Wantie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ligger hemma och gosar med min kise nu efter att ha fått städat lite. Snart väntar kvällsmat & Gossip Girl, sen ska jag ta mig lite välförtjänt sömn innan morgondagen då det väntas både skola & jobb

XOXO

Likes

Comments

Dagen börjades med en rejäl frukost innan jag gav mig av mot skolan för kickoff med resterande människor på estet. Superfika med kakor, muffins och det viktigaste- kaffe.

Nu väntar en bra dag med lekar där vi kommer introducera in ettorna i vår härliga familj och sen efter det bär det hemmåt för mig där ett lass tvätt väntar, hurra

XOXO

Likes

Comments

Insåg imorse att idag var sista gången jag gick in i skolan för första gången efter ett sommarlov. Hur sjukt?? Jag tar studenten iår. Kan inte smälta detta verkligen.

Första dagen började toppen iallafall, började med lite planering inför superfika imorgon, innan jag gick med Ulla & David för o äta lite. Åkte sen hem med David och har spenderat en lugn och allmänt bra dag här i glommen med lite Netflix&Chill, en promenad ner på piren o lite fiske som kronan på verket.

Nu ska jag sova, imorgon blir det upp tidigt!

XOXO

Likes

Comments

I brist på annat kör jag en This or That 💁


Duscha / Bada

Choklad / Vanilj

Apple / Android

Salt / Sött

Fantasi / Verklighet

Shorts / Kjol

Godis / Chips

Prata i telefon / Prata i verkligheten

Byxor / Klänning

Spotify / Youtube

Film / Böcker

Pizza / Sushi

Stan / Landet

Gina / Cubus

Levande ljus / Lampor

Smink / Utan smink

Utsläptt hår / Uppsatt hår

Jordgubbar / Hallon

Sjunga / Dansa

Frukost / Lunch

Födelsedag / Julafton

Ögonskugga / Mascara

Skola / Jobba

Matte / Engelska

Baddräkt / Bikini

Ute kväll / Inne kväll

Havet / Pool

Tårta / Glass

Kött / Fisk

Brunett / Blondin

Osminkad / Sminkad

Mörk choklad / Ljus choklad

Silver / Guld

Långa naglar / Korta naglar

Fanta / Cola

Svart / Vitt

Hallonsoda / Sockerdricka

Hotell / Tälta

Mobilskal / Mobilfodral

Höst / Sommar

Dator / tv

Facebook / Instagram

Natt / Dag

Likes

Comments

Allt från resor, klubbar, fester, hemmadagar & weekends och allmänna highlights finns nedan👏🏻

Likes

Comments

Denna sommar har vart allt verkligen. Allt från fantastiskt bra, till den värsta i mitt liv.
Har jobbat bort allt som heter fritid, men jag ångrar det inte en enda sekund.

I söndags jobbade jag mitt sista sommarpass på aska, och skulle ljuga om jag sa att det inte kändes lite känslosamt att gå därifrån.
Men ska dock redan denna lördag jobba bröllop där, och OM jag längtar! Att jobba bröllop är något jag aldrig gjort förr och det kommer helt klart krävas ännu högre standard. Så det blir en utmaning jag glatt ser fram emot!

Så mina två sista dagar av ledighet har spenderats med lite vänner från klassen och hemma i min säng med Gossip Girl.

Har dessutom lyckats gå och få värsta hostan. Är inte så sjuk förutom det, jag har bara den värsta slemhostan, som INTE VILL SLÄPPA. Har försökt allt, men Nope.

Men om man då ska sammanfatta sommaren;
Allt har förändrats, folk har bokstavligen packat väskorna och gått ur mitt liv, vänner har sagt hejdå, jag har blivit totalt förstörd & jag har byggt upp mig själv från grunden. och jag har faktiskt embraced it.

Vissa saker är bara menade att ske, och jag antar att det i slutändan är till det bättre att det är som det är. Jag har haft otroliga stunder med alla nya vänner jag fått, och känslan av att ha en säng för sig själv är faktiskt ganska Najs.

Har även fått chansen att åka och recorda musik, vilket va en sjukt fantastisk upplevelse.
Sen har jag jobbat, antagligen mer än vad som är lagligt för nån i min ålder. Så fort jag fått tag i ett pass har jag gladeligen gått dit, tror jag blivit arbetsnarkoman eftersom att jag var ledig en dag, och satt hemma o bet på naglarna för jag hade inget att göra. Så kan det gå.

Men min kropp & psyke har i allt detta börjat ta stryk tyvärr och jag hoppas att jag har en bra bit kvar till min breaking point, även om den känns nära till och från just nu. Kroppen skriker och huvudet exploderar, men jag intalar mig att "är detta allt du har? Du kan mer." Och därför, bara gör jag.
Och denna inställning har tagit mig otroligt långt denna sommar.
Hoppas på allt att den håller under skolan med bara.

Sen tog jag och familjen en weekend i Sthlm, SÅ otroligt kul. Vi fick gjort massor och TACK älskade la familia att jag fick komma med 💕🌸

Jag vart även i Georgien ju, vilket vart en himla kul upplevelse!
Nytt språk, ny kyltur, nya vänner.... helt fantastiskt. Jag är helt kär i länderna där nere kring svarta havet, jag har verkligen förälskat mig i kulturen.
Allt e så öppet, maten e fantastisk, och traditionerna är helt amazing.
Jag måste verkligen tillbaka dit en dag, no doubts💁🏽

Nu, tänker jag ta vara på mina sista timmar av ledighet och äta lite och kolla på Gossip Girl🌸💕

~Slänger med massa bilder från sommaren~

XOXOLikes

Comments

Hej på er👋🏻

Har nu suttit med skrivkramp ett tag. Och jag vet verkligen knappt vad jag ska säga. Sommaren börjar gå mot sitt slut, och även mitt sommarschema som inneburit noll ledighet i princip.
Jag är alltså ledig idag, och känslan är UNDERBAR.
Att få sova ut hur länge jag vill och bara göra ingenting.

