Header

Hej Blokken

I morgen starter salget for det nye H&M samarbejde med Kenzo, som bliver revet væk, før man når at sige Kenz..

Jeg er ret glad for ideen om at man kan få designer-ting for billigere penge og at os ikke-udødelige mennesker, kan få fat i dem. Eller kan vi?

Egentlig er denne artikel ikke en kritik eller noget, bare lidt personlige tanker omkring hele molevitten.

For det første starter salget altid for de 'større' mennesker, hvilket jo er forståeligt nok, når tøjet skal brandes. Men det er sgu også lidt som om at de mennesker hæves over alle os andre, fordi de får det nærmest proppet i munden, hvor resten af os bare må sidde og vente rastløst.

For det andet, synes jeg at 'hypen' ødelægger lidt dét, som for mig er vigtigere at fokusere på, nemlig selve designet.
Jeg føler lidt at selve designet og konceptet bag kollektionen, hurtigt bliver overskygget af, at det bare er sejt at have disse ting, hvis i forstår? Altså, at det er ligemeget hvilken ting man fik fat i, det eneste der gælder er at man fik det. Og at man dagen efter kan rende rundt og være den ultra-super-seje på gym.

Ellers kan man jo altid sælge det videre til en pris, hvor det bedre kan betale sig at købe noget fra selve mærket.

Jeg har opsat mig selv for at jeg ikke kommer til at få en bid af kollektionen, hvilket er træææls... Men jeg orker sgu ikke dette kapløb i år.

I 2015, var jeg dog heldig, at jeg på det tidspunkt var i Edinburgh og køen til Alexander WangxH&M dernede var ikke så sindssyg. Jeg kan huske, at jeg kom derhen, stillede mig i kø med 15-20 andre og så delte starbucks gratis kaf. Så det må man sige var en hyggelig kø. Så kom jeg ind. Tog 7 items, som var maksimum. Og købte 5 af dem. Jeg kan bare huske glæden af, at have fået fat i det, da jeg virkelig havde stor kærlighed til Alexander Wang, men ikke stor nok pengepung til Alexander Wang, you know?
Da jeg købte de ting, havde jeg ingen anelse om, hvor meget man kunne sælge det videre til eller at det var så mega sejt at have tingende. Jeg var bare virkelig vild med selve designet og har siden da, brugt tingende til nærmest døde.

Så ja, dette blogpost har nok ingen morale, men mere et lille rant tror jeg. Rant om, at forbrugermentaliteten måske har taget lidt overhånd...

Tak for at du ville læse med ❤️

Kysss 😘😘😘

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej Blokken.
I dag havde jeg fri fra arbejdet, og i stedet for at sidde hjemme i provinsen og se tidsspildende serier, tog jeg en tur til København.

Har i set Carrie's diaries? Hvor hun sidder i toget på vej ind til NYC og kigger drømmende ud af vinduet?
- Det er story of my life. At sidde og have storbydrømme i S-toget.
Jeg elsker storbyen, dens kreativitet og udfoldelse. Jeg elsker, at se så mange forskellige mennesker, med forskellig smag og stil. Der er så meget plads til forskellighed og kreativitet, at det nærmest er umuligt at overgå.

Når jeg er i København, hvilket jeg prøver at gøre oftest muligt, så føler jeg at min sjæl bliver genopladet. Jeg elsker at sætte mig på en cafe, helst på en travl gade (eks. Strøget) og drikke en kop kaffe.

Men ikke noget med at glo i min iPhone. Nope. Jeg sidder og iagttager menneskerne, deres tøj, deres stil, deres smag.

Jeg sidder og begynder at spekulere over, hvad der dog i alverden har fået den fyr til at gå med gule bukser eller hvorfor pigen har bleget håret en tand for meget.

Og jeg får så mange nye indtryk, ideer og inspiration, at mit hoved nærmest ikke kan rumme det. Min højre hjernehalvdel bliver virkelig kildet. Og det er det helt rigtige sted hehehehe ;)

Men i dag var provins-gal lidt modig og kastede sig ud i fiske-net-strømpebukser. Godt nok med jeans ud over, men stadig en start.
Jeg har for tiden været meget inspireret af det lidt 'forkerte', trashy agtig stil, om man kan sige det sådan. En dirty blackster er nok det bedste jeg kan beskrive det som.

