Hello!

Det har hänt massa sen vi hördes sist! Så under förra helgen var jag hos pappa, det blev lite biljardspel och matlagning, allmänt trevligt! 😇 Självklart blev det en sväng ut på krogen under fredagen med, så sammanfattat en bra helg🥂

Under veckan har det pluggats och fokuserats, fram tills nu i slutet då hela min kropp gav in för trycket och jag känner mig nu helt färdig. Igår vart även kaos, min PTSD fick verkligen ta över tråkigt nog och det hela slutade i att jag i princip låg som ett känslokallt skal i min kompis knä i typ timmar. Tack för att du finns❤️

Därför blev det inte någon skola idag, och jag åkte istället hem till mamma samtidigt som jag ställde in helgens planer. En nykterist-helg är inte alls likt mig men kanske kan vara så att det är vad som behövs.

Det känns verkligen som att min motivation att fortsätta med skola och allt fortfarande är grymt stark, men endå blir mitt psykiska mående värre för typ varje dag som går, väldigt skum kombo och ännu svårare att förklara. Det är väl bara att kämpa på antar jag, jag är trots allt inte mina diagnoser, även om det börjar kännas som att jag drunknar till och från i dom.

XOXO

-Bilder från veckan-

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okej, alltså, jag är sjukt arg just nu. Fick precis tillbaka "min" dator från skolan, som visaste sig inte ens vara min jävla dator. Har alltså fått en ny (okej alltså inte det jag är arg på, underbart med ny dator ju), men ALLT i min gamla, är BORTA. Fick inte ens chansen att få tillbaka den i typ 20 minuter så jag kunde kopiera allt, utan dom hade tydligen bara kasserat den. TACK. SÅ. JÄVLA. MYCKET.

Bakgrundsstory; Jag skickade alltså in min dator pga. felmontering av min musplatta, som buktade uppåt och en dag bara sprack den. IT-killen sa då att jag inte behövde oroa mig att behöva kopiera något eftersom att hårddisken inte rörde musplattan. Okej bra, tänkte ju jag. Icke sa Nicke. Dom började alltså leta efter MASSA onödiga småfel som inte ens behövde repareras, typ en repa på locket? Helt onödigt. Datorn funkade fan inte sämre för det? Men då KASTAR DOM BARA MIN DATOR.

Alltså 15 000 bilder. Filmer. Mitt liv. Borta. Alla fina minnen har bara poff, upp i rök. Sitter nu och desperat letar efter kopior på det viktigaste i typ iCloud, men det ser ganska mörkt ut.

Så tack, för att ni förstörde min vecka. Det enda positiva med denna soppa är att jag fick en fin ny macbook air som är 1000 gånger lättare viktmässigt än min gamla tunga macbook pro.

Ska nu fortsätta sura tills jag kommer hem och kanske kan få lite sömn, det vill säga efter att jag gnällt ut VPM så jag då får min sömnmedicin så jag faktiskt kan somna.

Visst är livet underbart?

XOXO

Likes

Comments

Hejhej på er

Jag är helt färdig. Asså slut. Skittrött. Död. Och alla andra synonymer som finns till det.
Under hela jullovet har min sömn vart totalt rubbad för att det vart stängt på VPM, så jag har alltså inte kunnat få förnyat mina recept. Och tyvärr har det blivit så att ingen sömnmedicin-ingen sömn-jag mår illa och kan inte äta- ingen energi i kroppen-jag orkar ingenting.

Därför blev det inte någon skola alls igår för jag mådde verkligen uselt. Ingen sömn inatt blev det såklart heller, så just nu går hela jag på tomgång. Men jag kan verkligen inte missa skolan mer, så det var bara att klä på sig o släpa iväg sig.

Sen har dom första dagarna under detta år inte vart toppen om man säger så, har väl tatt lite taskiga beslut som inte direkt hjälpte heller. Menmen, vad gör det om hundra år.

XOXO


Likes

Comments

Hejhej!

Nu sitter jag hos mormor som snart ska få gäster, så under kvällen har jag vart här och hjälpt henne göra iordning och fixa inför detta.

Jag har ju också hamnat i lite av en mental svacka som ni kanske märkt, och när jag gör det så börjar jag skriva, otroligt mycket. Allt från saker som är fiktiva till verkliga, men vad som är vad vill jag inte riktigt avslöja hehe. Och ibland händer det att vad jag skriver kommer upp här på bloggen, är det något ni vill läsa mer av? Jag publicerar långt ifrån allt jag skriver, men nåt emellanåt kanske? Har hittills bara fått positiv respons, vilket är jätteroligt!

Men nu måste jag göra klart det sista innan gästerna kommer, så vi hörs senare

XOXO

Likes

Comments

Av ren desperation stormade jag in i badrummet. Jag slog på vattnet i varmaste möjliga temperatur, drog av mig kläderna, slog på Håkan på högsta volym och klev sedan in innanför draperiet. Vattnet brände mot min hud, men jag brydde mig inte. Det var skönt, det fick mig att känna mig levande. En vis människa gav mig en gång rådet att ”om du någon gång vill skada dig, gör det inte. Gå in i duschen och vrid upp temperaturen så högt det går, och gråt ut dina sorger. Det varma vattnet kommer få dig att känna dig vid liv, och det är hundra gånger bättre än att faktiskt skada sig”. Ett lamt råd, tyckte jag vid tidpunkten. Men nu var det det enda jag hade. Det var vad som räddade mitt liv.

