Header

Gjorde scones nu precis när jag kom hem från stan eftersom jag var så sjukt sugen. Sitter och planerar min vecka, och ska snart tillbaka till K town. Har lånetelefon som knappt fungerar, så jag får be om ursäkt för den dåliga kvalitén på bilden. Menmen, trodde verkligen inte jag skulle vara en sån tjej som tog bild på sin frukost, men allt för att jag ska kunna lära mig det här med bilder och redigering. Sen ser det ju också mysigt ut. 


L.W


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter och drömmer mig bort till en av mina absoluta favoritstäder. Rom är en sån otroligt vacker stad och dessa foton kommer ifrån min förra resa dit. Då var mitt resesällskap pappa och lillasyster. Får nog boka en resa till Rom nu i vår och ta med mig S. Det finns inget bättre än Rom på våren, då det är perfekt väder för att strosa runt och titta på alla byggnader, sevärdigheter och bara njuta av staden. Sitta på uteserveringar långt in på kvällarna och dricka vin och äta gott.

På tal om mat ska jag snart laga och äta en lite sen middag, men först ska jag sitta och titta igenom bilder och småfixa med dom.

/L.W

Likes

Comments

Precis gått en kvällspromenad med J och diskuterade vår hemtenta som jag tänkte bli klar med ikväll, kanske imorgon om skrivandet inte går som jag vill. Har precis gjort mig en bruschetta och ska nu sätta mig och njuta av dessa kolhydrater. 

L.W


Likes

Comments

Serpentine Lake, Hyde Park i London

Före

Serpentine Lake, Hyde Park i London

Efter 

Idag har jag suttit försökt lära mig photoshop när jag egentligen borde plugga. Det jag vill lära mig är att få mina bilder ljusa och rätt så kalla men ändå försöka få liv och fin färg i dem.. Jag har tidigare haft en tendens till att ha väldigt varma bilder med en lila och rosa aktig ton men det ska det bli ändring på.

/ L.W

Likes

Comments

Den här bloggen startade jag för ett bra tag sen. Den har dock inte varit i bruk.. Jag har inte vart den typen som förstått mig på bloggandet. Aldrig sett mig som den som "bloggar", men nu i och med ska jag försöka börja föra en typ av dagbok i form av lite text och förhoppningsvis massor med bilder. Riktigt originellt, eller hur? Jag har ett nystartat projekt och företag som heter Another Story /www.anotherstoryshop.com. Det är en växande och pågående process eftersom jag inte kan lägga ner all min tid och energi på det eftersom jag studerar på universitetet. Jag studerar media och kommunikation så känns det relevant att kanske prova på det här. Jag kan försöka beskriva mig med några ord. Energifylld, nyfiken och glad? 

Tanken är att jag ska försöka lägga upp fotografier och inspiration här, och såklart mina tankar. Men också vara extremt ärlig med hur mitt liv ser ut. Jag är en sån total nybörjare på allt sånt här, men jag ska ge det ett försök. Lära mig redigera bilder, fotografera, och allt däremellan.

L.W

Likes

Comments