Har nu varit hos barnmorskan, fick reda på att jag är i v 6+2. Bokade in en kirurgisk abort också till den 5/2 men kanske måste byta datum. Det var riktigt jobbigt att hålla ett straight face... Kände för att ställa mig och dunka huvudet i en vägg. Men E följde med så det var skönt att ha någon att hålla i handen. Däremot blev det ännu mer olyckligt mot slutet... Jag var tvungen att ta ett klamydia prov innan aborten och då blev E konstig. Det visade sig att han har legat med 5 pers under de 2 månaderna vi hade gjort slut... Han sa nej förut när jag frågade honom så har släppt det för länge sen men nu kom det fram. Visst jag är jätteledsen och så för att han har legat med andra tjejer och det gör jätteont men det som jag är riktigt arg och besviken över är att han ljög. Att när jag frågade om han hade legat med någon under tiden så sa han nej... Han sa att det var fel tillfälle att berätta då när jag frågar och det kan jag förstå men han har haft typ 2 månader på sig att berätta för mig efter det. Han sa att han försökte komma på hur han skulle säga det. Den här dagen suger... Men E ska komma hem till mig när han slutat jobbat så vi får väll snacka mer då.

Love❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gud vad trött jag är! Det är sjukt, sov nyss i ungefär 9 timmar och känner för att lägga mig och sova igen. Under förra graviditeten mådde jag illa hela tiden men nu är det istället ont i magen hela tiden och att jag är helt slut! Jag har druckit kaffe på morgonen i flera år men när man är gravid ska man ju inte dricka så mycket kaffe men jag har hört att lite är okej. Tar min dos kaffe på morgonen för att vakna till lite.

Love❤️

Likes

Comments

Då ska jag på undersökning hos en klinik på torsdag... E ska försöka följa med annars bokar jag en annan tid. Är rädd för ultraljudet för allt blir så verkligt då och jag kommer vilja behålla barnet ännu mer. Måste hålla mig stark.

Love❤️

Likes

Comments

Hur kunde det här hända mig? För andra gången också på mindre än 1 år. Visst, första gången var vi lite slarviga men nu var det bara ren otur! Kondomen sprack! Vadå 99,9% säkra? Bullshit. Vill verkligen inte göra en abort igen. Det var värsta händelsen i mitt liv och jag ångrade direkt efter att jag tog bort mitt barn... Jag ville ju behålla det helst av allt och vill det nu också men jag måste tänka på barnets bästa. Om det bara var mitt liv som påverkades negativt av att jag behöll det hade det inte ens varit något att fundera över men nu måste jag tänka att barnet kommer inte få den bästa uppväxten med lite pengar, dålig bostad osv. Dessutom vill jag inte förstöra E's liv heller för det skulle ju inte bara vara jag som förälder.
Herregud... Det finns så mycket tankar men samtidigt så få tankar. Har ju inte kommit över den senaste aborten än så känner mig inte så mycket mer ledsen och tom nu när jag är gravid igen då jag varit ledsen och tom i nästan ett år. Det är inte så stor skillnad på känslorna från innan, bara stängt av mina känslor lite nu för att inte bryta ihop utan kunna fortsätta leva.

Love❤️

Likes

Comments