Efter bara 1 dag bloggande är jag redan på plats 121 i Sverige, så vill bara säga tack till alla som läser och kommenterar min blogg, så tack!
Mot toppen ✌️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är nästan omöjligt att beskriva hur jag känner för min underbara flickvän, men jag ska göra ett försök.
Du är absolut den finaste tjejen som finns i världen för mig. Jag älskar dig så oerhört mycket att det är obeskrivligt.. För mig är du helt perfekt både morgon & natt, att ligga bredvid dig och se dig in i ögonen får mig att glömma allt och bara fokusera på dig, runt om mig blir allt svart och det är dina vackra ögon jag ser. Bara att få hålla om dig är en känsla jag aldrig har upplevt..
Min kärlek till dig kommer aldrig försvinna. Jag älskar dig min ängel. Bilden är gammal men det var första gången vi träffades, bästa dagen i mitt liv.


Likes

Comments

du börjar skriva med en person, efter ett tag börjar ni prata i telefon dagar & kvällar.. ni börjar ge varandra små gulliga smeknamn.. ni bestämmer er för att träffas. medans dagarna flyger förbi börjar ni tycka om varandra mer och mer, ni kallar nu varandra för "baby" ni fortsätter med att tycka om varann mer och mer.. ni hittar på saker tillsammans, myser med varandra. efter ett tag bestämmer ni er för att ha förhållande och allt känns perfekt, ni tror ni har hittat personen som ni vill leva med livet ut, MEN problem börjar uppstå och ni bråka ofta men har ändå mysiga stunder tillsammans..tiden går och 1 av er börjar att tröttna.. ni pratar med varandra mindre o mindre, och är kalla mot varandra. ni börjar tveka och träffas därför mindre. ni ger det 1 försök.. det funkar inte, ni gör slut börjar träffa andra och glömmer varandra mer och mer men ändå så minns ni minnena.

varit med om något liknande? det blir som en ond cirkel.  

följ.


Likes

Comments

hej det var flera månader sedan jag bloggade så detta är bara en liten början, tänkte att folket på nattstad ska få lite motstånd. kommer skriva mer senare så följ mig redan nu, under dagen kommer jag säkerligen ställa in så bara mina följare kan kommentera!

kärlek handlar inte om avundsjuka ålder eller utseende, det är något som styrs utav ditt hjärta.

du behöver inte vara vacker för att vara perfekt och du behöver inte vara perfekt för att du är vacker.

 

Likes

Comments


Kille- är du oskuld? 

Tjej- ja?

Kille- varför är din fitta så uttöjd då? 

Tjej- .. Är du 10 år? 

Kille- nej?..

Tjej- varför har du lika liten kuk som en tio åring då? 


       respekt vi alla förtjänar.

som alla med lite vett i skallen vet så förtjänar vi alla respekt till en viss del.

ett talesätt som nästan alla i sverige säkert hört är " behandla folk så som du själv vill bli behandlad" för att låta lite mer själviskt inom denna enkla sak så ska ni som läser min blogg veta att det är MIN blogg och inte er. jag skriver vad jag vill och hur jag vill SÅLÄNGE det inte är rasistiskt eller kränkande emot någon speciell person eftersom jag vet att man kan bli anmäld för såna löjliga saker. så ALLA ni som vet redan nu att ni inte tycker om mig eller helt enkelt bara kommenterar en massa onödiga saker kan lika bra sluta läsa och aldrig klicka in på min blogg igen.. till er personer som skriver onödiga " hat" meddelande eller vad jag ska kalla det.. ni vet nu om att jag kan kolla upp er ip adress? det kommer automatiskt när någon kommenterar eller nåt på min blogg. tack för mig. :) 

Likes

Comments

GirlfriEND = END 

BoyfriEND = END

FamILY = I LOVE YOU

något du aldrig ska säga är "jag älskar dig" om du en vacker dag kommer säga "jag hatar dig" 


Likes

Comments

1 folk hatar dig för dom är avundsjuka.
2 folk kallar dig bög/Lebb för dom är osäkra ELLER för dom vet att du får mer tjejer/killar än dom själva.
3 folk kallar dig ful men står framför spegeln och önskar dom såg ut som dig.
Skulle kunna rabbla upp massvis fler anledningar varför folk hatar på en.