Kys, fra mode-bloggeren ☺️

Likes

Comments

Gucci er et italiensk-fransk ejet brand og blev stiftet i Firenze i 1906. (Jeg ved godt introen lyder som en skoleopgave). Guccio Gucci (dat name tho) var stifteren og han var en businessman og designer, hvilket er en go' kombi ift. til branchen må man sige.

Efter at have arbejdet på Londons Savoy Hotel i årevis, havde Gucci fået et godt indblik i den raffinerede æstetik af de engelske adle, og tog så disse indtryk og info (om man vil) med hjem til Firenze. Der åbnedes den første Gucci butik, hvor der blev solgt lækre, eksklusive luksus-lædervarer kreeret af dygtigste håndværkere fra Toscana. Take me to the 20's please. (Men helt seriøst, hvor kunne det ikke bare være overdrevet, at tage på en tidsrejse og se butikken og varerne og kunderne, der kom ind og hvad DE havde på osv.. osv...)

(Men så det her det bliver rigtig spændende, lyt godt efter hestepiger)

Gucci havde inden for få år haft så stor succes, at velhavende, internationale kunder begyndte at efterspørge Gucci's varer, især de rytter-agtig-inspirerede tasker, kufferter, sko osv. Og det var SÅDAN deres horsebit og stirrup motiverne, som vi så godt kender i dag, blev født.

Senere kom bambus-tasken og rød-grøn-rød-stregen, you know...

I 1960, bærer The First Lady Jacqueline Kennedy en Gucci. Modellen er den vi kender som Jackie O' (Er det ikke bare et vildt sammentraf, hva? ;) )


Midt 60'erne integreres GG-logoet.

Så sker der en hel masse andre ikoniske ting i 70'erne, 80'erne OG I 94!!!! My oh my 94!!!

I 94 får Tom Ford rollen som Creative Director og bringer et nyt, dristigt og provokativt pust til luksus-brandet, hvilket skulle associeres med den succesrige elite. (Forestil jer de lækreste natklubber, med AAA++ strippere og tjenere med sølvfade, som uddeler et par baner mel, og en Gulddreng, der med nattens model, er på vej til toiltettet med automatisk skyl-ud... Jeg ved godt min fantasi er rigtig vild)

Men jo, man kan sige at Tom Ford har bragt Gucci gennem en seksuel revolution, og jeg er vild med det. Det er så ikonisk, som det overhovedet kan blive.


Mark Lee tiltræder i 2005.

Så er der den søde Frida Giannini som Creative Director fra 2006 til 2014. (Jeg ved godt at det er mega pinligt, men jeg er ikke sikker på, hvad hun egentlig gjorde, måske 'rydde op' efter Tom Ford? IDK...)

Så når vi til endnu en fantastisk del af indlægget.


You guessed it!! Alessandro Michele. OH my!


Alessandro Michele overtager Giannini's plads i 2014. Hvilket siden Tom Ford, er det bedste der er sket for Gucci, efter min mening.

Jeg er så mindblown, af det feministiske, nørdede, 70'er agtige og jeg-legede-for-længe-i-mormors-garderobe univers! Jeg kan ikke engang beskrive det, jeg kan bare ikke få øjnene væk... Jeg elsker at Alessandro er så nytænkede og virkelig har en sans for, både hvordan man indkoopererer samfundsudviklingen ind i tøjet og selve Gucci-brandet. Og hvordan skole-pigen-next-door er så nørdet, men alligevel bare gør et kæmpe fashion-statement. Jeg elsker pigen, han har skabt. Den ikke-så-smukke, men alligevel så speciel, at hun er indprintet i øjehinden. En pige, som kører sit eget show-ish.


Gucci SS16 - Jeg ved de fleste har set det, men det er altid godt at få en lille opfrisker.

Især SS16 kollektionen, gik direkte ind i mit hjerte. ALT fra hver enkel lille detalje, til selve markedsføringen var simpelthen udført sublimt. Mens jeg sidder og skriver dette indlæg, går det mere og mere op for mig, hvor genial manden og resten af teamet er. (Mit hjerte banker hurtigt og jeg får tårer i øjnene af excitement, no joke). Mode er bedst, når det er sjovt og Gucci (efter min mening) fører legen.

