​Jag avskyr hur allt har blivit. Jag tycker det är så otroligt tråkigt att vi inte kan hälsa efter att ha spenderat 3 år tillsammans och lärt känna varandra utifrån och in... Tycker ändå att vi är gamla nog att glädjas åt varandra även fast kanske inte det är så man själv vill ha det. Jag skulle gärna ta en fika eller dylikt enbart för att se hur du mådde eller för att inte helt bli strangers... 
Jag längtar faktiskt till den dagen då jag slutar höra allt som sägs om oss, slutar höra då rykten sprids om mig och dig, jag längtar något enorm till den dagen du hittar någon som gör dig lika lycklig som jag gjorde ett tag om du nu inte redan gjort det, isåfall stort jävla grattis och håll hårt i honom. 
Jag önskar att saker slöt annorlunda mellan dig och mig, eller aa inte slöt överhuvudtaget men samtidigt har både du och jag lärt oss mycket under detta halvår! Jag önskar bara att när jag ser dig (typ hela tiden) att du inte skulle se så ledsen ut, eller du har inte samma glöd i ansiktet längre. 
Du kanske ser mig som en annan person idag men det personen har fått växa något enormt och har lärt sig otroligt mycket, jag är inte den aggressiva personen som du kanske såg glimtar av för några månader sedan. Jag är inte ett svin heller, jag är den gamla J som du kände just nu. På ett sätt kan jag önska ibland att våra liv tar ett kliv sen som dina föräldrar liv gjorde.

Jag kommer att börja ett nytt kapitel den 17 augusti och det är 3 dagar efter din födelsedag så det är inte så illa pissat som det var förut. Jag blev antagen som stridsbåtschef för ett amfibiekompani och kommer att utbilda mig där för att sen göra utlandstjänst någonstans i ett år.

Jag orkar inte bråka med dig längre utan vill du fortsätta så varsigodis! 
Jag hoppas att du mår bättre än förut och att du har fått lite sol denna sommar och att jobbet blev bättre än vad du ursprungligen tänkte. En sak som ingen kan ta ifrån dig är att du måste ha tränat jäkligt bra med tanke på hur din kropp ser ut nu! bra jobbat!! 

Om du inte vill ha någon kontakt alls så hoppas jag att du får ett helt fantastiskt liv och att du snart hittar din drömprins!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har blivit kall, jag visar inte mycket känslor för någon längre. Jag vet inte vem jag kan lita på och öppna mig längre för att jag är så trött på att bli sårad, du vet inte hur mycket mer du kan ta genom ensamheten men jag har det värre, jag vågar inte öppna mig för att jag vet att jag klarar inte att bli sårad igen. Jag är nog sista personen som lever livet just nu, du har alltid sagt att du tar på ett leende men inombords dör du och det gör jag just nu. Jag tar på mig leendet för att jag vill att du skall se det, det enda jag tänker på när jag ler eller när jag ser någon le är att du sa att A har ett fint leende och jag blir inte av med den satans tanken men jag jobbar på att le så mycket som möjligt för att jag ska tänka fan vad jag ler mycket. Jag vill att det ska va vi, det har jag alltid velat men jag vet inte om det kan va vi nu, efter så mycket som har hänt och så mycket jag har blivit sårad så vet jag inte om jag vågar lita och verkligen va i ett förhållande igen, att låta mig själv bli sårad igen. Jag är rädd att om jag ger dig en chans så funkar det ett tag sen inser du att "undra om det är han som är rätta från och med nu hela livet fram" och sen att du gör slut då finns det inget kvar av mig. Alla säger att jag har blivit så kall på sistone men jag känner ännu att det finns lite värme kvar i mig men skulle det hända så är det bara is kvar i mig. Finns ingen tjej som är bättre än dig, det finns ingen annan jag hellre vill ha än dig men jag vet ärligt inte hur vi skulle klara det längre, det har hänt för mycket på sistone. Jag gör allt för att försöka glömma allt och det är motsatsen till det gamla jag och jag vill inte visa mitt gamla jag för det är den svaga jag som kunde bli sårad men den nya jag kan inte bli sårad för jag har ingen jag förväntar mig något av. Jag har aldrig velat göra dig ledsen och kommer aldrig vilja.

