Jag vill ta upp ett viktigt ämne som typ alla ungdomar upplever under alla sina skolår.

De flesta tonåringar blir antingen mobbade eller mobbar själv. Jag har själv blivit mobbat och ingen vet hur jävla ont det gjorde att gå till skolan och höra precis samma sak hela tiden. Jag hade några få vänner och ibland så blev det att jag var helt ensam, ingen vet hur det känns att bli mobbad. Man mår verkligen inte bra av att bli mobbad eller mobba, just nu undrar jag hur fan tänker mobbare egentligen? Mår ni verkligen bra av det? Du det tror jag inte så för i helvete sluta då!!! Jag blir så förbannad på alla som gör så, varför kan det inte liksom bara finnas kärlek. Varför måste någon må dåligt bara för att man själv ska må bra? Oavsett om man mobbar på nätet eller på riktigt så spelar det ingen roll eftersom är lika värda och alla ska må bra. Det är inte kul att de flesta ungdomarna tar självmord av det här, jag har själv haft sånna tankar men jag har haft vänner som har hjälpt mig. Om ni någon gång ser nån som sitter själv i skolan eller nåt, fråga om den vill vara med dig och dina kompisar istället för att bara gå förbi och ge konstiga blickar, ni vet inte hur ont det gör. Va den snälla personen som hjälp en människa i nöd. Den personen kanske verkligen inte mår bra och behöver nån som lyssnar.

Alla får ta och skärpa sig nu. Va snäll istället för att vara elak. Jag är emot mobbing och jag vet hur det är att ha självmords tankar i bakhuvudet. Jag blev av med de när jag träffade min allra bästa vän i början av sjuan och hon har verkligen hjälpt mig igenom det här. Det tar tid att läka alla sår men det är värt väntan, jag lovar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Förlåt för att det inte har kommit upp inlägg på hela veckan men jag har varit upptaget med att plugga till lite prov och sånt. Men nu när det är lov så ska jag försöka blogga så mycket jag kan om jag inte är med vänner och sånt.

Men ni får ha en bra långfredag och så hörs vi ikväll eller imorgon!! 

Ta hand om er!!1 <3

Likes

Comments

Vardag

​Heeej!!!

Förlåt för att jag inte la upp nåt igår men jag har varit kattvakt hela helgen och jag har varit ganska upptagen.

Men imorgon så tror jag det kommer upp ett blogginlägg lite sent eftersom jag har träning och så. Men från och med nu ska jag försöka lägga upp varje dag om jag kan. Men iallafall igår så var jag och shoppa och jag hitta en jätte fin tröja som jag ska lägga upp bild på, på min instagram så håll utkik, ni kommer få en bild på hur den ser ut på och och hur den ser ut när den inte är på. Men jag hoppas ni har haft en bra helg och att ni kommer få en fin vecka.

Hejdå!! Sköt om er!!! <3

Likes

Comments

Heeej!!

Idag så har jag faktiskt inte gjort så mycket förutom att vara i skolan.

Idag så hade vi idrott och då skulle vi åka skridskor och jag är inte så van vid det eftersom jag är mer van vid dans istället, men iallafall, jag hatar när folk ska se på när jag ska åka så jävla segt och vi skulle köra under örnens vingar så jag sa till min idrottslärare att jag inte ville vara med men hon bara sa "Jodå va med du å" men jag sket i henne och ställde vid sidan om och kollade på när de andra åkte till andra sidan och så när alla var över så kom min idrottslärare över till mig och frågade varför jag inte ville vara med och då förklarade varför och då så när de hade kört ett tag så stog jag fortfarande där och kollade på de och då kom mina kompisar och en av mina crushes fram och fråga varför jag inte var med och då så kunde jag inte hålla inne tårarna så ja jag stog där framför min crush och grät och kunde inte sluta. De körde en omgång till och jag stog fortfarande där och grät och varje gång de kom över till mig så frågade han varje gång om hur det var. Men när de väl kört klart så kom mina kompisar och krama om mig en gång var och sen en stor gruppkram och i just stunden så kände jag fan vilka underbara vänner man har och så när vår lilla kram stund var över så kom min crush igen och fråga om hur det var och jag grät ju fortfarande men han kollade ändå på mig i ögonen och då kände jag fan vad han är så jävla underbar. Men tillslut så tog mina kompisar mig i handen så åkte vi lite tills vi skulle sluta.