Jeg kan derudover ikke lade være med, at tilføje en lille video (stadig SS16, for ikke at kludre i det)


Det var indlægget for dag :)

Kys, fra jeres mode-blogger <3

Likes

Comments

Charlotte Wales for Pop Magazine & billeder fundet på VSCO, Instagram mm.

Hej Blokken

Jeg vil ikke være en af tåberne, som starter en blog ud med et indlæg om sig selv. Selvom jeg har et fremtrædende narcissistisk gen, så er folk sgu ligeglade med hvem du er, før de har set hvad du har at byde ind med.

Derfor starter jeg min blog med en tanke. En tanke jeg har rendt rundt med længe.

Inspiration og at blive inspireret er fantastisk, det sætter gang i tanker og følelser og bidrager til personlig udvikling.

Men hvad så hvis ens inspirationsboble i hjernen er som en beautyblender, som suger det hele til sig og bliver større og større, men har en grænse, hvor den ikke længere ekspanderer. Har inspirationsboblen også det?

Det vil jeg ønske den ikke havde, for der er simpelthen så meget fantastisk, kreativt og sindssygt derude. Men nogle gange føles det uoverskueligt og man kan nærmest ikke følge med.

Jeg vil gerne give jer et eksempel. Lads tage clean-crisp-lækker-minimalistisk blog.

1. Jeg falder over en overdrevet lækker, minimalistisk blog.

2. Jeg forelsker mig og bliver nærmest fanatisk.

3. Det går op for mig hvor ikke-tjekkede mine blomsterkjoler og pangfarvede bukser er, og smider det hele ud.

4. Jeg render ikke i andet end sort, hvid og grå og føler mig som mode-blogger-on-fleek.

5. En uge senere falder jeg over en herre sej instagramprofil, som bugner af lækre trasher-t-shirts og jeg tænker at DET her er det nye the shit.

Og så starter vi forfra.

Og det er det værd. For det er dét, der skal til, for at man kommer lidt tættere på at finde ud af sin egen personlige stil og generelt bare udvide sin 'horisont' hvis man kan sige det sådan.

Sandheden er at det er umuligt IKKE at blive inspireret i den verden vi lever i dag. Personligt, tror jeg at det handler om hvorvidt man tager det hele til sig. For i virkeligheden er det ikke kun blogs og instagramprofiler at man kan drage inspiration fra, men fra ALT hvad man møder i hverdagen. Grim café, fail-graffiti eller noget helt tredje, som også er helt ude i hampen, men vækker en lille orm i maven.

Moralen med dette indlæg er at, det er godt at blive inspireret, selvom man nogle gange kan føle at man nærmest ikke kan følge med. Og vær som en uendelig beautyblender og bliv ved med at suge det til dig hehe ;)

Kæmpe kys, fra din helt egen modeblogger <3

PS. følg mig, jeg er ny in blogger-town

Likes

Comments

Hej Blokken

I anledningen af, at jeg skulle have lagt et nyt billede op på instaen, var jeg inde på min all-time-favorit-billede-redigerings-app VSCO. Så fordi jeg er en nostalgisk person, ville jeg scrolle ned, for at se hvad der var i gemmerne. Der fandt jeg mine gamle billeder, som jeg den dag i dag synes er fede. Nogle af disse billeder har set lidt af lyset på instaen (men er blevet slettet siden hen), andre fik ikke engang lov til at få en tå ud.

Men hvorfor dog, hvis jeg godt kan lide billederne? Svaret er egentlig enkelt. Jeg føler ikke at de er gode nok. Jeg føler ikke at der er andre, som nogensinde vil kunne se det samme i billederne, som jeg kan. Den tanke gjorde mig egentlig ked af det, for hvorfor kan jeg ikke bare være ligeglad med hvad andre synes? Så kom jeg så tilbage til, hvorfor jeg overhovedet skulle ligge dem op.

Jeg ser konstant selvpromoverende insta-posts, af piger med deres drinks, veninder og designertasker. (add lala Berlin tørklæde and u know the type - no offence). Men jeg er jo ikke bedre selv? Jeg er selv i konstant søgen om at finde et lækkert billede af mig selv, som jeg kan ligge på instaen og de skal helst ikke være ligeså 'ligegyldige' som de ovenstående. Dette gør mig så pisse-irriteret, at jeg kan være sådan en halv-klam-narcissist.