You are the only one that could mend it but first you need to show me a hell of a lot of commitment and show me that i could trust you like before.​

Likes

Comments

Vad man än gör i livet så gäller det att man ska kunna gå ifrån en situation men huvudet högt och tänka att jag kan stå för detta, detta var det jag är stolt över om 50 år. Jag hjälpte denna familj genom en kris, eller jag ställde upp för dig i 50 år och sen fick jag ett tack. Oavsett hur mycket det tar av en person så ska man ställa upp och det har jag fått lära mig och försöker med. För att du kommer att bli ihågkommen som en person som ställer upp, en person som bryr sig om hur andra mår, en person som folk säger "jäklar vad hen är en fin person". Den personen försöker jag vara, alltid hjälpa andra person men jag glömmer lätt mig själv. Idag var en sån dag då jag började sortera allt som har hänt och det blev kaos i huvet. Att bara hjälpa andra är samma sak som att skjuta upp problem, det kommer tillbaka någon gång. Herrejävlar vad mitt huvud och humör snurrar och det är just i dessa tillfällen jag är i stort behov av mitt snus så där har du anledningen till att jag inte har lyckats sluta. eller velat för den delen, men dagen kommer då jag kommer att vara fri från det och stå där på toppen och skrika jaaa!


"There's one girl that will always stay in your life". That's you!

Likes

Comments

Denna dag är en dag jag vill glömma.... I dag är dagen då jag miste min allra bästa vän i hela världen. Hon är det finaste, vackraste, underbaraste människan på denna jord som jag känner.

Jag har inte alltid älskat dig utan det har varit perioder då jag har kört en vecka till men hittat det jag ser hos dig efter den veckan, du är inte perfekt men du är det jag vill ha. Du är den som tog mitt hjärta med storm.

Jag trodde aldrig att denna dag skulle hända, den dagen då jag gick miste om dig och det känns så otroligt dåligt med tanke på att jag inte kunde göra något åt det. Jag trodde att det skulle vara du och jag som hade ett hus i Vibble, en volvo, en familj och en hund, ett riktigt svensson liv med en liten modifikation att det var våran "taikon" familj. Jag har längtat till dagen jag skulle fria till dig och jag har alltid sagt att jag vet hur jag skulle ha gjort men aldrig sagt det. Här kommer det.

Vi skulle ha rest till Maldiverna för deras klara vatten, dykt ner till korallreven, där jag skulle ha ställt mig på ett knä på havets bottnen, finaste havet i världen och friat till den finaste människan. "Vill du gifta dig med mig?"

Under allt som har hänt mellan oss nu på senaste tiden har jag alltid satt dig i första hand och försökt att få dig att må bra och 3 av 7 dagar gråtit mig till sömns för då har jag tagit tid till mig. Försökt att inte dela mina "riktiga" tankar till dig för du hade mått dåligt. Du är den sista personen jag vill ska må dåligt, Jag skriver hellre på ett kontrakt att jag mår dåligt i 50 år än att du skulle må dåligt i 50 dagar.

Jag VILL verkligen vara din kompis och få se dig varje dag men jag vet att jag hade inte kunnat stå emot att pussa dig och vilja mysa med dig och det går inte om det blir "andra" som får det privilegiet också. Alla träningspass vi har haft på Visby gym och Form har varit de bästa träningspass jag har utfört och jag längtade verkligen till att få dela fler pass med dig.

En dag hoppas jag att det blir vi igen och det kanske är en dröm som aldrig går i uppfyllelse men den drömmen kommer jag att ha tills jag går ner i graven, Du är lyckan i mitt liv!

