Postad i: personligt kärlekenshat

​När allt man gör inte räcker till oavsett om de är hur bra som helst. Vad man än säger är det aldrig tillräckligt. Hur du än gör ditt bästa räcker du aldrig till för någon.. Du gör allt för att få en stund i rampljuset, en stund där du får känna att någon är stolt över dig. Men hur du än försöker räcker du inte till för någon, inte ens familjen. Du gör allt för att de ska se och förstå dig men ingen ser och ingen förstår, du får ord kastade hit och dit så tillslut tar du in orden och det kommer som en käftsmäll rakt i ansiktet. Du bryts ner, du gråter, du skriker, du gör allt för att någon ska förstå. Det enda du får tillbaka är samma ord som får dig att känna dig så smutsig. Du blir smutskastad. 

Man kan ha planerat en kväll perfekt, fixat skjuts, kläder, mat och allt för att det ska bli trevligt, man tar eget ansvar och beter sig på ett moget vis. Men hur du än bär dig åt så slutar det med att någon ser ner på dig, för det du planerat är aldrig bra nog. Ständigt får man höra "du är för liten för att veta" "du är för liten för och kunna det" eller "men snälla lilla gumman, du är ju bara 16". Ibland tänker man.. kan inte jag kunna ta ansvar för jag är 16.. i hela mitt liv har jag haft det tufft. Alla runt omkring mig tror sig veta att jag haft det bra.. men sanningen är att inte ens min familj känner den riktiga jag. Inte ens min familj vet hälften av mitt liv, för dem bryr sig inte. Dem bryr sig om sin egna lycka. Ingen vet att jag för evigt är oönskad.. Under hela mitt liv har jag varit oönskad, redan som barn hade jag denna känslan. När jag var cirka 10 år gammal ville jag inte leva mer, för jag var oönskad och så är det än idag. En 10 åring ska inte ens känna så, när man är tio ska man vara glad och vara i parken. Men jag, jag satt hemma och ofta grät.. en period av mitt liv grät jag mig till sömns. Ingen förstod.. allt var ju bara trams..

För evigt är jag oönskad, alla ser ner på mig. Ingen tror jag kommer klara något i mitt liv, men jag ska visa er vad jag kan åstadkomma. Jag ska bevisa er alla fel. Men ändå kan man inte släppa tanken av att man är oönskad. Den dagen jag fyller 18 ska jag bara åka, åka och lämna allt. Det roliga är att jag tror inte jag kommer sakna något, det enda jag saknar är mig själv. För vem är jag att veta vem jag är när man är för evigt oönskad..

 xoxo.. S.....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: känslor, personligt kärlekenshat

Snälla låt mig veta när du bestämt dig, låt mig gå..

Jag kan inte fortsätta känna denna tomma ensamma känslan även om jag vet att jag har folk runt omkring mig.. jag kan inte gå och undra ifall han älskar, hatar, eller leker med mig. Denna känslan och tankarna har snurrat i mitt huvud i snart ett år.. tankarna kan inte fortsätta såhär, mitt liv kan inte fortsätta såhär.. hur ska jag ta mig ur.. Jag försöker och försöker, inget hjälper.. ödet vill inte mig väl.. Hur ska jag någonsin kunna lita på någon igen när han förstörde hela min självkänsla, hela mitt förtroende för alla är borta.. Han krossa mig genom att vilja ha mig men ändå andra.. Jag sa att de var nog men han kunde inte låta mig gå. Varför vet jag inte, många tankar snurrar. Tänk om de är för att han älskar mig? Eller för att jag är bra för hans självkänsla? För att han inte vill vara ensam? Ingen vet svaren förutom honom men inga svar jag får, bara tomma ord.

Jag sa till honom att vi inte borde ses mer men då helt plötsligt kunde han ändra på sig ett tag och skriva att han ville träffas och att allt var bra. Men inget var bra.. Har inte vi alla varit i en situation när man älskar någon så djupt att man måste släppa dem för att inte såra sig själv ännu mer.. har vi alla inte varit i den situationen där man släpper någon men de försöker att hålla kvar även om de inte ger någon anledning till varför. Snälla bara säg vad du vill och varför du vill ha kvar mig. Sluta att vela, de gör allt mycket svårare för mig och för dig. Var ärlig om varför och är anledningen bra nog så kanske jag stannar men nu.. nu vet jag faktiskt inte.