Hade rättegång idag.. Var ganska trött och smått irriterad men det gick hur bra som helst.

Likes

Comments

Okej, tänkte skriva lite hur jag gick ner ungefär 26 kg på bara en sommar.. Allt började med att jag inte ens själv tänkte på att jag var tjock.. Men när folk började kalla mIg för "fetto" osv så kände jag mig värdelös.. Jag fick inte tjejer på samma sätt som nu! Iaf.. Jag slutade umgås med mina vänner lika mycket istället satt jag hemma och mådde skit istället, sedan en dag tänkte jag "nu måste jag gå ner i vikt" och så blev det, på bara 2 månader gick jag ner 26 kg. Jag käkade inte mycket alls, och när jag väl käkade så gick jag ut och sprang tills jag knappt kunde stå upp, och eftersom jag inte käkade så mycket så fungerade inte jag och min kropp som den borde, jag mådde oftast illa, men jag vande mig, jag tänkte inte ens på mat längre.. Det ända jag tänkte på var att träna. Och varje dag ställde jag mig på vågen och såg hur kilona sprang ner.. Jag vägde 86 kg och nu väger jag 57. Men när jag tappade så mycket i vikt så förändrades hela jag, från att aldrig få tjejer till att nya tjejer kommer var dag, mitt rykte steg snabbt som "player" och det kanske stämde, inte vet jag. Men jag bara fortsatte och även hur mycket jag försöker så är det svårt att hålla mig till 1, klart jag kan.. Men svårt är det. Jag förlorade min oskuld när jag var 17 (då jag blev smal) bara en månad efter hade jag legat med 13 stycken. Nu är jag 19 men vill inte berätta hur många jag legat med såhär officiellt. Så jag tycker folk kan sluta säga att jag gick ner i vikt genom att använda droger! För det är inte min sak att ta sånt skit. Kämpa och du klarar allt!Likes

Comments

Nämner inga namn i detta inlägg.
Men för er som inte vet varför jag ska på rättegång på måndag, så fortsätt läs.. För någon månadsen var jag på en såkallad"fest" usel däremot.. Jag hann inte dricka så mycket förrän det hände.. Något jag mår så fruktansvärt dåligt av! Som ni säkert vet har jag alltid velat bli någon sorts av modell, och var nära att bli det oxå, men vågade inte FÖR ATT.. Det var en kille som jag tror är 24 år gammal på denna usla festen, som hade kanske druckit lite mycket, och lång historia kort så bröt han min näsa, ni ser säkert på bilder att den är lite sne? Utan anledning kom han bakifrån slog mig först på tinningen sedan käket och därefter ett hårt slag vid sidan av näsan.. Jag var inte riktigt medveten om vad som hade hänt, dock kände jag hur min läpp och haka blev varm, jag drar handen över näsan och spottar det första jag ser är fullt av blod, det kom mer och mer och snart ser jag mina kläder var fullt utav blod.. Jag blev helt yr, kunde knappt stå och en tjej hjälpte mig in.. Och alla säger till mig att jag måste till akuten omedelbart därför att min näsa var se, benet från näsan är åt fel håll. Jag fick svårt att andas. Blodet fortsatte rinna och jag fattade att den var bruten, inombords ville jag bara gråta! Inte för att det gjorde ont utan för att jag märkte hur konstig min näsa blivit. Nu har den blivit bättre men man kan fortfarande känna benet vid sidan ist för i mitten.
Nu kan folk sluta tro att jag gjort något kriminellt o så.. Kram på er.❤️ Fuck of haters! Skaffa ett liv!


Likes

Comments