Hej bloggen.

Idag känd jag för att uppdatera lite om mitt kärleksliv och om 2 kompisar.

Under de senaste dagarna har inte så mycket hänt för mig förutom att jag inte kan sluta tänka om en person men annars inget.

Däremot för mina kompisar har det hänt lite andra saker. Min ena kompis säger att hon har gett upp på sin crush men det tror jag inte på därför så håller jag på med en sak så att hon inte ska ge upp utan fortsätta kämpa genom att hon tror att han gillar henne. Jag vet att det kan vara lite taskigt att säga att någon gillar henne fast personen inte gör, men jag vet att han gör det men han vågar inte erkänna. De passar så himla bra och jag vill inte att deras romans ska ta slut. Skriv i kommentarerna om ni vill att hon ska fortsätta kämpa.

Sedan har vi min andra kompis. Hon säger att hon aldrig har haft en relation tidigare men det tror jag inte på. Därför har jag och en annan kompis bestämt oss för att göra ett litet plank på henne så att hon tror att en kille gillar henne så vi får reda på om hon gillar honom (jag tror det). Men men.

Idag hade jag inte tänkt skriva för mycket så detta får bli allt för idag, men vi ses nästa vecka.

Anonym online going offline❤️


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans, förlåt för dålig uppdatering men jag har varit väldigt uttagen med skolan och alla prov. Jag vet att det inte är någon ursäkt så från och med nu så ska jag bli bättre på att uppdatera.

Förra veckan var höstlovet och det var så skönt att äntligen komma bort från skolan och åka på semester. Jag åkte till Frankrike för att vara med på en tennistävling och det gick ganska bra faktiskt. Nog om det. Jag har en tendens att hitta snygga killar vart jag än går och är alltid olyckligt kär. I Frankrike hittade jag världens snyggare kille. Han hade mörkbrunt hår och bruna ögon, men såklart ska han inte bo i Sverige utan i Nederländerna så jag kommer aldrig träffa honom igen (om inte han åker tillbaka till Frankrike nästa år). Iallafall, jag kände att vi hade något emellan oss för jag började följa honom på insta (stalker) och någon minut efter följde han tillbaka och likeade mina bilder. Ni tycker detta låter fånigt och att jag bara in bildar mig saker men varje gång någon av oss hade match kollade vi på varann och log. Aja detta kommer säkert inte bli något eftersom att vi bor flera tusen mil från varann så jag har bestämt mig för att gå vidare.

Jag känner att jag bara berättar en massa saker om killar men det är det jag tycker om att läsa och jag hoppas att ni också gör det. Om ni inte vill att jag ska göra det utan skriva om något att skriv i kommentarerna.

Nu tillbaka till nuet.

Skolan har börjat igen och jag har nästan glömt bort om den nederländska killen. Men som vanligt ska man då hitta en ny. Han sitter bakom mig i klassrummet och kollar alltid på mig med stora ögon. Ibland vickar han lite på ögonbrynen och ibland så ställer han bara en massa random frågor om typ "är det nya byxor eller?". och ibland till och med flörtar han med mig. Jag vet inte om han är sån här eller om han gillar mig. Han är inte så jätte snygg men ändå ganska söt, tyvärr däremot lite för kort för mig.

Som ni märker är mitt kärleksliv lite skakigt. Jag önskar att jag bara kunde ha en person men istället har jag tre. stycken.

Detta var allt jag tänkte lägga upp för ikväll men vi ses nästa vecka. Skriv i kommentarerna vad ni tycker att jag ska skriva om.


Anonym online going offline xoxo❤️

Likes

Comments

Hej alihoppa, girl online här.

Jag tänkte börja skriva en blogg om mitt liv och vad jag gör, men först lite om mig själv. Eftersom att jag bloggar annonymt kommer jag inte att använda riktiga namn men jag kommer från Stockholm och är 13 år. Jag gillar att spela tennis och jag går även på friidrott. Eftersom att jag tränar 10,5 timmar i veckan kommer det att vara svårt att uppdatera så mycket men jag ska försöka.

Många kommer säkert inte ha något intresse av att se denna blogg för jag är inte en väldigt intresant person men det kan vara kul.

Under mitt liv har många saker hänt, men en av de värta saken hände för ungefär en månad sedan, en ny kille började i min årkskurs. Såklart var han väldigt snygg men som vanligt kände jag honom från innan. Vi gick på samma dagis. Många av er tror säkert

- Wow vad bra då vet du ju lite saker om honom, men för mig var det annourlunda. Under dagistiden hade vi ett förhållande. Varje dag när det var sovstund så gick vi under täcket och hade lite kul, (inte så seriöst) men ändå. Så nu när han har börjat i min årskurs är det lite akward. Jag tror inte ens vi har sagt hej till varann och det har gått 1 månad.

För någon dag sedan frågade jag honom om han hade sagt till någon om det som hände och han sa att han inte visste vad jag pratade om och att inget hände. Då blev jag faktisk lite arg. Att han säger att han har glömt bort, vilken lögn. Men ah så långt har vi kommit i vår relation tills nu.

Någon underlig sak är att på Spanska lektionerna (de enda vi har tillsamans, tur) kollar han alltid bak och stirrar på mig. Jag vet inte vad jag ska göra då. Ska man bara stirra tillbaka eller ska man le eller ska man kolla bort, om du har några tips skriv i komenatarerna.

Aja det var allt jag hade för idag, jag ska försöka skriva 1-2 blogginlägg per vecka.


Girl online going offline xoxo


Likes

Comments