Ni vet den känslan när de gör så otroligt ont i själen för man sett den man verkligen verkligen tycker om kyssa någon annan.. ni vet det har jag gjort nu fyra gånger.. fyra olika tjejer.. Jag blir krossad men han tänker mer på sin självkänsla och sina "haff" än på mig.. men på samma gång tänker jag på dessa tjejerna. Tänk om dem känner samma som jag, tänk om dem är lika krossade och nästan ruttna av kärlek på insidan som jag? Vad tänker dem? Hur ser dem mig? Kanske på samma sätt som jag ser dem.. En i mängden.. Just därför är det dags att jag går och att han låter mig gå annars kommer jag tappa mig själv på vägen. Halva jag är bort tappad, har inte varit samma glada och energiska person på länge som jag var innan. Jag är förändrad.. förändrad av svek och kärlek. Man försöker hitta tillbaka men glädjen och alla äkta leenden och skratt känner jag inte längre.. behöver ett mirakel som kan ändra det. Alla märker att jag inte är mig själv längre, jag är avstängd från världen. Kan helt plötsligt fastna i mina egna tankar och glömma att någon pratar med mig eller är med mig. Jag är en annan person.. så snälla mina finaste om ni inte vet vad ni vill med någon person.. LÅT DEN GÅ! För ni vet inte hur mycket det förstör en person att veta att man inte är den enda och att veta att man inte vet om han eller hon vill ha dig eller inte.. Låt personen gå, är det ett svårt val att veta om du vill ha den eller inte så kanske de är en tankeställare. Är det ett svårt val så låt den gå, vet du varför? För tycker du verkligen om någon och vill dennas bästa så är de inget val, utan de är en självklarhet att man stannar. Men vet du inte så låt dem gå.. låt dem inte bli lika krossade som jag.. för deras skull släpp dem innan dem släpper sig själv


Likes

Comments

Hur jag blev så fucked upp som jag är...

Ni vet från barnsben så trodde man att kärleken är något stort och magiskt, man trodde att den varade för evigt. Man trodde att sina föräldrar alltid skulle vara tillsammans, man trodde att alla morföräldrar och farföräldrar skulle leva med varandra livet ut. Som barn var man så lycklig men så naiv. Men som man växte upp och blev äldre förstod man också mer, man såg mer från andra perspektiv och man förstod att kärleken inte alltid varar för evigt. Så är det nu också, man är naiv man tror fortfarande på den känslan och hoppet om att "Det kanske varar för evigt", men djupt där inne i vår oskuldsfulla själ så vet vi att inget varar för evigt. Vi tror för mycket på andra än och lyssnar på vår egna röst som bara vill oss väl. Vi går ensamma på denna stora väg som är kallad livet och ibland kör vi över fartgupp.. dessa fartguppen är våra läxor att lära tills nästa. Jag vet att jag är som jag är idag för jag tror för mycket om folk, jag älskar så djupt att jag glömmer hur man slutar.

Min historia börjar här, min historia började som vilken vacker kärlekshistoria som helst men hur den slutar är inte så vacker som jag trodde..

Som vilken kärlekshistoria som helst så börjar de ju med att man träffar någon och de gjorde jag. Han var det finaste jag någonsin fått mina ögon på, mitt alldeles egna ögon godis. Den känslan i magen när man blir så nervös att man vet inte om man ska skratta eller bara stå där helt röd i huvudet och le som ett fån. Jag tror jag gjorde båda.. Hans iskalla blå ögon gjorde mig så knäsvag, jag kunde stirra in i hans vackra ögon och drömma mig bort. Hans blonda färgade solblekta hår ramade in hans perfekta ansikte, hans mun ville jag bara kyssa om och om igen. Och hans parfym ska vi inte prata om.. han luktade så otroligt gott att jag kan känna hans doft bara jag tänker på den. Hela hans lägenhet doftade hans starka parfym. Hela han gjorde mig så svag i kärlek att jag inte visste bättre än att älska. När man är ung som jag så hade jag aldrig fått uppleva en sådan här känsla förr och det gjorde allt mer spännande och tankarna kom att det skulle vara såhär för evigt. Jag kände så starkt att jag inte kunna känna något annat, jag kunde inte ens se alla varnings signaler förrns nu när jag tänker efter. Det kunde gå timmar innan han svarade och när han svarade kunde han sitta i sin lägenhet utan tröja.. han är alltid med grabbarna. När ni bestämt träff så "somnade" han även om man såg att han var aktiv på facebook eller såg honom ute. Han ljög något så otroligt men jag.. jag var blind. Men mina vänner såg och dem försökte övertala.. vi alla har varit i den situationen och de gör en så otroligt arg att man bara ber dem att gå. Jag gjorde många misstag men ibland undrar jag fortfarande om det var värt det. Varför jag undrar de är för att jag verkligen älskar denna killen från djupet av mitt hjärta, första gången jag älskat och känns som sista. Denna killen fucka mig psykiskt.. jag var djupt i en lögn.. Innan var jag en person som älskade så djupt, jag brydde mig om alla och hjälpe andra.. Nu.. nu är jag bara en skugga av mig själv. Jag känner inget längre, det enda jag känner är inte kärlek utan besvikelse och paranoia. Jag är så paranoid mot alla jag känner, trodde till och med att min kusin träffat denna killen och att min bästa kompis gjorde det. Och då är de något som gått så snett i huvudet..

