Hej!

Ååhh, det är SÅ mycket drama i skolan nu. Jag orkar inte med det!

Allt som har hänt, är en enda soppa och jag vet inte om jag orkar dra allt men ska göra en kortfattad version:

1. Jag var hemma, sjuk en dag då jag och min grupp skulle påbörja ett grupparbete. Jag skrev till gruppen; ge mig en uppgift eller nåt att göra så att jag bidrar = ingen svarar på det meddelandet.

2. Gruppen skriver att jag ska ta kontakt med min lärare. Jag skriver ett mail på en gång, men får inget svar. Dessutom får jag höra på kvällen av en klasskompis (och som är med i samma grupp) att läraren hade sagt; "Har hon inte bidragit till grupparbetet kan hon såklart inte vara med". Därför tog jag beslutet att nästa dag jobba eftersom jag behöver pengarna och de övriga i gruppen hade inte uppskattat om jag kom andra dagen då vi skulle arbeta med grupparbetet. Jag inväntade instruktioner istället ifrån läraren.

3. Nästa dag, på eftermiddagen skriver jag till min lärare IGEN men på ett annat forum. Och efter några timmar svarar hon; "du ska kontakta kursledningen". (Det tog alltså henne över ett dygn innan hon svarade mig) Jag mailar kursledningen direkt och får svaret; "Försök att lös det med din grupp, så att du kan vara med och redovisa". Vid detta laget hade gruppen gjort klart hela arbetet, det var färdigt helt enkelt. Jag försökte förmedla detta till både kursledare och lärare, men det enda jag fick tillbaka var; lös det med gruppen.

4. När jag skrev till gruppen, att lärare och kursledning vill att jag är med i grupparbetet och bidrar med något blev det ett jävla liv i luckan. Det blev så dålig stämning. En av gruppmedlemmarna mailade kursledningen och klagade.

5. Kursledningen bestämmer att jag ska göra denna delen, dvs grupparbetet i December med en ny grupp.

Jag känner mig så otroligt frustrerad och jag vet att allt detta startade med att jag var hemma för jag var sjuk med Crohns (min mage) och mådde jättedåligt. Är så himla besviken att gruppen inte ens försökte lösa problemet med mig utan istället direkt gick till lärare för att "konsultera".

Sen har det skrivits massa hit och dit mellan mig och läraren, för jag försökt förklara problemet så att jag skulle kunna få bli examinerad nu i sommar istället till vintern. Sen har det givetvis skrivits i gruppchatten med och det är bara tragiskt att dessa personer ska jobba med det vi studerar till. Arbetsklimatet i denna gruppen har varit väldigt hårt och är man inte där en gång för att göra nån obligatorisk grej så ryker huvudet, då är man utesluten ur gruppen. LYCKA TILL säger jag bara. Jag tycker synd om de som kommer behöva arbeta med er i framtiden.

Har nån av er varit med om drama på universitetsnivå?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments