem med var att välja bild för har intte en aning om vad för typ av bild jag ska jobba med.

Likes

Comments