​Idag har jag varit på vuxenpsyk typ halva dagen. Vi gick igenom mina rutiner, mediciner, måendet, självskadning och hur mina självmordstankar är just nu. 

Har fått lite uppgifter som jag ska göra tills nästa möte, som att skriva ner dom jobbigaste tvången samt hur mina självmordstankar funkar i mitt huvud, vad min hjärna säger och ifall det är samma tankar eller varierande. 

Har även typ förstört min dator. Den är liksom inte sönder utan det är bara musplattan som laggar men ändå, väldigt drygt när den börjar klicka av sig själv osv, så kollar just nu runt lite på olika datorer. Tänker mig att jag ska köpa en ny efter eller innan jul iallafall.

Ikväll så ska jag nog bara vara hemma, ska passa mitt syskon också samt hunden då mamma och pappa är iväg hela kvällen. Kanske drar till min crush en stund men har inte bestämt mig en, för vet inte om jag orkar träffa någon ikväll. 

​Har så mycket tankar just nu.​ Jag har fortfarande inte fått något svar om hur det blir med rättegången vilket gör mig extremt nervös, vill ju verkligen att det ska gå igenom. Sen har det blivit mer kaos hemma vilket resulterar i att jag automatiskt mår sämre då jag måste hjälpa resterande medlemmar i familjen att bli sams igen. E X T R E M T jobbigt faktiskt. 

Kollade också på Melissa Horn förra veckan, hon var verkligen jätte duktig. Sjukt hur mycket hon har hjälp mig genom allt skit.  

Nu ska jag gå upp och försöka äta något, står på mitt schema att jag ska äta mellan 18-19:00 haha.. Kul liv. Måste ha allt upplanerat annars så skiter sig allt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har inte uppdaterat på jätte länge nu. Det har hänt en hel del saker sen jag skrev senast.

Jag och min pojkvän (eller ja mitt ex) gjorde slut för några månader sedan efter nästan 5 år tillsammans. Ja det sög ganska hårt, men han behandlade inte mig bra dom senaste åren och jag förtjänar bättre samt det att jag måste tänka på mig själv.

Så hela sommaren har jag försökt att ta mig upp igen, träffat en kille som jag tycker om extremt mycket och han har hjälp mig jätte mycket.

Blev utsatt för ännu ett övergrepp av en av mina nära (inte längre) vänner. Väntar nu på svar om rättegång vilket är extremt jobbigt då jag verkligen inte vet vad som kommer hända. Är även sjukskriven igen, och har fått en ny kontakt på vuxenpsyk. Snackats en del om inläggning men verkar som att jag får stanna hemma istället då jag inte har några planer på självmord (trots att jag skulle vilja).


Jag tänker mig även att jag ska börja skriva här igen, så mina närmaste kan få läsa vad som händer och så vidare ( fått frågor om detta ) Skönt att ha ett ställe där man kan skriva av sig på, istället för att skriva i en bok liksom, känns på något konstigt sätt att det är "någon som lyssnar". Vilket inte direkt är sant, men vet att jag inte är ensam iallafall.

Nu ska jag snart gymmet.


// Bye

Likes

Comments

Just nu sitter jag i skolan och har extrahjälp. Funderar på att dra då jag inte kan koncentrera mig och mår skit dåligt.

Det enda som snurrar runt i mitt huvud just nu är tanken på att inte finnas. KOMMER NÅGON sakna mig, eller kommer dom först sakna mig sen glömma bort mig.

Jag är inte rädd för att försvinna, är mer rädd för vad som kommer hända med dom som stannar kvar som en gång varit mig nära. Men jag känner också att det kanske vore bäst om jag fick lämna allt, och bara försvinna för alltid. Jag tycke att jag förtjänar att få vila.

Jag orkar verkligen inte må såhär längre.

Likes

Comments

Idag gör allt lite extra ont. Som om att någon har tryckt lite extra hårt på ångest och kom-ihåg knappen.

Just nu sitter jag i bilen med pappa och ska åka och äta frukost.
Äta. Usch.
Sen ska jag till skolan, dricka choklad och försöka klara av dagen.

Likes

Comments

Idag mår jag faktiskt helt okej.
Dagen började med att jag vaknade upp jämte min pojkvän, han kysser mig försiktigt. Klockan var runt 05:30 och hunden hade vaknat så jag gick direkt upp till henne. Gick ut så hon fick kissa och bajsa. Matade henne och sen somnade vi i soffan.
Klockan blev 07:00 och mamma väcker mig och tar hunden istället. Går ner till honom igen och lägger mig och så myser vi lite och somnar. Vaknar igen vid 09:30 och då är det dags att gå upp till hunden igen. Vi gör frukost och äter lite och går ut med hunden igen. Kollar lite film och myser lite till. Hihi
Han drar till skolan och jag och vovven sover vidare.
Vaknar igen och leker lite , drar sedan ner till stan med hunden och träffar min bästa kompis och hens hund. Vi leker lite och går sedan och fikar.

Nu är jag hemma och börjar redan känna hur ångesten börjar krypa fram. Kan jag inte bara få må bra en hel dag? Tydligen inte

Snart så ska familjen fika och prata , sedan blir det medicin och bli hög som ett hus. (Nej jag knarkar inte utan äter väldigt starka mediciner)

Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan. Får se hur det går. Har börjat få koll på alla uppgifter som jag är efter med och kommer nog klara av skolan iallafall.

