Känns som en evighet till den 24 April trots att det bara är 5 dagar kvar. Nu kanske många tänker det är inget speciellt med den 24 April, men jo för mig är det de. Jag ska nämligen skaffa min första tatuering och är kit taggad. Ni får en bild som är en bit av min tatuering, ska har mer en det som min första tatuering. Kanske lägger upp en bild när tatueringen är gjord.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla!

Det var ett tag sen jag bloggade och det har hänt mycket. Jag har lyckats ta mig ur ett destruktivt förhållande, hittat en annan som behandlar mig som jag förtjänar och förstå sig på mina sjukdomar, depression och perioder med anorexia.

Jag har skaffat ett jobb utöver skolan och en sak som har pågått under en längre tid (snart 3 år) är att jag har ett barn och det är absolut inte många som vet om det. Jag har kämpat med mycket och fått många kommentarer under min graviditet och efter.

Mitt barn är mitt allt, jag kämpar för att mitt barn ska få en bra uppväxt och en god relation till mat. Jag hade inte en sån bra uppväxt och den tidigare relationen till mat, jag har kämpat mot anorexia några år och det jobbigaste var att bli frisk från det. Tittar jag tillbaka på min sjukdom och bilder där jag ser hur smal jag var så skrämmer det mig. Ingen annan ska behöva uppleva det, jag önskar inte ens min värsta fiende det.

Ni andra som kanske läser detta och kämpar med anorexia, ni kan klara det, ni kommer att bli friska. LÅT INTE ANOREXI VINNA!

Likes

Comments

​Du vet den där känslan som att du dör in ifrån och ut, ja just den känslan. Det är en känsla som bor i mig och vill inte flytta ut än, jag får ångest och panik attacker och dom blir bara kraftigare och kraftigare, jag är rädd att en dag tar dom över mig och jag försvinner från allt. 

Folk kan säga att jag är stark osv men det är inte det jag vill höra, jag vill höra "jag finns här för dig" för det betyder mer än guld för mig. 


Du vet den där känslan att nu kommer jag dö, det är en känsla som oftast sover jämte mig på nättern . 

Jag är diagnostiserad med djup depression och symtom på bipolär sjukdom


Jag har känslor inom mig som ingen annan kan se..

Likes

Comments

Heey
Vart en jobbig dag, vaknar upp helt kallsvettig från en mardröm och har haft kraftiga humörsvängningar pga min depression senaste tiden som jag inte har nån kontroll över.

Låg och bara grät i min säng hela förmiddagen till klockan 14.00 ungefär och har inte haft någon energi på hela dagen men är inte trött så blir nog en sömnlös natt men godnatt till er alla andra ❤️

Likes

Comments

Ibland önskar jag att man kunde styra vissa känslor men de kan man inte, allt snurrar runt i skallen och jag vet inte hur jag ska lösa de.

De är såna känslor som inte bara försvinner, du kan inte bara säga åt mig att inte känna så. Det är som att säga till en cancer patient att de e bara att bli frisk. Jag är oftast väldigt försiktig för vem jag berättar mina känslor för, de är inte alla som förstår men det finns även dom som inte tar dig på allvar eller inte tro på att en människa kan känna så.

Likes

Comments

Heey
Imorgon är de dags för att jobba lite inom vården, första dagen är alltid jobbigast men skönt att komma från skolan litet. Blir jobb i tre veckor olika dagar och olika tider.

Kommer komma blogginlägg om hur de fick och vad jag tycker om de imorgon kväll/natt tror jag 🙈❤️

Likes

Comments

Jag tror inte många vet om detta men musik räddar liv, helt seriöst.

Jag har själv erfarenhet av det, dom gånger jag mått som sämst och verkligen varit på botten av allt har jag stängt in mig på mitt rum med musik på högsta volym, blundat och bara slappna av. Jag vet inte hur många gånger det har räddat mig, men om nån i din närhet mår dåligt och inte vet vad den ska göra för att slappna av är det ett bra tips och värt ett försök.

I början visste jag inte vad som skulle få mig att slappna av men det var min kompis som tipsade mig och sen dess har jag gjort de varje gång och jag känner att de funkar för mig 👊🏽❤️

Likes

Comments

De har varit ett långt uppehåll både av personliga själv och att jag har haft lite idée torka om vad jag ska skriva men aja...

Har ni nån gång bråkat med nån ni verkligen älskar och ni gråter er till söms men måste gå upp bästa dag som inget har hänt. Det är just de jag fick göra första dagen till skolan, jag gick upp gjorde min vanliga morgon rutin och döljde mina 4 timmars sömn med smink.

Påväg till bussen tänder jag som vanligt en cigg och möter upp min kompis. Hon märker ingen skillnad tills vi sitter på bussen då hon tycker jag är frånvarande, jag berättar kort vad som hänt och anledningen till bråket och hon förstår precis som alltid.

Väl framme i skolan berättar jag för min närmsta kompis och hon förstår precis oxå, men hon blir även irriterad på han jag bråkat med för hon tyckte de var löjligt av honom att starta bråk, men de e sånt som händer i ett förhållande antar jag 😔

Likes

Comments

Killen på bilden e absolut den bästa killen jag någonsin träffat.

Han är en som verkligen bryr sig och inte är som andra killar, han gör saker för mig han inte har gjort för någon annan innan och han får en att känna dig sådär speciell som alla vill känna 😻

Skulle aldrig byta honom mot något annat eller annan

Likes

Comments

Heey~
Imorgon blir det troligtvis Anderstorp och sen onsdag Anderstorp till piercaren och kolla så allt e lugnt med navelpiercingen.

Om jag drar t Anderatorp imon blir det att träffa Patrick sen Moa och fika lite 🙈

Likes

Comments