Men jaja nog om det för jag har tagit en massa pauser emellan bara för att jag börja grina och det har jag just inte lust med. Men hur har eran dag varit då? Skriv gärna i kommentarerna så ska jag läsa och svara så fort som möjligt!! Kram och sköt om er!!! <3

Likes

Comments

Vardag

Heej!!

Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, men om ni har något tips på något jag kan blogga om så kan ni skriva i kommentarerna så ska jag försöka göra det så fort som möjligt.

Men idag så har jag inte gjort så mycket egentligen förutom att varit i skolan och fort världens ångest över att vi skulle nå redovisning så jag nästan ville börja gråta och ta mina saker och dra hem och aldrig komma tillbaka till skolan. Men det gick underbar alla i klassen bara satt på sina platser helt tysta och lyssna.  Det känns som de liksom vet att jag har prestationsångest fast jag inte ens nämnt något, inte ens mina lärare vet hur det är för mig, det enda de vet är att jag har svårt för att stå framför klassen och prata. 

Men nu fortsätta med era liv tills nästa gång, sköt om er så hörs vi!!! <3

Likes

Comments

Vardag

Idag ska jag skriva om hur det är att leva med prestationsångest och socialfobi men en sak innan jag utgår ifrån det jag upplever nästan varje dag.

Prestationsångest kommer inte så ofta egentligen det kommer oftast när jag ska ha en redovisning i skolan eller innan mina dansuppvisningar och då känner jag oftast att jag vill ta en stund för mig själv och lugna ner mig men egentligen så blir det inte bättre så jag bruka oftast vara med mina kompisar och försöka att tänka på annat, men ibland så går inte att tänka på annat så då bruka oftast börja skaka och får som typ en panik attack men det är lika extrem som en riktig panik attack.

Min socialfobi går oftast i gång när jag träffar nya människor som tex. nu när jag skulle börja sjuan så stog jag med de flesta tjejerna i min klass och sa typ ingenting förutom när de typ frågade något eller om jag är på stan med kompisar och de träffar på någon de känner och börjar snacka med den personen, då står jag oftast vid sidan om och bara lyssnar tills jag och mina kompisar ska fortsätta vår väg.

Jag hoppas verkligen att jag inte är den ända här som är såhär för jag behöver verkligen hjälp med att kontrollera det här.

Nu blev det ett ganska långt inlägg eftersom jag försökte få med så mycket som möjligt men jag har också inte lagt upp något på ganska länge så jag kände nää nu kan de få veta lite mer om mig och mitt liv. 

Tack för att ni tar er tid och läser, det betyder verkligen, men vi hörs i nästa inlägg hejdå!!!

Likes

Comments

Random snack, Random snack, Random snack

​Jag lever på musik, dans och serier!!

Jag brukar vara ofta med mina kompisar!!

Jag älskar emojis och kan inte skriva en ända mening utan en emoji på slutet!!

Jag älskar hösten och sommaren!!

Jag älskar spanska lika mycket som jag älskar dans!!

Mina favorit artister är Selena Gomez och Justin Bieber!!

Och tillslut min favoritserie är Teen Wolf!!

Tack för att ni tog er tid och läste!! Hejdå!!

Likes

Comments

​Hej!!

Jag är en tjej på 14 år som älskar musik, dans, serier och att skriva. 

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här men det kommer iallafall ett inlägg minst 1 gång i veckan och har ni några frågor så kan ni fråga i kommentarena. Tack så länge!!

Likes

Comments