Falska bitches som vissa i min klass är sånna som gör att man blir osäker på sig själv. De sitter seriöst och kollar på YouTubers och pratar om hur typ Misslissibell är för gammal för sina dockor och sånt. Jag känner bara; låt henne vara? Tycker man inte om vad nån gör i en video så går man ut från den och skiter it. Man sitter inte och snackar om den. Blir så irriterad.

De skickade också bilder på en tjej i min förra klass som la upp lite speciella bilder på sig själv (som jag förövrigt tycker är skitcola), skrattar åt de. Asså de skickade screenshots på hennes instagram i deras gruppchatt. Idioter.

Nu kollar de på Anty och pratar om hur de stör sig på vad hon gör, hennes ögonbryn och så vidare.

Blir så jävla lack, jag märker ju själv hur jag blir osäkrare på mig själv när de håller på. Som om de vore perfekta. Skulle man själv säga något till dem så skulle de bara tycka att man var dum i huvudet.

Fuck vad jag inte gillar dem just nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Smått bitter över att jag inte tål en supervanlig frukt. Vill inte säga vilken, ifall nån av mina polare hittar den hör bloggen. Tror dock inte det men man kan aldrig vara för säker.

~

Funderar på att börja med youtube. Vet dock inte vad jag ska snacka om isåfall...

~

I måndags hade vi sovmorgon, extralång sovmorgon. Gissa vilka som käka frukost tillsammans utan att fråga om en annan ville vara med. Vanessa, Evelina och Daniella. Fick reda på set såhär: Vi satt alla och käkade ihop, och så kom Maja och satte sig med oss. Då sa Evelina till Maja: Vi åt pannkakor till frukost idag!, superglad lät hon. Sen frågade Maja vilka som gjort det och Evelina kändes som hon blev lite osäker och sa lite tyst "Vi". Då sa jag att jag inte ätit några pannkakor till frukost. Hoppas de fick en tankeställare. Kändes ju lite som att de bestämt att de inte skulle säga något eftersom hon blev så osäker. Fattar dock inte hur i helvete de tänker när de gör så? För i skolan känns det iallafall som att de gillar mig, åtminstone lite.Likes

Comments

När man vill gå ner i vikt och mamma köper hem kakor. Literelly makes me cry.

Likes

Comments

Jobbigt det här med att vilja trycka i sig en massa sött, men samtidigt vilja gå ner i vikt.

Likes

Comments

Just nu är jag ledsen. Det fina vädret gör mig ledsen. Tittar ut och vill bara sitta i solen och äta glass eller något. Men jag har inte tid att sitta i solen. Jag måste plugga. Dessutom vill jag gå ner i vikt också, så att äta glass är inte heller något alternativ. Just nu hatar jag skolan. Hatar att man måste plugga hemma. Fyfan.

Likes

Comments

Pluggstress. Usch. Så jobbigt när man vet att man borde plugga men ändå skiter man i det, samtidigt gnager en känsla i bakhuvudet att provet bara kommer närmare och närmare. Mitt prov är på onsdag. Började plugga idag, söndag. Har gjort två sidor, tog två timmar. Hoppas de sitter iallafall. Vet inte hur många sidor jag har kvar, men det blir väl att sitta hela måndagseftermiddagen och hela tisdagen, förutom när jag ska träna. Hade väl egentligen velat springa på måndagen, men skolan är ju viktigare än hälsan antar jag... :(
Jaja, får skylla mig själv för att jag inte börjat tidigare. Bara att förbereda mig på att vara tvungen att börja plugga mycket matte också eftersom jag och min mattelärare kom överens om att jag ska satsa på A. Sen lär vi ha Samhällsprov om nån vecka också. Så mycket plugg blir det och lite roligt. Hoppas jag iallafall, skulle vara skönt om jag kan slippa stressen och bara börja i tid med allt.
Plugga lugnt allihopa, ta hand om er.

Likes

Comments

Idag var jag på fest hos Vanessa. Det var väl helt okej kul, men jag hade typ två pers som jag kände att jag kunde umgås med. Fanny (min absolut närmaste) ju tvungen att lämna festen tidigt, Martina såg jag knappt på hela kvällen (hon är med i mitt lag). Vanessa och Evelina var som klistrade på varandra hela tiden, även om jag är med dem hela tiden i skolan så kändes det inte som att jag kände dem så bra när vi var där. De som jag kunde umgås med var Daniella och Lisa. Problemet är att Lisa är lite blyg och har svårt att släppa loss inför nya människor och så, dock var ju några ifrån hennes lag där också så ibland gick det bra ändå. Sen Daniella är tvärtom och kände typ alla där, så att försöka vara med henne kändes bara dumt. Typ som en hund som bara följde efter henne. Lite stelt. MB ja, om jag hade druckit hade jag kanske haft roligare eller känt att jag kunnat vara mer social osv. Men men, det är som det är. Jag känner inte att jag vill eller att jag behöver dricka. Hade ändå ganska kul! Iallafall i början när Fanny var kvar. Då var jag ju också mest med Fanny och Martina också, det var skitkul. Sen blev man ju trött också eftersom jag inte fick i mig någon energi.

Godnatt!

Likes

Comments

Hejsan hoppsan och välkomna till min anonyma blogg. Har länge tänkt på denna idé, att blogga anonymt. Tanken är inte att jag ska blogga om mode och sånt som alla gör, utan mer om mina känslor. Dock kommer det nog mest bli negativa inlägg, kommer inte känna att jag behöver skriva av mig när jag är lycklig och må bra! Därför kommer jag verka som en bitter människa, vilket jag är då och då. Men egentligen försöker jag vara ganska positiv till det mesta!

Vem är då jag?
Jag är en tjej på 17 år. Är ingen partyprisse direkt (ska dock på fest imorgon haha), men har aldrig druckit. Bara typ smakat en klunk eller två. Dömer dock inte folk som dricker, men tycker det är tråkigt att det känns som att man är konstig bara för man inte vill dricka först man är 18. Skitsamma.

När det kommer till utseende så är jag väl typ lite kraftigt byggd kanske? Jag är inte tjock men inte heller jättesmal. Mina ben är korta och tjocka, tycker jag. Säkert många andra också, men ingen skulle våga säga något eftersom det tydligen är dåligt att vara lite fet här och var. Moving on, jag har ganska smal midja, brösten är väl stora om man jämför med mina vänners men det ser ändå inte konstigt ut. Ansikte? Ja finns väl inte så mycket att säga. Mitt hår är brunt och mellanlångt.

I den här bloggen kommer jag alltid vara helt anonym, kommer skriva helt ärliga åsikter om saker och om folk. Dock kommer människorna jag skriver om ha påhittade namn så det är inte som att jag hänger ut någon eller så haha.

Nu måste jag nog försöka sova, ska upp om typ 6h... Så otaggad på skola! Men skriver väl snart igen så får du som läser göra vad du vill med ditt liv. Godnatt.

Likes

Comments