Allt jag hör är hans röst i mitt huvud.. alla minnen spelas upp.. alla lögner.. alla svek.. alla stunder av glädje.. Jag har inte förmågan att hata honom även efter att han förstört hela mig.. jag älska honom så djupt att jag kan inte sluta.. Jag kan inte få honom att se mig för den jag är så jag försökte ett tag att få andra och känna så som jag gjorde om honom fast om mig.. Jag blev som honom... jag blev en fuckgirl.... jag försökte att älska men jag kände aldrig glöden med någon annan som glöden jag kände för honom.. Vet att de är så fel från alla håll och kanter men jag kan inte släppa och jag vet att de är så många som kan relatera.. Jag var en feelgirl nu är jag en lostgirl...


Xoxo.. S.....

Likes

Comments

Vi alla har varit i situationer vi inte riktigt förstår oss på men just denna situationen är den jobbigaste.

Ni vet den där stunden av sorg när man inser att allt man stått för och kämpat för beslutade sig för att vara en lögn. Ni vet den stunden när man inser att man borde öppnat ögonen och sett verkligheten. Den stunden man ser honom med någon annan. Ni vet när man tror att man inte är nog, att man inte räcker till. Det är just i den stunden man måste förstå. Man måste förstå just varför man måste lämna.. Även om hjärtat skriker hans namn måste man vara stark. Ingen är värd smärtan som uppstår, han är inte värd dina tårar och dina sömnlösa nätter. Han förtjänar inte att vara i dina tankar.

Ni vet den stunden när man inser att man slösat sin tid så enormt, den stunden när man känner sorgen istället för kärleken man trodde att man kände. Den stunden man tror att kärleken inte existerar för just mig, den stunden när man är så svag att man inte orkar kämpa längre. Det är just i den stunden vi behöver varandra. Vi behöver en vän eller någon som bara kan lyssna på en. Man tvingar inte dem att förstå för man är så djup ner i klistret att de vore omöjligt att få dem att gå ner och förstå. Man vill bara ha den som lyssnar och hjälper en upp från mörkret. Upp med hakan och se min finaste ängel, du är bra nog. Du har låtit dig bli så långt nertryckt i sanden att du vet inte hur du ska komma upp men snälla min finaste, använd dina vingar så du kan flyga. Jag finns här, jag hör, även om jag kanske inte förstår ska jag försöka! Han såg inte det vackra som stod framför honom och väntade men jag ser och dom ser! Han var den som misstog sig, inte du! För du är bra precis som du är, jag vill hjälpa dig att öppna dina vackra ögon och se.


Tiden är över.. de är inte längre att, du såg honom... du prata med honom.. du träffa honom.. du blev kär.. du trodde han blev kär... du kom på att du inte var den enda...du blev förkrossad.. men du fortsatte att träffa honom.. du satte dig så djupt ner i hans lögn av kärlek.. du försökte ta dig ur men du misslyckades... du försökte... Men min finaste ängel du måste förstå att tiden är över. Visa vem du är och gör mer än försök, dra dig upp! Du ser ingen mening för ingen "förstår".. du tror att han är den enda för dig och att alla förtjänar en andra chans... men gumman detta är mer än en andra chans.. detta är mer än 10 chanser.. kärleken gör dina ögon blinda och just därför är det tid och släppa.. Du tror att ingen förstår men jag.. jag förstår...

Bildresultat för let go

Av: AnonymousLove xoxo.. S


Bildresultat för why quotes

Likes

Comments