Det stinker hash i halva delen av huset.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min bror sträcker sig över vardagsrumsbordet för att få fatt i tändaren, vänder sig om, svänger runt hörnet in i köket och prasslar i mammas ciggpaket. Ner för trappan med en tänd cigg mellan läpparna briste jag försiktigt ut "Måste du röka i ditt rum?" Mamma tittar på mig, med fingret över läppen, "Schh". 


Sen höst. Eftermiddag. Nöjd trots ett B på matteprovet. Kunde blivit ett C, tänker jag. Berättar för mamma så fort hon kommer hem från jobbet. Hon frågar varför det inte blev ett A.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Äh! Gårdagens tårar. Vad är det? Äh! På hugget igen. Peppad ändå. Äh! Nu jävlar. Ska lyckas. Och om jag inte lyckas, löser det sig. Äh! Aldrig försent. Är peppad ändå. 

Likes

Comments

Svartfläckiga kinder. Synen klar men ändå suddig. Salta tårar och mascara. Ett lätt tryck ger hjärnan claustrofobi. Tankar håller mig vaken: vill så mycket, kan så lite; vill så mycket, vet inte vad jag vill. 

Myz ändå. 

Likes

Comments

​Episatt av SKAM, episatt av att online shoppa, episatt av klondike, episatt av Alex och Sigge. Eller näää, besatt av Alex och Sigge. 

Likes

Comments

Stressad. Lite ledsen. Trött. Försöker vända tillbaka dygnet. Kall. Fryser. Lökens morsa ändå. Tänker på när mamma berättade att hon aldrig ville bli som sin mamma, men det blev hon. Vill ju inte heller det, men det kanske jag blir. Hoppas inte. Älskar henne ändå.

Likes

Comments

Runt ett tiden satt jag och tänkte på min osunda relation till mat och träning. Inget jag riktigt grävt djupare i. Jag har vänner som diskuterat det, men bara ryckt på axlarna och inte kunnat relatera. Men det kan jag ju. Kanske har jag inte tänkt på det eftersom att jag påverkats av det sedan jag var ungefär 10 år, när jag vägde 34 kg och målet var 32 kg. Inte för att jag visste något som helst om träning och kost. Jag glömde ju bort dem där två kilon dagen därpå. Tur det.

Likes

Comments

​Tänkte att, varför inte? Här kan det ju skrivas ett och annat när det känns rätt. När ilska eller stress behöver frigöras. En privat dagbok så att säga. Så här på natten. Jag som skulle vända på dygnet inför skolis på mpndag. Fan då. Äh. Vad gör det om 100 år.

Likes

Comments