​The get down och Stranger things

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Förlåt, förlåt, förlåt. Glömde ännu en gång att bloggen fanns. Har haft det så hetsigt med skolan sen det började. Har redan fått en massa i matten som jag knappt hinner med. Men ska som sagt FÖRSÖKA att uppdatera så mycket som möjligt.

Likes

Comments

Jag är så oerhört bra på att lura mig själv. Jag ljuger, slingrar mig och tror jag är slug men i slutändan är det som om jag själv går på mina egna lögner. Jag ljuger för mina kompisar, min familj, mig själv, alla och jag ljuger om allt. Hur kan jag tro att jag är smart? Det enda som kommer till mina tankar är att jag är dum. Dum att jag lurar mig själv hela tiden. Jag lurar mina kompisar, min familj. Vad skulle de tänka om mig om de får reda på alla mina lögner.

Jag gick en gång i tiden till en psykolog för mitt problem jag hade. Jag skadade nämligen mig själv. Tror ni jag var ärlig mot henne,
ironiskt skratt. Jag lurade henne. Jag fick henne att tro att hon hade hjälpt mig, att hon stoppat mitt problem.

Jag vet inte vad jag ville få ut av det här inlägget. Jag ville bara rensa mina tankar. Allt virvlar runt där uppe som en stor storm och jag vill bara dela med mig av det.

  • 3 readers

Likes

Comments

​Vad gör man om man är kär i sin bästa vän och hon åker bort i ett år...

Likes

Comments

Förlåt hade helt glömt bort att jag hade en blogg. Skam. Inget speciellt har hänt ändå. Jag har hunnit börja skolan. Började i Fredags. Usch. Dock var det bara upprop och vi fick våra scheman m.m. Har hunnit vara med mina kompisar och jag har även insett min kärlek till katter. Burma katter för att förtydliga det. Just nu kl halv tolv på kvällen sitter jag och pluggar! Ja ni ser rätt, jag pluggar och skolan har inte ens börjat. Jag läser i teori boken för att jag senare i livet vill skaffa körkort. Jag testar mig i ordkunskap och inser att jag har det minsta ordförrådet någonsin. Skamligt, jag skäms. Lite tidigare idag var jag över hos några släktingar, Där gjorde vi en rolig film på imovie, haha. Önskar att jag kunde visa den till er men tyvärr jag är anonym som sagt. Vi eller rättare sagt jag bakade chocolate chip cookies och scones. Sconesen blev bra men jag brände kakorna. Nu ska jag nog börja dra mig mot sängen. Lovar att jag ska börja uppdatera mer.


Likes

Comments

​Glömt och blogga under de här två? dagarna. Har till mitt försvar sovit hos mina kompisar de dagarna så har ej hunnit. Sov över hos min kompis i tors-fred och då bakade vi brownie och kollade på filmer. Sen fred-lörd sov jag hos min andra kompis. Då lagade vi jätte god mat, åt godis och chips. Nu när jag kommit hem har jag målat 3 teckningar som jag nu satte fast på min vägg. 

Kram

Likes

Comments

Kollade på The perks of being a wallflower igen och gud vad välgjord film men man mår rent ur sagt skit efter att ha sett den.

Likes

Comments

Vill ni inte bara släppa allt ni håller på med och resa bort? Bort från allt, alla människor, plikter. Göra vad du vill, se världen. Det vill jag. 

Likes

Comments

Klänning: Farfetch                                            Skor: Vans

Kappa: The corner                                            Glasögon: Quay Australia

Väska: Hermes birkin 

Likes

Comments