Varför hör du aldrig av dig?

Ja, det var länge sen vi sågs... eller jag skrev, menar jag. Blev lite för inne i Ledin låten. Men, ja... det STÄMMER! Jag har varit 0 aktiv här på ett bra tag och det vill jag förklara med:

1. SKOLA

2. JOBB

Japp, det suger faktiskt lite, för jag gillar ju att uppdatera bloggen för att jag har ett syfte med den. Men förutom tidsbrist har jag tagit mig upp ur en grå/svart dimma med. Min medicinering ökades på min begäran och först mådde jag verkligen bajs, men nu senaste tiden har jag klarat av mer saker som jag inte gjorde förr och det är så härligt och jag börjar känna igen mig själv. ÄNTLIGEN!!!!!!

Det är ca 2 veckor kvar av skolan- sen blir det sommarlov med jobb! Ser så mycket fram emot det, galet! Då hinner jag antagligen uppdatera bloggen mer kontinuerligt och kan fortsätta på min skriv- serie; Mitt tidigare liv. Det är en rätt tung serie med text som jag behöver lite tid att få ned på papper- en viktig sak för mig att berätta, men samtidigt tungt då jag behöver gå tillbaka till de minnen som jag helst vill lägga bakom mig. MEN; det kommer. Jag lovar.

Jag har helt fastnat för Keeping up with the Kardashians aka KUWTK.... och det är ju så beroendeframkallande. Om man ska ha någon favorit så får jag säga att Khloé är min :) Men sen är det så här att jag kommer inte ha nån tv acess från och med juni så då får jag hitta serier och annat på annat sätt för att se via tv skärmen. Jag har faktiskt sagt upp mitt tv abonnemang för att det går ju ändå inget bra eller vettigt på tv, jag stör mig så mycket på reklamen och jag tycker helt enkelt att det är en onödig utgift när min budget som student redan är så tight. Dessutom har jag med märkt att jag hellre streamar det jag vill titta på, då är det onödigt att ha ett tv abonnemang.

Thats All!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments