Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Något jag alltid har stått för är att man ska kunna få säga sina inre tankar och känslor utan att det ska vara fel bara för att man vågar säga att, fan idag mår jag skit. Att man säger vad man innerst känner tycker jag är modigt och starkt.

Då kan jag erkänna en sak idag. jag ogillar hösten S T A R K T. Jag känner att hösten ger mig mindre livslust och jag brukar hamna i så att säga en höst/vinter depression. Det är väldigt viktigt att veta att många gör det under dessa två årstider (även andra årstider eller året runt). Och jag är så enormt frustrerad över en händelse idag här där jag lever med min pojkvän. Jag känner mig lite extra nedtryckt idag, men är väldigt tacksam för att min pojkvän stöttar mig igenom detta tills vi snart förmodligen flyttar ut och skaffar oss ett litet eget boende.

En sak till som jag vill att ni ska veta, jag tar lite i taget av min berättelse. Jag har hoppat av gymnasiet och söker nu jobb. ''MEN HERREGUD ANSIKTSLÖS, NU ÄR HELA DIN FRAMTID FÖRSTÖRD!?'' Det är den inte alls det. Detta beslut har jag tänkt på i över ett år. Jag tycker inte att om man mår psykiskt dåligt, är självdestruktiv och mår så dåligt på insidan så man inte kan hålla koll på knappt en sak i hela världen. Då ska man inte gå i skolan och pressa sig själv för att man ska verka så jävla bra som alla säger att man ska vara. Du duger precis som du är och bara för att du inte klarar av gymnasiet så går inte hela jorden under. Take a chill pill och gör det som känns rätt för dig!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej igen.

Jag kom och tänka på en sak för bara någon minut sen som jag helt enkelt glömde att berätta. Denna blogg kommer att vara väldigt olik andras bloggar. Denna blogg kommer inte att innehålla kläder, mode, smink och accessoarer eller ett vanligt vardagsliv som väldigt många & även jag då är intresserad av. Den här bloggen kommer innehålla känslor, gömda berättelser, negativa och positiva upplevelser, frågor, sex, sexualitet, konst, poesi och mer intressant kommer att komma.

Likes

Comments

Jag vet inte alls vart jag ska börja någonstans. Just nu är mina känslor blandade och det har hänt så pass mycket på sistonde så jag vet inte ens om det går att börja på någon bra rot. Men jag kan börja berätta lite om mig själv och vad denna blogg kommer innehålla.

Jag tänker då inte berätta så mycket om mig eftersom att detta ska vara en identitetslös blogg, en av anledningarna jag heter Ansiktslös på denna blogg. Jag är en person på 17 år som lever i ett liv som är svårt att leva i, för mig helt otänkbar. Jag bor inte hos någon av mina föräldrar & jag bor heller inte på något fosterhem. Jag bor hos min partner och hens familj. Många kanske tycker att det låter hur skönt och underbart som helst. Det var det. Men nu vet jag knappt själv vad som har hänt då jag känner mig förnedrad, utkollad och stämplad. Det kommer vi komma till senare i bloggen. Jag kanske ska berätta lite mer om mig så det gör jag. Jag är en person som inte klarar en dag utan mina cigaretter eller min powerking. Jag älskar att teckna och uttrycka mina känslor i konst och poesi.

Det jag också vill säga med denna blogg är att alla som känner att dom har en dålig dag eller en bra dag, oavsett vem du är så får du släppa av några tunga stenar från dina axlar och lägga dom här i en kommentar så kan man hjälpa varandra ur denna mörka värld. (Nedtryckande kommentarer mot andra individer kommer tas bort)

Känn er fria

Likes

Comments