Skriver nog lite mer senare ikväll, beroende på hur jag mår.

Bye
#ångest #bradag #allahjärtansdag #deprimerad #depression

Likes

Comments

Idag är det en sådan dag då ingenting funkar. Allting känns bara skit och vill mer än gärna bara ge upp på allt.

Sitter just nu hos specialpedagogen och försöker skriva klart en uppgift. Går inte alls bra då jag verkligen inte kan koncentrera mig.

Sitter och tänker på hur jag ska klara av skolan, kommer jag klara av skolan? Kommer jag överleva denna jävla kamp? Kommer jag någonsin må bra, eller kommer jag ge upp innan jag får känna av att må bra? Jag har ingen aning. För just nu känns allt helt meningslöst. Vet varken ut eller in.

SKa försöka skriva lite nu på uppgiften och se om jag hinner klart innan jag ska hem igen.

Bye#ångest #ångest #ångesttrigger #deppinlägg #deppigtjej #deppigt #dagens #tankar #följmig

Likes

Comments

Ganska säker på att jag redan haft Å N G E S T som rubrik tidigare. Men vad gör det?

Just nu sitter jag på skolan och väntar på Leo , S och K för att kunna gå in i aulan och kolla film. Är feg och vågar inte gå in ensam.
Har sån jävla ångest och har redan tagit maxdosen av lugnande idag och vet inte om det är värt att ta en till.

Skulle behöva gå ut och ta en cigg men är för feg och patetisk för att klara av det :----)
Aja ska försöka ringa en kompis och få honom att snacka med mig när jag är ute.

Likes

Comments

Saker som hänt
Har fått 2 nya diagnoser. Eller ja en iallafall och det är 99% säkert på att jag har den andra.
Ska sluta träffa min terapeut som jag har nu då min läkare på VP tycker att jag ska träffa en psykolog som ska "gräva i min hjärna" som hon sa.
Har också fått nya mediciner som jag får på ca alla medicinmöten.
Är trött på detta nu och är trött på den konstanta ångesten.
Ptsd:n är som den var tidigare. Får flashar hela tiden och tänker på det nästan hela tiden vilket suger. Kommer antagligen få göra om behandlingen senare fast med den nya psykologen.
Orkar inte skriva ner allt som hänt men kan väl säga att ta alla dom tabletterna som ligger i garderoben vore inte helt fel.

#sad #depression #ledsen #ptsd
hahahah finns det hashtags nu?

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag ska göra.

Har sån jävla ångest.

Allt gör liksom ont hela tiden.

Jag sover inget och har ännu en gång blivit sjukskriven.
Börjat skära mig lite smått igen, ( har alltid skadat mig, tog en paus med att skära mig och gjorde annat istället som jag alltid gjort och som jag också gjorde samtidigt som jag skar mig ) dock inte där folk kan se det. Bara om man klär av hela mig och kollar. Alltså kommer han se det i helgen när jag ska träffa honom, och han kommer bli jätte besviken på mig.

Jag har äter knappt. Äter bara när tex Leo är här eller när min kompis S är här. Annars äter jag inget. Och om jag äter när någon av dom är här så spyr jag upp allt när dom gått. Inte för att jag vill gå ner i vikt , utan för att jag mår så illa av allt jag äter.

Jag tänker på E och V hela tiden, samt övergreppet. (dom andra övergreppen också, men mest det första)

Får massor med ångestattacker hela tiden, + ptsdattacker. Vet inte riktigt vad jag ska göra.

Har också blivit halvt sjukskriven igen, vilket också suger. Ska gå på vissa lektioner men inte alla.


Nu ska jag ut och röka, kolla tumblr och försöka sova.


Likes

Comments

Jag mår verkligen inte bra.

Idag var det någon konstig UF grej i skolan, klarade av halva sen började panikkänslorna smyga fram. Leo hjälpte mig, blev inget grovt. Istället för att tillbringa hela förmiddagen på konserthuset så stack vi upp till farmor och farfar och chillade där.

Åkte buss tillbaka till skolan/huset. Gick väl bra, fick ingen panikattack eller något iallafall. Var med Leo till kanske 17:20 (???) och sedan chillade jag med några kompisar.

Och nu har jag legat i sängen i någon timme, bara gråtit och funderat på om detta med livet verkligen är min grej. ( som vanligt )

Vet helt inte enkelt om jag klarar av detta: Inte nog med att jag tvivlar på att jag överlever denna jävla kamp, utan jag tvivlar på om jag verkligen vill fortsätta försöka. Vilket gör saken ännu bättre :)))) (eller inte.)

Jag vet att jag har folk runt mig som älskar mig, och skulle bli helt förkrossade om jag försvann, jag vet att det kommer komma mer i framtiden osv osv. Men jag vet inte om jag orkar. Allting känns skit just nu, har gjort sedan jag var 7-8 år. Så varför skulle det bli bättre nu?

har ingen jävla aning om vad jag skriver just nu. Är helt förvirrad och vet inte vad jag ska ta mig till.

Jaja får väl försöka sova och sen vakna gå till skolan och försöka le och se glad ut samt vara social med alla. Får se hur detta går.


Likes

Comments