Det hele bunder i, at jeg (som alle andre) bare gerne vil have anerkendelse. Og det er så fandens svært, når man bare ikke er personen, som er særlig vild med de høje Isabel Marant sneakers eller Stella Falabella. Jeg føler ikke at der er plads til forskellighed i min 'omgangskreds'. Derfor, føler jeg mig ikke særligt godt tilpas, hvis jeg ligger noget op, som ikke nødvendigvis er 'insta-værdigt' og lidt ligegyldigt.

Men så længe det ligegyldige gør en glad er det måske ikke så ligegyldigt alligevel... Og så fik billederne alligevel et liv, on the block.

Likes

Comments

Sweatshirt: By Malene Birger, Nederdel: Baum und Pferdgarten, Sko: Vagabond, Taske: & Other Stories, Ur: Seiko[/caption]

Hej Blokken

En lille fugl har sunget og sangen gik ud på at leopard-printet er vendt tilbage. Det vil sige at leopard-printet er en af sæsonens 'trends' og det var heldigt, da jeg faktisk sad inde med et 2-års gammelt Baum und Pferdgarten sæt. I dette outfit trak jeg den ikke heeeele vejen hjem med printet, da det for det første er lidt for koldt med en kortærmet bluse og for det andet havde jeg lyst til at tilsætte noget mere 'fast' og 'struktureret' til den 'flowy' nederdel. Dermed får man, efter min mening, et sjovere sammenspil mellem print og tekstur. Jeg tog altså et par nylon-strømper på, sorry, men det for koldt. Og tilsat et par spidse sko (i tilfælde af jeg får en ikke-så-positiv-kommentar ;) )

Jeg synes også vi ser lidt for få flatlays for tiden, derfor tænkte jeg, at det kunne være lidt fedt at være out-dated... Jeg ved det... Jeg er so last year. Men alligevel håber jeg i synes om det, det gør jeg i hvert fald.

Kys fra jeres mode-blogger <3

Likes

Comments

Hej BlokkenForleden, faldt jeg over en fotograf, som virkelig har vækket et eller andet hos mig. En kvinde ved navn Charlotte Wales. Den britiske fotograf har lavet de lækreste editorials for Vouge US, Vogue Paris, British Vouge, the Gentlewoman (som seriøst er et af de fedeste i verden, efter min mening) mm.

AREA FW16

AREA FW16

DAZED MAGAZINE

DAZED MAGAZINE

DAZED MAGAZINE

Ovenstående billeder er bare få af de mange eksempler på hendes (mester)værker. Det bløde fokus og 70'er vibes giver mig nærmest gåsehud, så lækkert det er.

Derudover, vil jeg tilføje en video, som hun har lavet med Taylor Hill for Vogue. Følelsen jeg fik da jeg så videoen... Priceless.

Se det og nyd det <3

References: charlottewales.com

Likes

Comments

Hej Blokken

I dag skal i se de fedeste jeans, som jeg har fundet på ASOS (aka. junglen af basics og andet mærkeligt masseproduktion). MEN jeg har fundet de fedeste jeans, som (tilfældigvis også) er danish-weather-appropriate, så her får i dem så.

(nummer goes from venstre to højre)

DE SORTE

(1. HER) (2. HER) (3. HER) (4. HER)

Nummer 2 af de sorte er sådan lidt wannabe Gucci, men når man er flad som en femøre, så går det sgu an.

DE BLÅ

(1. HER) (2. HER) (3. HER) (4. HER)

Alle disse jeans er så fede på sin egen måde, at man ikke engang behøver at tænke for meget over resten af outfittet. Selvtak for hjælpen ;) ;) ;)

 Jeg synes helt sikkert at i skal få jer et af disse 8 lækre par jeans her til efteråret, da vi ikke kan have outdatede-so-last-year piger rendende rundt i det skønne Danmark.

Der er intet sponsoreret, det har jeg ikke læsere nok til. So, yes.

Det var dagens post, så følg mig fordi jeg er ny blogger i blogger-town.

Adios, fra jeres helt egen mode-blogger <3

Likes

Comments

Hej Blokken,

I dag mister du din outfit-mødom, da jeg har tvunget dig til at fremvise min dejlig-bløde-lyserøde-og-alt-for-langærmede-sweatshirt.

