Header

Åkte med hela familjen till Älmhult för att äta ute. Vi bestämde oss för en thairesturang där de serverade mongolisk barbercue, det var så så gott.
Att liksom få ta vad man vill som är rått och sen se hur dom tillverkar det va också en upplevelse i sig. Riktigt mysig kväll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

..... tiden rinner iväg, alldeles för fort.

Likes

Comments

Har blivit så mycket den senaste tiden då folk är sjuka och vi är väldigt underbemannade. Långa dagar och somnar nästan direkt när jag kommer hem, ska försöka bli bättre. Lovar.

Likes

Comments

Resturang och bowling med mina finaste pärlor.

Likes

Comments

Hallå, påväg in till Hässleholm för att träffa några vänner för att äta lite och bowla. Va ett bra tag sedan vi alla kunde ses samtidigt så det va äntligen på tiden. Vi hörs senare

Likes

Comments

God morgon på er, hoppas ni haft en skön morgon.
Själv så blev jag väckt för en timme sen av att min granne håller på och sågar Indien trädgård, så det är ju lite mindre mysigt.

Ny vecka och snart går vi in på september vilket känns lite deppigt haha, men ska få jobba litens veckan också så känns faktiskt bra!

I helgen har det hänt lite saker då jag i fredags började med att åka in till Hässleholm för att lunch med Carro och Fredrika, två saknade tjejer från min gymnasieklass, vilket va jättemysigt då vi inte träffats på hur länge som helst!

Efter det åkte jag hem för att ta en dusch och fixa mig lite för att kusinerna skulle komma på kvällen och grilla. Känns som det va bland de sista gångerna man kan sitta ute och äta för iår.

I lördags åkte jag ner till Malmö och Ella för att sen dra vidare till Palmfestivalen i Trelleborg. Va jättemysigt och avslutade dagen med att kolla på Måns Zelmerlöw.

Kom hem till Ella lite sent så vi sov ganska länge igår och därför gjorde vi inte så mycket, tog en liten snabb vända till Emporia och köpte en ny väska och lite smink från sephora. Tänkte lägga upp i ett inlägg här sen.

Likes

Comments