Ganska säker på att jag redan haft Å N G E S T som rubrik tidigare. Men vad gör det?

Just nu sitter jag på skolan och väntar på Leo , S och K för att kunna gå in i aulan och kolla film. Är feg och vågar inte gå in ensam.
Har sån jävla ångest och har redan tagit maxdosen av lugnande idag och vet inte om det är värt att ta en till.

Skulle behöva gå ut och ta en cigg men är för feg och patetisk för att klara av det :----)
Aja ska försöka ringa en kompis och få honom att snacka med mig när jag är ute.

Likes

Comments

Saker som hänt
Har fått 2 nya diagnoser. Eller ja en iallafall och det är 99% säkert på att jag har den andra.
Ska sluta träffa min terapeut som jag har nu då min läkare på VP tycker att jag ska träffa en psykolog som ska "gräva i min hjärna" som hon sa.
Har också fått nya mediciner som jag får på ca alla medicinmöten.
Är trött på detta nu och är trött på den konstanta ångesten.
Ptsd:n är som den var tidigare. Får flashar hela tiden och tänker på det nästan hela tiden vilket suger. Kommer antagligen få göra om behandlingen senare fast med den nya psykologen.
Orkar inte skriva ner allt som hänt men kan väl säga att ta alla dom tabletterna som ligger i garderoben vore inte helt fel.

#sad #depression #ledsen #ptsd
hahahah finns det hashtags nu?

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag ska göra.

Har sån jävla ångest.

Allt gör liksom ont hela tiden.

Jag sover inget och har ännu en gång blivit sjukskriven.
Börjat skära mig lite smått igen, ( har alltid skadat mig, tog en paus med att skära mig och gjorde annat istället som jag alltid gjort och som jag också gjorde samtidigt som jag skar mig ) dock inte där folk kan se det. Bara om man klär av hela mig och kollar. Alltså kommer han se det i helgen när jag ska träffa honom, och han kommer bli jätte besviken på mig.

Jag har äter knappt. Äter bara när tex Leo är här eller när min kompis S är här. Annars äter jag inget. Och om jag äter när någon av dom är här så spyr jag upp allt när dom gått. Inte för att jag vill gå ner i vikt , utan för att jag mår så illa av allt jag äter.

Jag tänker på E och V hela tiden, samt övergreppet. (dom andra övergreppen också, men mest det första)

Får massor med ångestattacker hela tiden, + ptsdattacker. Vet inte riktigt vad jag ska göra.

Har också blivit halvt sjukskriven igen, vilket också suger. Ska gå på vissa lektioner men inte alla.


Nu ska jag ut och röka, kolla tumblr och försöka sova.


Likes

Comments

Jag mår verkligen inte bra.

Idag var det någon konstig UF grej i skolan, klarade av halva sen började panikkänslorna smyga fram. Leo hjälpte mig, blev inget grovt. Istället för att tillbringa hela förmiddagen på konserthuset så stack vi upp till farmor och farfar och chillade där.

Åkte buss tillbaka till skolan/huset. Gick väl bra, fick ingen panikattack eller något iallafall. Var med Leo till kanske 17:20 (???) och sedan chillade jag med några kompisar.

Och nu har jag legat i sängen i någon timme, bara gråtit och funderat på om detta med livet verkligen är min grej. ( som vanligt )

Vet helt inte enkelt om jag klarar av detta: Inte nog med att jag tvivlar på att jag överlever denna jävla kamp, utan jag tvivlar på om jag verkligen vill fortsätta försöka. Vilket gör saken ännu bättre :)))) (eller inte.)

Jag vet att jag har folk runt mig som älskar mig, och skulle bli helt förkrossade om jag försvann, jag vet att det kommer komma mer i framtiden osv osv. Men jag vet inte om jag orkar. Allting känns skit just nu, har gjort sedan jag var 7-8 år. Så varför skulle det bli bättre nu?

har ingen jävla aning om vad jag skriver just nu. Är helt förvirrad och vet inte vad jag ska ta mig till.

Jaja får väl försöka sova och sen vakna gå till skolan och försöka le och se glad ut samt vara social med alla. Får se hur detta går.


Likes

Comments

Vad ska man säga om det enda ens farsa vill snacka om är skolan? :---))))

Han frågar varken hur jag mår, vad jag gjort idag eller något

Bara om skolan, vad jag ska göra, vad jag måste göra.

Klarar inte av att ha massa måsten. Blir bara stressad. Orkar ej.


slow down - múm

Likes

Comments

Hai.

Har inte skrivit något här på flera månader.. Och nu vill min psykolog att jag ska börja skriva här så att hen kan hålla koll på mig utan att jag ska behöva ringa varje gång jag mår dåligt osv osv.

Vad är det som hänt då?

