(Novelle)
1

"Han er en jævla drittsekk uansett", sier jeg og tar en slurk av kaffen min. "Det sier dem alle", sier Dina og blinker til meg. Jeg himler med øynene og sukker. "Jeg mener det. Fra nå av er jeg ferdig med han. Finito", erklærer jeg. Hvem er det jeg egentlig prøver å lure? Hva hvis han skulle ringe nå? Ville jeg da falt rett tilbake i armene hans? Jeg prøver å gi slipp på tanken, men det var så å si umulig. Han var min første. Min første alt. Jeg hater han, men jeg elsker han. Det hater jeg meg selv for. Hvordan kan jeg la noen behandle meg sånn? Jeg er ikke en ting som man kan bruke når man vil, også kaste bort, for så å dra meg tilbake. Det er ikke slik det fungerer. Så hvorfor skjønner ikke han det, og hvorfor skjønner ikke jeg det?
Jeg ser rundt meg. Den første snøen har begynt å falle, og byen er snart ferdig pyntet til jul. "Hvor skal du feire jul?", spør Dina forsiktig. Jeg hever på skuldrene. "Du vet ikke?", spør hun. "Nei", sier jeg og rister på hodet. "Hva med familien din?", spør hun. Jeg blir sliten bare av å tenke på det. "For mange spørsmål", svarer jeg. "Har du funnet deg noen? Hva studerer du?", sier jeg. Hun nikker samtykkende. Dina skjønner meg, selv om hun er helt annerledes enn meg. Studerer juss, er i et lykkelig forhold, fin kropp og utseende. Hvis jeg ikke kjente henne, ville jeg sikkert spydd bare ved tanken av å være rundt en slik jente. Det viser seg at slike jenter kan være ganske greie, tro det eller ei. "Så lenge du ikke ringer Jonas", sier hun idet jeg ser noen gå ned gata. Snakk om sola tenker jeg.

FORTSETTELSE FØLGER

Av Anonymwriter
Ig - @mangetanker

Likes

Comments

Hvorfor skriver jeg aldri noe her? Er det fordi jeg har glemt det? Nei. Er det fordi jeg er redd? Nei, hvorfor skulle jeg være det? Er det fordi jeg er dårlig til å skrive? Det vet vel ikke jeg. Men det vet vel ingen andre heller. Jeg skal prøve å skrive fremover, og jeg starter nå! ☺️

Likes

Comments

Hei!

Endelig har jeg laget meg blogg. Kommer ett innlegg senere i kveld, fordi da har jeg mer tid. Hvis noen har spørsmål eller kommentarer kan dere skrive i kommentarfeltet. Det er alltids åpent. Håper noen ønsker å følge med. Det hadde vært så gøy.

PS: hvis du vil, gjerne følg quote-brukeren min på Instagram: https://www.instagram.com/mangetanker/

- Anonym Writer

Likes

Comments