Hej! Längesen, hahah

Nejmen, har haft fullt upp med skolan. Vi ska ha loppis o därför så måste man gå runt o fråga om saker o.s.v. Ska försöka uppdatera men vet inte hur ofta.

Puss&kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har en kompis. Eller bästavän. Hon är verkligen en av de bästa människorna ja träffat. Ibland. Oftast är hon jättesnäll o allt sånt. Men ibland kan hon bli kaxig o lixom prata som att jag inte finns. Eller som att jag är en oviktig person. Ibland gör hon saker eller säger saker om mig som hon tycker är roliga. Men det tycker inte jag. Fast ja vågar inte säga emot. För jag är rädd för att förlora henne. Snälla hjälp.

Puss&kram

Likes

Comments

Förlåt för att det inte har kommit något nytt inlägg på två dagar (tror jag). Men har haft fullt upp. Även om det ätr sprtlov så har jag andra grejer. T.ex saker på andra sociala medier. Jag o några andra har en grupp där vem som helst kan få chatta med oss om man har en fråga eller mår dåligt. Och tyvärr så tar det tid. För vi är ca. 13 st. Men det är mycket jobb... Så om det inte kommer så många inlägg så vet ni varför!

Puss&kram

Likes

Comments

​Tänkte bara fråga hur er måndag har varit. Min har varit bättre än vanligt. Brukar inte gilla måndagar, precis som många andra. Men det är ju sportlov (:

Puss&kram

Likes

Comments

Jag vill alltid vara den här glada i klassen. Som alltid får alla på gott humör. Jag vill inte vara den som mår dåligt. Så om jag börjar göra det, håller jag det för mig själv. Om jag berättar att jag mår dåligt för någon i klassen känns det som att de antingen kommer ta det för seriöst eller som att jag bara skojar. Om dom tar det för seriöst får jag för mycket "uppmärksamhet" eller va man säger. Då kommer många fram och säger "vi finns här för dig", "du kan alltid prata med mig". Os.v. Visst, det är ju jättesnällt och gulligt. Men då kan man aldrig tänka på annat. Om alla kommer fram och börjar prata om det hela tiden.

Men om de inte skulle "tro på det" eller inte ta det seriöst så blir det också jobbigt: De tror att jag är den här glada som aldrig har några problem. Som alltid är positiv. Men det är jag inte, inte alltid. Då "struntar" alla i det och fortsätter som vanligt. T.o.m skojar om att jag är tjock. För jag "brukar" ju inte ta åt mig. Jag säger ju aldrig till dem. Men även om jag vet att det bara är på skoj... Om man hört det några gånger så blir det ju som på riktigt.

För jag har kroppskomplex. Och mår dåligt över mycket annat också. Visst, jag kanske får skylla mig själv för att jag är den här glada och positiva. Men jag kan inte hjälpa det. Och skulle jag nu ändra på mig. Och både vara positiv och negativ. Då skulle de ta mig som ett skämt. De skulle bara tro att jag skojade. Och att det var en ny kul grej jag hittat på.

Så jag vågar inte ändra på mig. Det känns som att jag tar en "risk" om jag gör det. Men jag vet inte. Om jag nu skulle ändra mig, och ångra mig. Och ändra tbx. Då skulle det bli som det är nu. Alla tror att jag är den här positiva. Orkar verkligen inte skriva mer...

Puss&kram

Likes

Comments

​Vill ni ha långa inlägg men inte så många, kanske 3 i veckan. Eller vill ni ha korta inlägg? De korta inläggen kommer antagligen bli ca. 6 i veckan. 

Btw, är ni taggade på mello ikväll? Jag själv hejar nog mest på Wiktoria. Vem/vilka (om det är någon grupp, vet inte det) hejar du på? Det var inlägget för idag, kort, menmen (: 

Puss&kram

Likes

Comments

Idag fick vi sportlov! Men jag ska inte resa bort eller så. Alla andra (typ alla, de flesta) ska åka till Branäs eller något skidställe. Känner mig ensam ): En av mina bästisar ska till Spanien. Bara jag som aldrig har varit i Spanien? Vill dit men har bara varit i Italien o Sydafrika. Och såklart Danmark, Norge och mellanlandat i Turkiet. Sverige oxå såklart, hahha.

Detta får bli ett kort inlägg, menmen. Hoppas ni får ett bra sportlov om ni går i skolan. Fast man får ju det olika veckor, haha. Men ialla fall, till alla nu. Ha en bra dag!

Puss&kram

Likes

Comments

Ja, idag tänkte jag skriva olika saker om mig (: vi börjar direkt!

- Jag är mellan 11-15 år gammal. Vill inte ge ut exakt ålder.
- Jag älskar fotboll<3 livet ut
- Mår oftast helt ok, det händer att jag mår skit..
- Är inte den "populäraste" i skolan men inte heller "den mobbade". Vet inte varför jag skrev det men ok
- Älskar Marcus & Martinus, fangirlar sönder��
- Önskar typ alltid att jag var någon annan - Hatar personer som tror att de är bäst. Men de är roliga när de failar, hahaha

Såå, hinner inte med så mycket mer idag menmen. Ska till skolan alldeles strax. Tagga va med bästavän sen<3

Puss&kram

Likes

Comments

Kommer antagligen svära i detta inlägg. Men fanfanfan, hatar cancer. Inte förräns man själv har det eller känner någon som har det förstår man hur det är. Tänk om det fanns medeciner, som verkligen botade cancern.

Det var egentligen det jag ville skriva. Vill tänka på det, men ändå inte.

Btw, vad vill ni läsa här på min blogg. Alltså, vill ni se "vanliga" inlägg. Eller ska det vara någon speciell kategori. Ni bestämmer (:

Imorgon vid 8:30 kommer det upp ett inlägg om vem jag är typ. Kommer inte säga vad jag heter o sånt. Men ni får hålla utkik.

Ha en bra kväll<3

Puss&kram

Likes

Comments

Om du nu mobbar, varför?

Det skulle kanske kunna vara för att du själv mår dåligt. Så då behöver du trycka ner andra. Och ta deras "energi". Eller, varför mobbar du egentligen, behöver du det?

Du behöver inte förstöra för andra för att må bra själv, är du under 18 kan du ju ringa bris (nr 116 111). Du kan också försöka hitta en kompis som stöttar dig hela tiden. jag själv har många internetkompisar. Och de betyder allt, verkligen allt för mig. Du kan behöva en sån kompis. Här kommer några anledningar till varför du inte ska mobba:

1. När du förstår vad mycket fel du har gjort så kommer du få ångest. Du kommer aldrig kunna förlåta dig själv. 2. Tänk på hur dåligt den du mobbar mår. Det kan finnas sår kvar för hela livet. 3. Om du nu själv mår dåligt och som sagt försöker ta andras "energi". Ta tag i det istället. Det du får räcker bara för stunden. Du blir nästan som beroende.

Så snälla, snälla, snälla. Mobba inte någon. Du behöver inte göra det. Snart kommer du ångra dig.

Ha det bäst nu, okej<3

Puss&kram

Likes

Comments