”Hon kunde va någon annan, någon bättre

Om hon slöt ögonen

Hon har bytt höghusen

Mot champagne

Och hennes nya fina vänner

Tror de vet var hon kommer från

Jag är pojken i glasögon

Hon var kär i en gång”

Mina tårar rann nerför mina kinder i takt med att Håkan sjöng, och jag skrubbade min hud. Fort och hårt. Skinnet blev alldeles rött och irriterat, men det spelade ingen roll för mig, just då. Jag behövde få väck dig från min kropp. Desperat fortsatte jag att skrubba, tills huden blev alldeles öm. Jag stängde av vattnet och gick ut och torkade av den immiga spegeln. Tillbaka stirrade två tomma ögon, ögon som för bara några veckor sedan vart dom lyckligaste på hela planeten. Nu var dom tomma, själlösa. Den där gnistan alla en gång påpekat att dom hade, var borta. Lika borta som du.

Telefonen plingade till och jag bad och önskade för allt i världen att det var ditt namn som skulle synas på skärmen, men det gjorde det inte. Jag drogs för en sekund tillbaka in i verkligheten och tänkte ”Han ska fan inte ha rätten att bestämma över mitt psykiska mående. Han är borta, och kommer inte tillbaka, bara acceptera det. Du älskar honom inte.”

Jag ljög. Det gjorde jag visst.

Jag slog på nästa Håkan låt, skrek ut texten, och mitt hjärta krampade smärtsamt i takt med bastrumman när mina tankar gled iväg till dig;

”Jag kommer älska dig när jorden gått under

För jag tänker aldrig dö, nej

Det kommer aldrig va över för mig”

Och än en gång, var mina tankar förlorade i en dröm som inte fanns.

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har totalt pajat min dygnsrytm. Förvånade? Inte? Inte jag heller.
Jag har även totalfastnat i serien riverdale efter att jag bestämde mig för att skaffa Netflix efter många om och men hihi🙈
Under dagen har det inte hänt så mycket, vi var en sväng på gekås men efter det har vi mest vart hemma och bara tagit det lungt.
Har även typ haft en överliggande huvudvärk sen i söndags...
Är det möjligt att tänka tills huvudet exploderar?


XOXO


~bjuder på extremt fula bilder på mig o min kära syster, även lite härligt deppiga quotes~

Likes

Comments

Min kropp frös. Mitt hjärta stannade. Luften drogs ur mina lungor. Jag fortsatte gå, men hela min värld hade stannats, och jag kunde inte ta min blick ifrån dig. Jag tog ett par extra klunkar av alkoholen innan jag gick förbi dig, och skrattade lite extra högt bara för att visa "du sårar mig inte längre". Men den enda jag verkligen försökte lura, var mig själv.

Jag gick mot mina vänner som glatt väntade på mig, och precis när jag kom fram förstod dom att nåt var fel. Jag muttrade tyst "det är inget" innan jag rättade till min klänning och gick vidare. "Den jävla horan" var det enda jag kunde tänka inombords. Han skulle inte få förstöra denna kvällen.

Jag fortsatte gå, tills våran utsikt var som bäst. där stannade vi, och bara några sekunder innan alla fyrverkerier lossades av, så såg jag dig. Och henne. Det blonda håret skar in i mina ögon, och jag viskade tyst för mig själv "Jag visste det", innan jag drogs tillbaka till mina vänner som för fullt började ropa "Gott Nytt År!", korka upp champagnen och se överlyckliga ut. Men min hjärna hade redan givit in för trycket av synen av dig, och jag var förlorad.

I samma ögonblick tog någon tag i mig och helt plötsligt stirrade jag in i hans ögon en kort sekund innan hans läppar var emot mina. Jag backade fort, och kände ångesten välla upp inom mig. Det var inte han jag ville kyssa. För han jag ville kyssa, satt på en rutten kall jävla parkbänk med en annan tjej, som jag dessutom avskydde.

Jag gick därifrån, och allt kändes som en fullständig dimma. Frågor jag inte hade tid med vällde upp inom min hjärna, men mina andra tankar, tankarna på dig, trängde fort undan dom.

Jag närmade mig platsen där du fortfarande satt, med henne i ditt knä. Ilskan vällde upp inom mig, och jag ville gråta och springa, springa tills mina ben inte bar mig längre. Jag lutade mig mot min kompis arm som försiktigt drog mig därifrån. Vi passerade er, och det kändes som att hjärtat skulle hoppa ur mitt bröst. Det var ju dej jag ville få den där omtalade satans nyårskyssen ifrån. Ingen annan.