Jag hoppas verkligen att du får det du vill ha, du hittar någon som du kan känna dig trygg men jag har lovat att jag alltid ska finnas här för dig och det gör jag också! Om det någonsin är något som du är ledsen över så ring mig, jag kommer alltid att svara. Du har sagt att du vill leva ditt liv lite, gör det nu, nu har du ingenting som håller dig tillbaka utan nu är du "fri" och ibland är priset högt men det är enda utvägen i detta fall.

Kommer aldrig glömma Unnis soffa, Eller hur mycket du städade när jag skulle komma hem till dig först, eller hon som körde moped med klackarna.

Jag ångrar inte en sekund av vår tid tillsammans, Vi har gjort mycket om man tänker tillbaka på det men det finaste var NY, att få dela den resan med dig var priceless.

Du är och förblir den första riktiga kärleken och den första personen jag sa "Jag älskar dig" och menade det till<3.

Jag älskar dig trots allt som har hänt! Många tårar rann längs kinden nu.... 😭

Likes

Comments

Jag sitter här och kollar ut på verandan och ser hur bra vädret är, kollar på tempmätaren och den visar 11 grader klockan 06:22. Jag sitter här och tänker över gårdagens diskussion med dig och hur dåligt jag har mått varje gång vi har diskuterat.

Jag vet inte varför jag gör som jag gör, i tanken så vill jag ta ifrån han det han älskar mest för han tog mitt, varför ska jag sjunka till hans nivå? När det är jag som ogillar honom för att han ligger på den nivån? Det gör ont att höra när man inte får någon tillit i ämnet.

Det finns två val.
Att kämpa för det du vill ha, Om du vill ha något oavsett vad en schysst kropp, pengar till en bil, att ett förhållande skall repareras så tar det tid och det går upp och ner men det kommer alltid att vara svårt, det kommer att ta tålamod, man måste hitta vinnarskallen. Ibland så går det bakåt men om det har gått bra så att man är på 60 % och sen blir det ett bakslag så man är på 40 % så hitta vinnarskallen för att ställa dig upp, hoppa upp på hästen, och rida skiten ur hästen, Där vann du!.
Jag vill kunna säga att vi reparerade det och att nu lever vi ett bättre liv tillsammans då vi har fått kämpa lite, vi har fått se hur varandra klarar trauma och hjälpa varandra igenom det, det är allt sånt som bygger en stark relation för oavsett om vi klarar det så vet du mer om mig nu än vad du visste om du inte hade kämpat, du vet mer som min bästa vän.
Vad vore livet om allt bara skulle gå med en? Visst är det skönt att åka med i nedförsbacken och sen följer en stor uppförsbacke och kämpar man 100% inte slutar när man är trött utan att man slutar när man är klar alltså vid toppen så följer en lika stor nedförsbacke.

Andra valet är att göra som 80% av befolkningen, ge upp och skylla på någon/något att det inte gick.

Det kan nog kännas för dig som att jag ibland förstör hur långt vi har kommit och ibland gör jag det men varför gör jag det? Jag känner själv att jag får inte nog med info om hur det går mellan oss. Jag kämpar mer än någonsin nu när du har varit borta, jag vet att jag vill vara med dig och att det blir bra med tiden, jag vet att jag hade inte stått här nu om jag verkligen inte hade vetat att du är "the one". Jag hade inte varit med om allt som har hänt och fortfarande stått vid din sida om jag inte hade sett/ känt det vi har.

Jag saknar dig och hoppas att du får en semester till nöje. Du kommer alltid att vara den som tog mitt hjärta med storm. Den som blev accepterad av min familj som nyaste familjemedlemmen och sen såg familjen utöka sig. Den som hela familjen älskar som sin egen familjemedlem. Den jag älskar och kan känna att du är min blivande familjemedlem.

Likes

Comments

Mina dagar är otroligt mycket upp och ner, då i det jobbet jag har så spenderar jag mycket tid med mina tankar och därav blir det mycket mycket tänka på allt.
Idag har varit en dag som det har varit mycket tänka på dig. Jag insåg att jag har inte hört din röst på otroligt länge...

