Allt har sina gränser. Nu är det nog. Jag har väldigt svårt för att få känslor för någon och jag är dessutom livrädd för att bli kär. Jag har haft en otroligt svårt förhållanden nu i fem månader. Detta förhållande har vart upp och ner. Det har tagit slut till och från då killen har tvekat på sina känslor, gått tillbaka till sitt ex osv. Nu har han åter igen plaserat sina tankar på henne men han vill inte förlora mig. Hur går det ihop?  Att han tänker på henne och saknar henne men han vill inte förlora mig. Jag kan inte vara med någon som tänker på sitt ex och saknar henne. Varje gång det har gått åt fel håll för oss så har jag blivit huggen i ryggen om sjukt många har sagt att jag ska dumpa honom för han förstör mig och han är inte värd mig. Jag har vart otroligt blind av kärlek. Jag har gett han nya chanser men jag har aldrig tänk på mig själv. Nu är det över. När han berättade detta så gjorde jag slut. Jag orkar verkligen inte bli huggen i ryggen längre. Alla mina förhållanden har i stortsätt vart likadana. Jag har alltid vart med om otrogenhet, vart instängd eller något dylikt. Men man ska tänka på att det är aldrig, ALDRIG händeles som gör ont utan det är minnena och att man vet att man inte längre har den närheten med den personen längre.

Likes

Comments

Hej!

Detta blir mitt första inlägg och jag hoppas det uppskattas. Kom även ihåg att jag är anonym och vill skriva av mig. Jag har alltid vart en ensam varg och värdesätter andra före mig själv.


Osäker, alla känner sig osäker ibland och det kan vara över allt möjligt. Men jag, jag känner mig osäker för att jag är kär. Riktigt kär. Men min osäkerhet beror inte bara på mig och mitt dåliga självförtroende utan även människan jag är kär i. Mellan varven så känns det fel att jag har dessa känslor för att jag inte längre får någon respons när jag uttrycker mina känslor trots att denna person känner samma för mig. Det jobbigaste med det hela är att man inte vågar berätta om sin osäkerhet för personen heller. När man väl har samlat mod till att förklara situationen så känner man sig bara ännu mer osäker och det blir en stor börda istället. Man vill inte längre veta av omvärlden och bara ta bort alla sociala medier och slå på flygplansläge på mobilen.

Jag är nog inte ensam om att känna såhär.

Likes

Comments