Da jeg så denne sweatshirt i H&M forretningen... Så skulle den skulle bare med hjem. Jeg faldt for de Acne Studios lignende ærmer og derudover passer farven meget fint til min varme hudtone. Efter min mening, er denne sweatshirt perfekt til efteråret, især på grund af den lyse farve, som nemt skiller sig ud i den grå-sorte mængde og/eller parkeringskælder. Derudover, elsker jeg at 'gemme' mig i tøjet, hvilket ærmerne gør det alt for nemt.

Det var så blokkens første selv-promoverings-indlæg, med halv-akavede jeg-leger-model-og-tager-på-hotel-efterfølgende-billeder. Jeg håber der måske én i verden, som ville finde dette inspirerende, for så er mit arbejde gjort.

Adios

MKH, jeres helt egen mode-blogger <3

Likes

Comments

Hej Blokken H&M's samarbejde med Kenzo er lige rundt om hjørnet og jeg kan allerede se telte-festen foran H&M's butikker for mig. Men eftersom at jeg er et fornuftigt menneske, som ikke trænger til en omgang sygdom, vil jeg nøjes med at udgive dette indlæg. kenzo_hm_fall_2016_campaign_suboi Da jeg først så kollektionen, fik jeg øjepine. Men 'it grew on me' og jeg begyndte ligeså stille at kunne se stor potentiale i de forskellige items. Jeg beundrer vildskaben og hvordan kollektionen virkelig afspejler selve Kenzo. Kenzo har jo (som vi godt ved) en tendens til at være meget 'out there'. Dette indlæg byder på mine favorit-ting fra kollektionen, samt hvad (I wish) jeg ville have på til.  

DEN FORHOLDSVIS KLASSISKE

[caption id="attachment_9" align="aligncenter" width="472"]Polyvore Polyvore[/caption] Dette var det første, som jeg satte sammen. Jeg startede ud med den mest 'neutrale' ting af alle, eftersom det var nemt :D. Og fordi skjorten er så 'enkel', er der utal af ting man kan have den på med. Men, jeg har denne gang valgt at gå efter den klassiske stil, dog tilføje lidt metalics, så man ikke ligner en granny. Og jeg synes dette 'sæt' er blevet mega lækkeeerrt!  

Jeg gik ALL-IN 

[caption id="attachment_10" align="aligncenter" width="399"]udklip1 Polyvore[/caption] Alt i print. Det er meget sjovt at lege med farvekombinationer, når printet matcher. Kjolen inspirerede mig til et pink og hooker-agtigt, dog stadig råt outfit. Jeg ved, at mange ikke ville bryde sig om det, men hvis ikke man bor i provisen, kan man snildt pull-det-off.   ARBEJDE-ELLER-KAF-MED-VENINDEN-ELLER-NOGET-HELT-TREDJE [caption id="attachment_13" align="aligncenter" width="445"]udklip4 Polyvore[/caption] Dette sæt bugner af det hele. Klassikkerne, trenden, color-match og Kenzo. Altså, det kan ikke blive bedre, vel?  

CO-ORD

[caption id="attachment_11" align="aligncenter" width="525"]udklip2 Polyvore[/caption] Jeg er en mega sæt-pige, fordi det altid er så nemt. Så... Jeg kunne ikke lade være. Jeg valgte specielt denne taske, fordi farven passer så lækkert til det blå. Derudover tyder man lige nogle prikker i sættet, af samme farve. Jeg synes, at man kan have alle slags sko på til dette, men jeg valgte et par docs, fordi jeg elsker at ødelægge det feminine, med noget råt. Ærligt, er dette mit ynglingsoutfit af alle i dette indlæg. Er der ikke en, som kan give mig disse items, så jeg kan rende rundt sådan, resten af årtiet?  

ANOTHER HOOKER-OUTFIT

[caption id="attachment_14" align="aligncenter" width="556"]udklip5 Polyvore[/caption] Jeg kan godt mærke at dette indlæg giver et sjovt billede af mig, med denne hooker-vibe. Men et andet, sexet og råt outfit. Jeg har ikke så meget at sige her, ud over at dette er nok et mere gå-i-byen outfit. Lad hooker-viben inspirere dig, det er det nye. Det var det for today, håber det gav lidt inspiration eller noget lignende.   Kys, fra jeres helt egen mode-blogger <3 PS. følg mig, jeg er ny in blogger-town.

Likes

Comments