I ren desperation ökade jag stegen samtidigt som jag kollade ner i marken och halsade vad som fanns kvar av min sprit. Sminket jag hållt på med i så många timmar rann nu nerför kinderna, men jag orkade inte bry mig. Jag kastade förtvivlat flaskan utför räcket, och en del av mig önskade att det var jag och inte flaskan som åkte ner i det iskalla vattnet och sakta sjönk till bottnen. Jag klarade ju inte av att leva utan dig.

Jag tog ett djupt andetag och fortsatte framåt. Mitt hjärta krampade hårdare, och det enda jag kunde tänka var "Fan, varför kan jag inte bara sluta älska dig?"

Likes

Comments

1. Ta mitt körkort🚗💳

Jag ska ta mitt körkort iår, innan sommarn är mitt mål. Har delvis fixat bil som jag får låna av A tills September, då jag förhoppningsvis hunnit spara ihop till en egen. Men målet för o ta körkortet är helt klart innan sommaren.
Då väntar roadtrips, många timmar på vägen med hög musik och spontanare där man kan sova under bar himmel.

2. Ta min examen👩🏻🎓🧠💪🏻

Det största, svåraste och kanske mest framtidsavgörande målet jag har att uppnå under detta år. Jag ska ta min examen, emot typ alla odds verkligen. Jag ligger en hel termin efter, men dagen då jag springer ut med mössan på huvudet, så ska även jag skrika ”jag klarade det”.

3. Köpa min första bil
🚗💨

Ett mål som kanske hör ihop en del med mål nummer ett, men jag vill verkligen ha min egna bil.

4. Resa
🌎✈️

Jag ska resa, varesig det är långt eller inte. Men jag vill definitivt ta mig till fler platser på denna planet!


5. Lära mig att släppa taget och bara leva
🌹♥️

Något jag haft svårt för i hela mitt liv är att släppa taget. Om saker, händelser, personer... ja ni förstår. Så iår, är det nog dags att släppa allt som hänt. 2017 var verkligen inte mitt år, så därför hoppas jag på det bästa nu. Jag vill släppa allt dåligt, alla människor som sårat mig som jag även idag tänker dagligen på och allt som hänt mig som jag endå aldrig kommer kunna förändra.
Och högst troligen väntar ytterligare 365 dagar av praktexemplariskt lidande, men jag vill åtminstone ha möjligheten att kunna säga ”jag släpper det bara” efter något har hänt. Man behöver inte alltid ge sig huvudstupa in i allt, som jag faktiskt gör.
Många dagar under föregånde år så känns det också som att jag lät andra bestämma hur mitt liv skulle se ut, hur jag skulle leva mitt liv. Men jag levde aldrig känns det som, för det är en sak att överleva, men en annan att leva. Och 2017 lärde jag mig att hur illa det än blir så överlever jag, för det är sån jag är. En jävla fucking kämpe. Så därför blir årets viktigaste mål, att faktiskt börja leva.

Likes

Comments

Första dagen på detta året, och mina enda tankar är att "365 dagar av mer lidande, här kommer jag". Dom första timmarna på detta året startade tyvärr verkligen inte bra, och jag åkte med gråten i halsen och ångesten i bröstet hem till mamma bara en kort tid efter tolvslaget.

Hela min värld hade alltså rasat för typ miljonte gången under föregående år och jag kände bara att nej, jag fixar inte detta mer. Jag klarar inte av vetskapen av att "ni" existerar. Men här sitter jag idag, kanske inte med humöret eller viljan på topp men jag sitter här iallafall.

Jag åkte bara igår, utan att säga hejdå till någon. Hela min värld hade stannat och jag hade bara tunnelseende. Det var taskigt att bara gå, ja. Men just då, så hade inte min hjärna så många andra alternativ än att åka därifrån fort som satan, eller göra något otroligt dumt. Så jag slöt ögonen i två sekunder, och valde livet. Jag åkte till mamma, där inget kan hända, där jag är säker.

Men innan allt detta tråkiga igår hade vi en värdigt bra kväll, med brädspel, massa god mat och bra sällskap.

Så vi inledde med att äta, innan vi spelade lite sällskapsspel och bara hade det allmänt roligt innan all andra kom. Och sen gick vi gemensamt till tullbron och det var väl typ där som helvetet bröts löst inom mig igen.

Kvällen kaosade typ mer och mer efter att jag åkt, så idag känner jag att det endå va ett helt rätt beslut att ta.

Fick även veta att Sveriges alldeles egna tre kronor vann matchen igår i JVM, HEJJAA! Riktig nagelbitare ska det ha blivit som jag förstod, eftersom att det avgjordes i straffar.

Men jag vill också säga tack till alla som gjorde kvällen till nåt bra även om det blev som det blev senare. Ni betyder sååå mycket. Och tack till A och L, för att ni fanns där för mig när jag inte riktigt visste hur jag skulle ta mig igenom ens dom kommande minuterna.

Så, mina nyårslöften? Dom kommer komma upp på bloggen någon gång imorgon, tillsammans med massa mer nytt som hänt det sista.

XOXO

Likes

Comments