Det här gillar vi. Allting värkar just nu gå min väg, mycket intressant och väldigt trevligt. Jobb, blivande flytt i mars :)

ROLIG utekväll i lördags med väldigt trevligt folk. Dock hadde jag tydligen väldiga problem att välja på vilka jag skulle vara med, men det började med en chillförfest hos Ekström med Linda för att sen bege oss iväg i ett snöklätt och en del snubblande till BLVD, och det var inte av alkohol utan mer vädret.

Sen så träffa jag den underbara Nathalie jag sa hej till på chez amis, för att sen bege mig tillbaka till blvd med Amanda och hennes klasskamrater som inte riktigt kan geografin i göteborg kan man väl minst sagt säga. och efter det så ringde min underbara vän Sara och sa att jag skulle med till Viktoria, vilket jag gjorde mer än gärna, eftersom jag inte har träffat Sara på ett bra tag. Vilket ledde till att vi drack gott vin och en del drinkar där. Sen så var tanken att jag skulle bege mig hemmåt, vilket dock inte blev av för att min underbara frisör Maria slog en signal och ville att jag skulle bege mig till Parklane vilket blev nästa anhalt på min kväll. Där var det faktiskt roligt för en gångsskull, Viktor är alltid lika galen och greken ska vi inte ens tala om. Men tack för en underbar kväll med alldeles för mycket alkohol haha.

puss o kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja vad ska man säga om denna dag som ändå var lyckad, men kan bero på att jag inte hadde direkt något planerat och jag tog det lite som det kom. Det började med att jag var bjuden på middag hos mina gammla grannar vilket var väldigt trevligt och en underbar njutning, och sen begav jag mig hemmåt en stund, för att sedan bege mig till min kusin för hans nyårsfirande med vänner och släkt.

Ja vad man kan säga där, jag var yngst som vanligt. Maten smakade gott, trevligt sällskap och mycket intressanta diskussioner om allt mellan musik och arbete, utbildning och min kusins flickväns bror mycket egensinnade intresse av bokföring som även jag av någon underlig anledning innehar.

Men som sagt överlag en mycket trevlig nyårsafton med goda vänner och bekanta.

Det där med nyårslöften man ska försöka ge så har jag väl inte direkt kommit på något definitivt, men men varför ge ett löfte men ändå på ett eller annat sätt inte kommer att hålla.

Godfortsättning mina vänner och hoppas 2008 blir ett bra år! puss och kram

Likes

Comments

Ja det var väl ett tagsen jag skrev något här, och frågan är ifall man egentligen borde göra de!? hur intressant är det egentligen att läsa om ditt och datt andra individer har gjort, eller önskar att göra.

Förlåt Katrin, men läste ditt inlägg och var nästan tvungen att fortsätta att vara negativ till detta ändamål haha. Men men det kan väl alltid intressera några eftersom det är folk som tjänar pengar på sitt bloggande, vilket kan tyckas hyfast patetiskt enligt mig.

Dock måste jag säga att utgången var lyckad igår, trots att det inte var så mycket folk ute vilket får mig utsökt över mina funderingar gällande nyårsafton. Ja vad ska man egentligen säga om den? Oftast har man många planer och man ska alltid försöka överträffa det man gjorde förra året, vilket är ungefär som julafton. Man söker efter den perfekta Julafton och nyår. Men egentligen känns nyårsafton ganska överskattad måste jag säga. Vet inte varför. klart det är trevligt att skåla in det nya året, det är inte de. men alla dessa frågor om vad man ska göra på nyår som började redan i början av december. Då är det något som är fel, är det att man inte har något att prata om eller är det så att alla är ute efter den perfekta!? Så detta året ska jag bojkotta allt vad nyår heter och resa till Köpenhamn och umgås med min syster och hennes sambo. vilket kommer att leda till en trevlig och lugn nyår.

Ha det bra nu gott folk och godfortsättning och hoppas ni får en bra nyårsafton.Puss och kram.

Likes

Comments

Måste helt enkelt vara Joseph Arthur - In the sun riktigt nice låt!

Likes

Comments

Ja vad kan man säga, I fredags var det en trevlig utgång med flera vänner i min närhet, vilket gjorde det till en bra kväll. Trots att jag var tvungen att fasta, så det blev ingen mat efter tio, och inget att dricka efter tolv. men har kommit på att man kan vara nykter och ha kul ändå, kanske inte så lönsamt för krogen, men vad fan! jag mår bättre dagen efter haha. Slutade med att jag kom hem vid tre-fyra tiden, vaknade vid åtta, fick rusa till bilen och köra ner till Sahlgrenska eftersom jag skulle vara där vid nio. Men det gick, jag kom i tid och allt var frid och fröjd, men var rejält trött efter det. Och sedan så övertalade jag Angelica att gå ut på kvällen, vilket var trevligt... Natta mat med Gero o pablo är aldrig fel, men hur fan ser folk ut på Järntorget, känns som allt löst folk samlas på ett ställe, ganska intressant att studera måste jag säga... Och idag ska jag och min moster se på avgörande semifinalen mellan Pixbo och Täby, vilket jag hoppas kommer bli ett resultat man gillar hehe! Hoppas ni har haft en bra helg gott folk! puss o kram!

Likes

Comments

En retro låt från 80-talet av bandet missing persons väl värt att lysnna på! http://www.youtube.com/watch?v=gNU_wyQbAv4

Likes

Comments

det bästa jag har gjort på länge, nu har jag äntligen insett hur konstig du är, och att jag inte får ut några behov av att träffa dig mer. men jag önskar dig ett bra liv!

Likes

Comments

nu är det frågan.. är man blind eller har man blivit lurad av en person man tycker om!? Hur jag än funderar på denna fråga så får jag inte fram något vettigt svar, och frågan är ifall huvudpersonen kan svara på det? Ena dagen är man kallad en del trevliga saker, och nästa dag är det skit samma!? Jag undrar vad som har hänt med mänskligheten, inte direkt att det förändras över en dag!? eller det kanske det gör vad vet jag. men men vad fort allt egentligen kan förändras i sitt liv, så jag tycker allt att ni ta hand om de ni tycker är kära och säga hur mycket ni gillar personen, för nästa dag kan det vara försent.. Ta hand om er nu i vårvädret, för det ska jag göra! puss o kram!

Likes

Comments

Ja vad ska man säga, denna dag har varit precis i min smak, till o med ätit försenad tårta hehe. I like u and u now it!

Likes

Comments

Ja nu kommer denna dag då man är ännu ett år äldre, är det någon skillnad!? och det ständiga svart är NEJ.

Likes

Comments