Men i samband med detta så kom verkligheten ikapp som en rak höger i ansiktet. Och jag är verkligen bara trött. På allting.

Jag har äntligen släppt allt med A, och känner att det är trots allt inte mitt fel. Jag kan inte ändra på något, och det kommer inte gå tillbaka till vad som var. Och jag är okej med det. Jag förtjänar bättre, någon som älskar mig tillbaka lika mycket.

Självklart gör det ont till och från, men det är inte att det tog slut som gör ont, det är väl bara hela lögnen, känslan att ha levt i en falsk verklighet.

Och det sista har väl bara allt kommit tillbaka. Allt som någonsin hänt. Och allting bara ligger och slår mig i huvudet, medans jag för kung o fosterland gör allt för o skydda mig. Men det blir för mycket bara.

Jag har också kommit tillbaka in på BUP, vilket känns dubbelt. Jag vill inte vara sjuk, för det är det jag är, sjuk. Inte uppmärksamhetshora, eller något sånt.
Mina sjukdomar talar många gånger högre än jag nu förtiden, vilket jag gör allt för att ändra på. Men ni som aldrig vart med om psykisk ohälsa, kan inte förstå.

Ni alla kan inte förstå hur det är att leva med en hel lista diagnoser, som tar överhanden oftare än vad dom bör få.
Jag kan inte kontrollera att jag vissa kvällar ligger och skriker av ren fysisk smärta för att mitt psyke gör så ont.
Jag kan inte kontrollera att från ingenstans så bara kväver min egen bröstkorg mig, och jag behöver sätta mig ner.
Jag kan inte kontrollera att helt plötsligt så kommer en miljon flashbacks, och helt plötsligt återupplever jag samma hemska känsla.

Det är så mycket jag inte kan kontrollera.
Psykisk ohälsa är inget påhitt, det är så verkligt det kan bli. Och jag är inte ensam om det.
Det många inte förstår är att det gör inte bara ont mentalt. Det går ibland så långt att man har ont fysiskt. Bröstkorgen exploderar, huvudet värker, synen försvinner, man får hjärtklappning utan dess like, kroppen säger ifrån och vill inte äta, för man kräks upp allt hur mycket man än försöker.

Många förstår inte att vi går igenom en daglig kamp, en kamp om livet.
Vi måste ständigt kämpa och förklara för oss själva att "inte idag, du ska inte dö idag".
Och det är svårt, svårare än vad många som läser det här kommer att förstå.

Något många heller inte förstår är att vi med självskadebeteende skadar inte oss för att dö, vi gör det för att leva. Vilket låter helt sjukt i vissas öron. Men låt mig då förklara;
När du sitter helt apatisk och inte vet ut eller in, när det enda du känner är tomhet, då vill man känna något. Desperat. Varesig det är smärta eller något annat. Och det finns inte alltid någon annan utväg. Därför skadar man sig. Man vill desperat känna något som inte är psykisk oändlig smärta. För man drunknar bokstavligen i sig själv annars.
Den fysiska smärtan lättar den psykiska.

Och för er son fortfarande inte förstår;
Tänk dig att du ska gå och koka pasta. Du är påväg till köket, men slår plötsligt i lilltån i bordsbenet, hårt. Och helt plötsligt, för en sekund, gör det så ont fysiskt, att du helt glömmer av vad det var du höll på att göra. Även om det bara är för någon sekund.
Så känns det, för vi är desperata av att glömma av vad vi tänker.

Depression, ADHD, PTSD, Insomni, Panikångest, Fibromyalgi, Utbrändhet, lättare former av saker som borderline&bipolaritet.. det är vad jag handskas med dagligen. Och dagligen för detta tar jag 11 tabletter i olika former, (där till medicin vid behov) vilket kommer utökas och det är något jag är medveten om. Innan vintern kommer kommer jag vara uppe i ca 15.
Och medicinen hjälper inte alltid. Och det är något vi måste leva med. Vissa dagar fungerar, andra är som svarta hål, alltså ändlösa och bara svarta.

Det enda jag vill, är att folk förstår, att tabun försvinner, och att folk börjar prata öppet om det. Hade ni sagt till en diabetiker "men kom igen, bara ryck upp dig"?
Jag är inte mindre sjuk, för att ni inte kan se det.

Likes

Comments

Vaknade idag runt ca 9, gick upp och släpade mig till jobbet trots nästan ingen sömn.
Men är väl van nu, typ.
Kändes som o vakna upp i någon form av mardröm, det vart så himla tomt hemma. Allt bara saknades liksom.
Men, smällar man får ta i livet. Så är det bara. Och bara för att mitt privatliv just nu har gått käpprätt åt helvete, har jag trots allt ett jobb (till och med två) att sköta, med kollegor som räknar med att jag är där när jag ska.

Så ska nu byta mig och, och bocka av ännu ett 12 timmars-pass från checklistan.
Lönen kommer ju sitta fint iallafall, försöker jag tänka.

Sleten som fan på bilden, men vad gör det om hundra år.

XOXO

Likes

Comments