Just nu sitter jag i skolan och har extrahjälp. Funderar på att dra då jag inte kan koncentrera mig och mår skit dåligt.

Det enda som snurrar runt i mitt huvud just nu är tanken på att inte finnas. KOMMER NÅGON sakna mig, eller kommer dom först sakna mig sen glömma bort mig.

Jag är inte rädd för att försvinna, är mer rädd för vad som kommer hända med dom som stannar kvar som en gång varit mig nära. Men jag känner också att det kanske vore bäst om jag fick lämna allt, och bara försvinna för alltid. Jag tycke att jag förtjänar att få vila.

Jag orkar verkligen inte må såhär längre.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag gör allt lite extra ont. Som om att någon har tryckt lite extra hårt på ångest och kom-ihåg knappen.

Just nu sitter jag i bilen med pappa och ska åka och äta frukost.
Äta. Usch.
Sen ska jag till skolan, dricka choklad och försöka klara av dagen.

Likes

Comments

Idag mår jag faktiskt helt okej.
Dagen började med att jag vaknade upp jämte min pojkvän, han kysser mig försiktigt. Klockan var runt 05:30 och hunden hade vaknat så jag gick direkt upp till henne. Gick ut så hon fick kissa och bajsa. Matade henne och sen somnade vi i soffan.
Klockan blev 07:00 och mamma väcker mig och tar hunden istället. Går ner till honom igen och lägger mig och så myser vi lite och somnar. Vaknar igen vid 09:30 och då är det dags att gå upp till hunden igen. Vi gör frukost och äter lite och går ut med hunden igen. Kollar lite film och myser lite till. Hihi
Han drar till skolan och jag och vovven sover vidare.
Vaknar igen och leker lite , drar sedan ner till stan med hunden och träffar min bästa kompis och hens hund. Vi leker lite och går sedan och fikar.

Nu är jag hemma och börjar redan känna hur ångesten börjar krypa fram. Kan jag inte bara få må bra en hel dag? Tydligen inte

Snart så ska familjen fika och prata , sedan blir det medicin och bli hög som ett hus. (Nej jag knarkar inte utan äter väldigt starka mediciner)

Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan. Får se hur det går. Har börjat få koll på alla uppgifter som jag är efter med och kommer nog klara av skolan iallafall.

Skriver nog lite mer senare ikväll, beroende på hur jag mår.

Bye
#ångest #bradag #allahjärtansdag #deprimerad #depression

Likes

Comments

Idag är det en sådan dag då ingenting funkar. Allting känns bara skit och vill mer än gärna bara ge upp på allt.

Sitter just nu hos specialpedagogen och försöker skriva klart en uppgift. Går inte alls bra då jag verkligen inte kan koncentrera mig.

Sitter och tänker på hur jag ska klara av skolan, kommer jag klara av skolan? Kommer jag överleva denna jävla kamp? Kommer jag någonsin må bra, eller kommer jag ge upp innan jag får känna av att må bra? Jag har ingen aning. För just nu känns allt helt meningslöst. Vet varken ut eller in.

SKa försöka skriva lite nu på uppgiften och se om jag hinner klart innan jag ska hem igen.

Bye#ångest #ångest #ångesttrigger #deppinlägg #deppigtjej #deppigt #dagens #tankar #följmig

Likes

Comments

Ganska säker på att jag redan haft Å N G E S T som rubrik tidigare. Men vad gör det?

Just nu sitter jag på skolan och väntar på Leo , S och K för att kunna gå in i aulan och kolla film. Är feg och vågar inte gå in ensam.
Har sån jävla ångest och har redan tagit maxdosen av lugnande idag och vet inte om det är värt att ta en till.

Skulle behöva gå ut och ta en cigg men är för feg och patetisk för att klara av det :----)
Aja ska försöka ringa en kompis och få honom att snacka med mig när jag är ute.

Likes

Comments

Saker som hänt
Har fått 2 nya diagnoser. Eller ja en iallafall och det är 99% säkert på att jag har den andra.
Ska sluta träffa min terapeut som jag har nu då min läkare på VP tycker att jag ska träffa en psykolog som ska "gräva i min hjärna" som hon sa.
Har också fått nya mediciner som jag får på ca alla medicinmöten.
Är trött på detta nu och är trött på den konstanta ångesten.
Ptsd:n är som den var tidigare. Får flashar hela tiden och tänker på det nästan hela tiden vilket suger. Kommer antagligen få göra om behandlingen senare fast med den nya psykologen.
Orkar inte skriva ner allt som hänt men kan väl säga att ta alla dom tabletterna som ligger i garderoben vore inte helt fel.

