Länge sen huh?...
Har skaffat jobb.
Skaffat körkort.
Pluggat.
Förstöra en vänskap.
Fått ett mentalt sammanbrott.
Plockat upp mig själv.
Levt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är kär i dig, i hela dig och du kommer aldrig gilla mig för du gillar honom.

Likes

Comments

Klockan är 01:44 och jag kan inte sova. Det är som något viskar till mig "kom igen, gör det, det var länge sen" och jag överväger det verkligen. Ska jag? Men jag har varit så duktig. Fan. Tankarna bara snurrar i mitt huvud, kanske därför jag inte kan sova heller. Jag tänker på besvikelsen om jag gör det, då har jag återigen svikit mig själv men även alla jag lovat. Jag vill hålla mitt löfte, jag vill inte svika någon. Fan det går inte. 

Likes

Comments

Gjort idag:
-Skrivet ner en lista på vad för saker jag ska göra.
-Följt listan delvis.
-Ätit vego tacos.
-Gått i skolan.
-Gjort nya Spotify listor.
-Råkat gå på mina hörlurar så att de nu är sönder.
-Pluggat massa.
-Kollat på en hel säsong av modern family och sen kollat senaste avsnittet av paradise.
-Städat hela huset.
-Stressat över att jag städat istället för pluggat.

Likes

Comments

Idag drog jag mig till skolan för första gången på ett långt tag. Har haft andra prioriteringar och pga det missat skolan men nu är jag tillbaka. Började med en lång franska lektion med massor med krånglig grammatik. Efter kom en Sam lektion med en analys som jag inte alls var beredd på. Sista lektionen var en svenska lektion där vi skrev en text. Mycket på en gång när man varit borta så länge men det kändes ändå skönt att komma in i rutinerna igen. Satt och pluggade ett tag på eftermiddagen men kom inte fram med matte uppgifterna så gav tillslut upp. Just nu ligger jag i sängen med ett gammalt avsnitt av modern family. Bättre kan det inte bli.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Bekräftad: adjektiv, 1. Perfektparticip av bekräfta.
Bekräftelse ett laddat ord med mycket betydelse, iallafall för mig. Jag har levt hela mitt liv för att försöka passa in. Jag har alltid varit den där osäkra tjejen som inte vet hur hon ska bete sig. Om jag inte kände mig själv skulle jag kalla mig för fejk. Jag hade många kompisar men jag snackade skit om ena med den andra osv. Jag var ingen riktig vän som någon riktigt förlitade sig på inte från sexårs ända till nian. När ettan började ändrades allt jag fick en riktig nära vän som jag idag inte talar med men det är en annan historia. Hon berättade aldrig något till mig men det är inte det som är poängen med det här inlägget. Detta inlägg handlar som sagt om bekräftelse. Så jag har alltid som jag kommer ihåg det sökt efter bekräftelse vare sig det är ifrån ens kompisar, föräldrar, lärare eller någon annan vuxen letade jag alltid efter bekräftelse. Jag klarade inte av att någon inte gillade mig eller snackade skit om mig. Så jag sökte hela tiden bekräftelse enda sedan jag var ett barn så inte så konstigt att jag nu börjat leta efter bekräftar hos killar. Min största rädsla skulle jag säga är att vara otillräcklig och inte bra nog. Därför är jag med varje kille som visar minsta lilla intresse, därför skapar jag aldrig konflikter etc.

Likes

Comments

Det var länge sen va? Jag har levt mitt eget liv under sommaren och inte tänkt så mycket på bloggen. Eller bloggen var nog aldrig min prioritering då jag använder den för att skriva av mig. Under sommaren har jag levt loppan eller om man ska kunna kalla det. Sommaren har väl gått upp och ner. Det har varit toppar och många dalar. Första sommarlovsdagen började med mycket alkohol och en walk of shame. Sedan åkte jag bort, bort till franska rivieran. En fest resa fylld med alkohol, sex och ångest för min del. Mådde inte alls bra under den resan. Jag åt knappast, höll på med varenda kille som visade lite intresse och klunkade i mig alkoholen. När jag kom hem så började jag återfå kontakten med en gammal kompis och man kan säga att hon blev min partner in crime, vi drog ut tillsammans på Stockholms gator och röjde. Kan inte säga att jag mådde bra då heller. Min andra resa blev med familjen och jag hade bestämt mig för att inte dricka eller skriva med killar under hela resan. Under den resan började jag hitta mig själv igen och jag började känna att jag återfick mitt gamla jag. En annan känsla började formas i mitt bröst. Jag skulle inte kalla det för lycka men något åt det hållet. Men direkt när jag kommer tillbaka till Stockholm faller jag återigen tillbaka till festandet, alkoholen och sexet. Jag bryr mig inte om mitt välmående och konsekvenserna. Under resan med familjen hinner jag boka in en till festresa med vännerna också som sker i Augusti. Så runt Augusti bär det av mot nästa destination. Vad händer där då? Jag faller tillbaka hårt, riktigt hårt. Jag mådde inte alls bra där men jag förträngde det med alkohol för det är det enda jag kan. Jag vet inte hur jag ska kontrollera mig själv. Det är nu i September jag börjat fundera på min sommar. När jag berättar om mina sommarhistorier till mina vänner säger de oftast att det är "goals" eller "men du har ju levt life". Men är det verkligen det? Nej min sommar har inte varit "goals" eller något positivt alls. Jag har undanträngt min sommar och trott att jag levt livet som jag själv sagt hundra gånger när jag ska beskriva min sommar. Min sommar har i helheten varit skit, jag har använt alkohol och sex som en undanflykt. Ett sätt att hantera livet och komma bort från verkligheten. Men man kan inte fly i all evighet tillslut kommer det att slå tillbaka, vilket jag insett. Nu måste jag bara hitta ett sätt att sluta och det är det jag är oerhört rädd för. Att inte kunna sluta, tänkt om jag inte kan sluta. Vad ska jag göra då?

Likes

Comments

Andra lagliga utekvällen igår. Vad ska man säga om den. Det började på söder på en sunkig bar med en dricka för 70 kr och slutade på en bar i Östermalm. Det vimlade med män och kvinnor i alla åldrar. Vet inte hur jag ska beskriva min andra utekväll. Hmm chockad och förvånad över vissa personers beteende blev jag nog men som hel het var det en rolig kväll där vi mest skrattade åt folk.

Likes

Comments