Det har vart fullt upp här hemma! Vardagen har rullat på och tiden går så fruktansvärt fort! Helt plötsligt har tre veckor flugit förbi... Tussan är snart två månader gammal.. hur gick det till?

Eric skulle stå högvakt i Stockholm så jag och Freja blev ensamma hemma i tio dagar. Lite läskigt att behöva klara sig helt själv, men tillsammans med familj så går ju allt bra ändå😍

I söndags så åkte mamma, Freja och jag upp till Stockholm för att hälsa på Eric och ha en liten mamma-dotter-tripp. Så vi kollade på några högvaktsavlösningar, shoppade och Eric kunde fika och äta middag med oss när han var ledig emellan sina pass. Så himla mysigt!

Nu är äntligen Eric hemma igen och vi tar långhelg❤️

Tussan i sin "swedish armed forces"-body som Eric köpt och leggins och hårband som jag sytt😍

Så god frukost😍 och vilka gosiga kinder i bakgrunden🐹

Lilla familjen på promenad

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är ju älskade lilla Tösen redan tre veckor gammal... det går för foooort!!Samtidigt som jag knappt kan bärga mig tills hon kan springa runt och skratta och fnittra..

Idag har vi varit ute på flera promenader för att ta vara på de fina höstvädret. En liten morgonprommis innan frukost, sedan en stadspromenad när Eric hade klippt sig, följt av en mysig kvällspromenad. Booztade av all frisk luft och D-vitamin så kurade familjen ihop sig framför lite tecknad film. Nu när vi har barn så är vi faktiskt ursäktade att kolla tecknat en lördagkväll! Freja var ju förstås sådär road och sov genom största delen... eftertexterna var intressanta dock:)

Likes

Comments

Idag är vår älskade tjej redan två veckor gammal! Kan inte fatta att tiden går så fort. Känns som om vi nyss kom hem från BB.

Under dessa två veckor har vi hunnit med två BVC besök. Snuttan går upp i vikt bra och är så snäll och duktig under besöken. Hon har sovit bra om nätterna mellan amningarna fram tills för några nätter sedan. Hon verkar ha lite ont i magen, så vi ska testa några magdroppar från Semper som BVC sköterskan rekommenderade. Hoppas att de hjälper.

BVC sköterskan tipsade även om att man kunde göra sina egna våtservetter för att komma undan massa kemikalier som faktiskt inte är så beprövade gällande hur skadliga de är den lilla känsliga babyrompan. Så vi bestämde att vi iallafall ska testa och se om vi tycker att detta passar oss. Jag hade redan köpt en våtservettsbox, sedan vek jag de torra tvättlapparna på mitten och lade de varannat håll om varandra så att de matas upp en ny när man tar en servett. Efter detta var det bara att koka upp vatten och hälla i lite babyolja och sedan hälla detta över de torra våtservetterna när det svalnat. Häll av överfldigt vatten och så är det klart. Faktiskt väldigt enkelt. Jag ska nog kolla efter en babyolja som är mer naturlig dock, men fick bli denna nu när jag testade:) hittills har vi vart nöjda med dem iallafall.

Likes

Comments

Äntligen var gudföräldrarna friska så att de kunde komma och hälsa på.

Så himla roligt att se Juni med Freja. Juni smög fram och klappade Freja lite på benen och sedan fnittrade hon till och backade och klappade händerna... sedan smög hon fram igen och fnittrade till och backade haha. Juni sträckte sedan fram och erbjöd sin napp till Freja😍 det var så otroligt sött! De ska nog bli goda vänner i framtiden!

Freja stormtrivdes i gudmor Malous famn och slumrade till en stund.

Likes

Comments

Det är nu lite mer än en vecka sedan denna lilla tjej kom till världen och ord kan inte beskriva kärleken som vi har till henne. Det är verkligen den bästa gåva man kan få.

Kan inte sluta förundras över att det är henne jag har burit på i nio månader. Hennes små händer, hennes ögon, hennes ansiktsuttryck och hennes små fossingar... allt gör mig förundrad.
Hon är tveklöst det bästa vi gjort!

Likes

Comments

I söndags så fick Freja träffa sina mor- och farföräldrar för första gången och hon stormtrivdes i deras famnar💞 så härligt att se dem tillsammans!

Sedan kom Oliver och Malou förbi på måndagen för att lämna världens finaste tårta med den första bilden på vår lilla skatt tryckt på😍 så himla fin!! och god!!!💞 dock hade de blivit lite förkylda så de lämnade bara av tårtan vid dörren med en liten glimt av lillan. De får träffa henne mer ordentligt och bebisgosa när bacillerna är borta.

Senare på kvällen kom Erics syster och sambo förbi. Freja trivdes med dem lika bra och låg och kollade storögt.

Tänk att denna underbara flicka är vår💗 mitt hjärta rinner över av kärlek!

Mormor💞

Faster och farbror💗

Ja vi åt upp hela tårtan på mindre än ett dygn😆

Likes

Comments

Jo, jag heter Freja💞

Vi har egentligen kallat lilltjejen för Freja redan från början när vi fick reda på att det var en tjej i magen. Men vi ville se om det var en Freja som kom ut också😃 och vi tycker att det passar henne perfekt🎀 hoppas hon tycker det också💞

Likes

Comments

Vår underbara lilla tjej har äntligen kommit ut💞 hon föddes vid 12 i torsdags och allt gick så underbart bra! Kan knappt förstå att denna lilla skatt är vår och jag kan inte sluta titta på henne😍 vår fina dotter🎀

Just nu har vi bara vart helt instängda i BB-bubblan och bara njutit av att vi har blivit tre💖detta är så fantastiskt!

Likes

Comments

Idag har jag varit hos barnmorskan en sista gång. Vi bokade tid för igångsättning på söndag om hon inte tittat ut av sig själv innan det förstås. Känns faktiskt skönt att få det inbokat och klart. Det känns lätt som om förlossningen aldrig kommer komma igång när man går över tiden såhär, och då är ett igångsättningsdatum väldigt skönt att få. Men jag hoppas ändå att hon kommer innan det så att kroppen får starta av sig själv och inte behöver tvingas igång. Vi får väl se hur det blir...

Tänk att vi snart får träffa dig🎀

Likes

Comments

Idag så mötte vi upp svärfamiljen för en mysig fika på spikön inne i Trollhättan. Så himla härligt att sitta ute några timmar i friska luften och solen och verkligen utnyttja det fina vädret. Har ju nästan känts som att hösten kommit tillbaka det senaste, så kändes riktigt lyxigt att kunna sitta och fika allesammans på en bänk och dricka termoskaffe i solen ☀️

När vi kommit hem så kom mamma snabbt förbi och lämnade massa björnbär som hon plockat på sitt lilla ställe. Så jag bestämde mig för att slänga ihop en liten smulpaj som jag och Eric sedan mumsa på till tvn.

Likes

Comments