Header

Hola. har inte gjort något märkvärdigt idag, gick upp ganska sent, fixade frukost och redigerade lite bilder till insta & bloggen. Åt lunch med mamma nere på stan och passade samtidigt på att fota, kommer förmodligen lägga ut en bild från dagens fotografering på måndag. Vart hemma i kanske 2 timmar och kollat på en serie, kan verkligen rekommendera NCIS för er som gillar kriminalare. Har tänkt dra och gymma lite senare blir rygg och biceps med andra ord ingen utgång för mig ikväll men för er som ska have fun och ni andra ta hand om er :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För er som gillar street outfits så kan ni få lite inspiration från den här looken, enkel men cool look som funkar till vardags. En Marinblå jeansjacka (från Levi´s) under en grå polotröja (från Carlings) svarta knee ripped jeans (från stayhard) och ett par svartvita skor (från vans). Valde att matcha mina accessoarer efter grå svart och vit så det inte sticker ut för mycket dock körde jag på en rödvit bandana enbart för att få det där lilla extra till outfiten.

Likes

Comments

Hola :D Igår jobbade man och direkt efter jobbet blev det en liten mini photoshoot nere vid hamnen. Det blev en ganska sent gympass men fick sjukt bra pump körde biceps och rygg. Sov lite extra länge idag riktigt skönt faktiskt var duktig och tag kort på frukosten innan jag åt upp men jag med missade lunchen haha.. Det har inte hänt något speciellt idag har suttit o redigerad bilder hela förmiddagen och nu hade jag tänkt dra o gymma efter jag har lagt upp det här inlägget. Blir nog att kolla serie efter gymmet och bara ta det lugnt.

Likes

Comments

När det kommer till träning har jag nu två mål till vinterhalvåret. Det ni ser på bilden nu är nuvarande form, hade faktisk tänkt börja bulka.

För er som inte vet vad bulka är så lite kort fattat innebär det att du äter mer kalorier än ditt normala behov för att bygga upp muskler, man lägger på sig fett för att sedan kunna deffa. När man säger mer fett menar man alltså inget extremt kaloriintag av godis och choklad man ska äta nyttigt och rätt och ändå gå upp i vikt.

Deffa handlar om att försöka tappa i fettmassa utan att tappa muskler, deffen sker oftast på vårkanten för att man ska vara i form till sommaren och beachen. Mål nummer 1: gå upp ungefär 5 kg 2: Öka i styrka

Likes

Comments

Likes

Comments

En otippad söndag med andra ord planerna som man hade gick åt helvete haha.... men måste säga att spendera lite tid med sig själv är ganska skönt det med. Förmiddagen har jag tillbringat nere på stan och kikat runt lite i butiker, hittade faktisk en riktig schysst skjorta på Carlings. 

Koffeinberoende som man är blir man såklart sugen på lite kaffe, så gick till Espresso House och suttit här i fyra timmar om inte mer ......Hållit på med bloggen, laddat upp en bild på Insta, redigerat fler bilder och planerat lite andra små saker. 

Kvällens planer är inte så intressanta, äta middag såklart och sedan röra sig mot gymmet. På schemat idag armar. Sedan dra hem för dusch och äta igen, kommer förmodligen att slå på en film, tar tacksam emot filmtips så kommentera nedan.

( Om ni stör er på stavfel/min grammatik så har jag dyslexi så ha överseende med det tack :D )


Likes

Comments

Började jobba 09:45 och slutade14:00 så det var ganska chill, hade bokat tid hos frisören kl 15:00 behövde verkligen klippa mig håret började blir för långt och riktigt tjockt, är riktigt nöjd med resultatet :D. Varit hemma nu i kanske 30 min tagit en snabb dusch, fixat mig och ätit lite, ska ut och fota lite och efter det drar jag och mamma iväg till Erikslund ni som bor i Västerås känner nog till det, kort fattat för ni som inte känner till är det ett relativt stort shoppingcenter. Har inplanerat två inköp, en ska göras på IKEA plz kill me Fyfan vad jag har det ....haha och till kvällen blir det bio med bästa mamma :D (vi ska kolla på IT ifall någon undrade) 

Likes

Comments

Tänkte som första inlägg svara på lite random frågor, så ni lär känna mig lite bättre.

1. Vad är ditt fullständiga namn? Anthoni Kristoffer Martinez, jag ska vara tacksam över att jag inte fick ett namn som tex Anthoni Kristoffer García Fernández Rodríguez González López Martinez, hahaha så tack för det mamma och pappa.

2. Är du döpt efter någon? Nej Inte vad jag vet.

3. Ålder? 19.

4. När är du född? 24 Augusti 1998.

5. Hårfärg? Det är mörkbrunt okej, inte svart!

6. Ögonfärg? Mitt svar när man får frågan "de är svartare än natten" haha tragiskt men sant väldigt mörka iaf.

7. Vart bor du? Västerås - (mamma) Stockholm - (pappa).

8. Vilken är din favoritstad? Just nu London.

9. Tränar du? Yes gymmar.

10. Hur många gånger i veckan tränar du? 6.

11. Har du varit i något annat land? japp en hel del faktiskt.

12. Pratar du något annat språk? Förutom Svenska och engelska så kan jag spanska.

13. Har du några husdjur? Nej, men skulle vilja ha hund.

14. Gillar du kaffe? ja!

15. Röker eller snusar du? nej

16. Någon skum maträtt du gillar? Inte vad jag kan komma på men älskar mandelkubb inte för det är en maträtt, så sjukt gått och känner typ ingen som gillat så det får räknas som skum maträtt.

17. Hund eller katt människa? hundmänniska 100%.

18. Tycker du om sushi? Nej fyfan hahah.

19. Favorit quote? Bra fråga finns många bra men Why fit in when you where born to stand out.

20. Några födelsemärken? Har några stycken men den som sitter på min vänstra sidan av magen är nog störst ( hade tänkt göra ett separat inlägg om just det).

21. Har du tatueringar eller piercing? Nej det har jag inte men funderar starkt på att skaffa tatueringar.

22. Vilken färg är dominerande i din garderob? Mörka färger haha.

23. Har du någon gång brutit ett ben i kroppen? Ja 3 gånger..............

24. Vart växte dina föräldrar upp? Mamma växte upp i Chile och pappa i El salvador.

25. Är du singel? Yes and ready to mingle.

Likes

Comments