#sad #depression #ledsen #ptsd
hahahah finns det hashtags nu?

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag ska göra.

Har sån jävla ångest.

Allt gör liksom ont hela tiden.

Jag sover inget och har ännu en gång blivit sjukskriven.
Börjat skära mig lite smått igen, ( har alltid skadat mig, tog en paus med att skära mig och gjorde annat istället som jag alltid gjort och som jag också gjorde samtidigt som jag skar mig ) dock inte där folk kan se det. Bara om man klär av hela mig och kollar. Alltså kommer han se det i helgen när jag ska träffa honom, och han kommer bli jätte besviken på mig.

Jag har äter knappt. Äter bara när tex Leo är här eller när min kompis S är här. Annars äter jag inget. Och om jag äter när någon av dom är här så spyr jag upp allt när dom gått. Inte för att jag vill gå ner i vikt , utan för att jag mår så illa av allt jag äter.

Jag tänker på E och V hela tiden, samt övergreppet. (dom andra övergreppen också, men mest det första)

Får massor med ångestattacker hela tiden, + ptsdattacker. Vet inte riktigt vad jag ska göra.

Har också blivit halvt sjukskriven igen, vilket också suger. Ska gå på vissa lektioner men inte alla.


Nu ska jag ut och röka, kolla tumblr och försöka sova.


Likes

Comments

Jag mår verkligen inte bra.

Idag var det någon konstig UF grej i skolan, klarade av halva sen började panikkänslorna smyga fram. Leo hjälpte mig, blev inget grovt. Istället för att tillbringa hela förmiddagen på konserthuset så stack vi upp till farmor och farfar och chillade där.

Åkte buss tillbaka till skolan/huset. Gick väl bra, fick ingen panikattack eller något iallafall. Var med Leo till kanske 17:20 (???) och sedan chillade jag med några kompisar.

Och nu har jag legat i sängen i någon timme, bara gråtit och funderat på om detta med livet verkligen är min grej. ( som vanligt )

Vet helt inte enkelt om jag klarar av detta: Inte nog med att jag tvivlar på att jag överlever denna jävla kamp, utan jag tvivlar på om jag verkligen vill fortsätta försöka. Vilket gör saken ännu bättre :)))) (eller inte.)

Jag vet att jag har folk runt mig som älskar mig, och skulle bli helt förkrossade om jag försvann, jag vet att det kommer komma mer i framtiden osv osv. Men jag vet inte om jag orkar. Allting känns skit just nu, har gjort sedan jag var 7-8 år. Så varför skulle det bli bättre nu?

har ingen jävla aning om vad jag skriver just nu. Är helt förvirrad och vet inte vad jag ska ta mig till.

Jaja får väl försöka sova och sen vakna gå till skolan och försöka le och se glad ut samt vara social med alla. Får se hur detta går.


Likes

Comments

Vad ska man säga om det enda ens farsa vill snacka om är skolan? :---))))

Han frågar varken hur jag mår, vad jag gjort idag eller något

Bara om skolan, vad jag ska göra, vad jag måste göra.

Klarar inte av att ha massa måsten. Blir bara stressad. Orkar ej.


slow down - múm

Likes

Comments

Hai.

Har inte skrivit något här på flera månader.. Och nu vill min psykolog att jag ska börja skriva här så att hen kan hålla koll på mig utan att jag ska behöva ringa varje gång jag mår dåligt osv osv.

Vad är det som hänt då?

Jag har fyllt 18 och börjat på vuxen psyk

Fått en jätte bra läkare (som inte bara ger mig nya mediciner utan försöker hitta andra lösningar vilket är jätte bra)

Fått en ny kompis som jag varit hos ca varje dag i en vecka nu. Han tar hand om mig

Varit i danmark och kommit närmare min lillebror

Snart klar med ptsd-behandligen

Har börjat träna och sen var jag tvugen att sluta för det gick över styr :--)

Råkade skada mig (råkade haha... eh ah)

Träffat Leo som jag saknat som fan

Varit och kollat på Lars Winnerbäck och Melissa

Jag har också sagt upp vänskapen med en hel del av mina gamla vänner pga mår inte bra av dom och dom drar bara ner mig i skiten hela tiden. Ser ingen anledning till att umgås med folk som bara vill sitta och klaga om sina "problem" som är typ att deras mamma inte låter dom supa på helgerna och då är hon helt dum i huvudet. Idk. Orkar ej sådana människor.

sen har det inte hänt så mycket mer..

Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, mår inte så bra men ska snart åka och träffa en kompis och sen ska vi åka till hans syster för att passa hennes katter och äta tacos och kolla film.


Likes

Comments