Jag har fyllt 18 och börjat på vuxen psyk

Fått en jätte bra läkare (som inte bara ger mig nya mediciner utan försöker hitta andra lösningar vilket är jätte bra)

Fått en ny kompis som jag varit hos ca varje dag i en vecka nu. Han tar hand om mig

Varit i danmark och kommit närmare min lillebror

Snart klar med ptsd-behandligen

Har börjat träna och sen var jag tvugen att sluta för det gick över styr :--)

Råkade skada mig (råkade haha... eh ah)

Träffat Leo som jag saknat som fan

Varit och kollat på Lars Winnerbäck och Melissa

Jag har också sagt upp vänskapen med en hel del av mina gamla vänner pga mår inte bra av dom och dom drar bara ner mig i skiten hela tiden. Ser ingen anledning till att umgås med folk som bara vill sitta och klaga om sina "problem" som är typ att deras mamma inte låter dom supa på helgerna och då är hon helt dum i huvudet. Idk. Orkar ej sådana människor.

sen har det inte hänt så mycket mer..

Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, mår inte så bra men ska snart åka och träffa en kompis och sen ska vi åka till hans syster för att passa hennes katter och äta tacos och kolla film.


Likes

Comments

​Jag är inte så säker på att jag kan göra detta mer. Jag vet inte om jag kommer klara av det. 

Jag har ingen livslut överhuvudtaget. 

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. 

Jag har börjat med min ptsd behandling nu för andra gången, och jag känner mig så jävla äcklig. Jag kan inte äta längre. Jag spyr upp allt. Det som är bra är att jag är fet af så ingen märker ifall jag skippar några måltider (alla.) eller spyr upp lite då och då (hela tiden). 

jag vill kunna äta, men jag spyr för jag känner mig så äcklig. 


Likes

Comments

​Idag mår jag inte alls bra. Har varit på en lektion idag, och ska antagligen inte på dom som kommer nu efter lunch. 

Har sådan fruktansvärd ångest och allt gör ont. Vet inte riktigt vad jag ska göra? 

Ska snart gå över helt på den nya medicinen. Då kommer jag må ännu sämre i några månader till tills min hjärna har vant sig vid den nya dosen. 

Sen i slutet av mars så börjar jag med min ptsd behandling ännu en gång.. Andra gången. 

En kille som jag bor med har samma parfym som V ( kompis som gick bort för några månader sedan ) varje gång han har den på sig så tänker jag på honom. Och då gör allt lite extra ont då jag vet att jag aldrig kommer att få träffa honom igen. Saknar allt med honom. Varenda liten detalj med honom. Hatar att sakna honom. 

Sedan har jag tänkt lite extra mycket på E. Saknar honom också. Varför ska folk som står en så fruktansvärt nära försvinna? 


Likes

Comments

vet inte riktigt vad jag ska skriva. allting känns barajävla jobbigthar konstant ångest.

Likes

Comments

TRIGGER LÄS EJ DETTA OM DU TRIGGAS AV SJÄLVSKADEBETEENDE.

LÄS INTE DETTA OM DU PÅ NÅGOT SÄTT TRIGGAS ELLER FÅR FÖR DIG ATT GÖRA DET SOM JAG GÖR.

VILL ATT ALLA SKA MÅ BRA. THANKS


Kollar mig i spegeln, ser ett fetto som absolut inte borde vara där.
Saknar min gamla kropp så otroligt mycket. Vet att jag inte var hälsosam då, kanske inte gillade den då heller, men när jag kollar tillbaka på bilder, så saknar jag den.

Har börjat räkna kalorier igen. Har börjat träna. Börjat spy upp allt jag äter. EXAKT ALLT. Har ätit redigt idag, sedan spytt upp det. Liksom , jag har ätit vilket är jätte bra, och nu har allt försvunnit ur min kropp vilket också är otroligt skönt.

Mitt mål just nu är att få tillbaka den kroppen jag en gång hade. Benen gick inte ihop, kunde se ryggraden tydligt, nyckelbenen, revbenen, höftbenen, allt.

Jag ångrar jätte mycket egentligen att jag börjar falla tillbaka till dom gamla vanorna, men vad ska man säga? Lite mindre fett är väl aldrig fel?

Lyckades också skära mig RIKTIGT idag, vilket var jätte skönt. Har saknat känslan så grovt. Ska träffa min psykolog imorgon och snacka med henne om allt. Ska också börja göra ptsd behandlingen igen, vet inte om jag är taggad eller ej. Hade varit skönt att slippa skiten. Vet att jag aldrig kommer bli av med det helt, men kanske slippa plågas så mycket av det.

Är också sjuk nu. Förmodligen halsfluss. Vilket gör att jag har en ursäkt att inte äta. Ska till läkaren imorgon efter samtalet på bup. Ta lite prover osv. Ska också ha medicinmöte via telefon med min läkare. Har börjat äta mer mediciner pga alla brister jag har. Förhoppningsvis så ger han inte mig mer mediciner IGEN. Ska också utvärdera mina sömnproblem, ännu en gång, läkaren ska komma på en till ursäkt för att inte ge mig starkare mediciner, eller sömntabletter. Känns ju väldigt kul och inte alls meningslöst.

Tror helller inte att jag kommer gå till skolan imorgon, feber osv.

Men ha det bra folks. Har också sett att jag har fått en hel del nya läsare. Känns roligt men ändå sorligt då jag är en sorglig person och inte alls så himla intressant. Ska försöka sluta skriva triggande grejer med mycket information osv. Men har ju denna "bloggen" för att skriva ut mina känslor osv.
Likes

Comments