Jag  har tänkt lite på att du har sagt att du inte har några känslor för mig och att du inte älskar mig längre, tänkte på när du sa det till mig vad som hade hänt så var du så otroligt uppriven och du kunde inte sluta säga förlåt och jag älskar dig. Jag vet att dina känslor är inte borta. Du saknar spänningen, och jag vet inte vad jag ska säga om det för min åsikt är klar. Vi har pratat om att du inte har fått festa "loss" och att jag har haft mitt roliga och det har jag kanske haft men jag har inte legat med många och jag känner att för att man skall ha en lyckad fest så är det inte bättre att gå hem med någon utan jag tycker att det är skönare att komma hem till någon som kan "hålla ditt hår när du spyr", som du vet finns där för dig men det är jag. 

​Jag saknar verkligen din axel att luta sig mot, jag saknar att få se dig, jag saknar dig! Åh jag vill verkligen att du ska vara den personen jag köper min första lägenhet med, jag vill att du skall vara med när jag gör stora beslut, hjälpa mig komma fram med ett svar till alla frågor, jag vill luta mig mot din axel när personer går bort då du är min trygghet.
Jag vill verkligen ha dig och jag blir lätt mycket för att jag vill ha något till 100% då ger jag 110% men jag börjar inse att vår tid kanske är över.

Likes

Comments

Jag har drömt så mycket under dessa senaste dagar och det har inte funnits en dröm som inte har varit med dig inblandad. Jag har haft mardrömmar, lyckodrömmar, och även "drömmar". Den senaste var dock den värsta för då vaknade jag helt jävla svettig, kände ett svart tomrum inom mig. 

Det var en dröm men när jag vaknade så hade jag dom känslorna jag hade haft i drömmen och sånt är skitläskigt! 
Make me believe in you, show me that I'm wrong because i so badly deeply want to be wrong.

Likes

Comments

Om du bara visste vad du betydde i mitt liv. Du tror att du vet men det är långt där ifrån.
Jag vet inte vad som kommer att hända men jag vet att jag skulle ha älskat dig i vått och torrt, hjälpt dig över hinder och åkt med när det går bra, varit där för dig när du behövt det som mest.

Jag känner mig mållös nu, vet inte vad som kommer att hända eller hur jag känner längre. Jag vet att jag älskar dig men jag vet inte vad jag vill känna. Det känns som att jag förbereder mig på det värsta och sen hur det blir om du kommer tillbaka och känner att du vill försöka igen vet jag inte, Vet inte om jag får för "lite" tillbaka för att hålla hoppet uppe. Att förbereda mig för mycket så att det går över till att det blir så.

Jag vet att du inte tror mycket på dig själv eller att du har för låga krav för dig själv när det gäller det mesta. Jag hoppas nu att du lyssnar på dig SJÄLV inte ditt sällskap eller någon du träffar, Du blir lätt påverkad av andra på gott och ont men att du faktiskt lyssnar på dig själv. Det är ditt val om du vill utsätta dig själv för att vara sårbar. Om du tror att jag skall göra något som hämnd när allt har lagt sig.

Åh jag blir irriterad över mig själv att jag inte visade dig förut vad jag hade kunnat givit dig i livet men ligger det en anledning bakom som gör att det spelar ingen roll vad Jag hade kunnat givit dig så spelar det ingen roll.

Äh jag vet inte längre.... Jag hoppas bara att detta löser sig som du vill för jag klarar mig, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Vad som än händer så kommer jag att överleva och jag kan gå ifrån allt detta och känna att jag har verkligen gjort 1000%.

Det har för en gångs skull varit roligt att vara ute på krogen, vi hade så jäkla kul och jag insåg att det finns så otroligt sköna människor faktiskt. Killar som tjejer och man är väl inne i en bubbla när man är i ett förhållande och jag vet att det finns fler tjejer där ute men jag kan lova att det finns ingen som du! 

Likes

Comments

Vad gör man när man är tom på energi?

Ja vad gör man? Jag börjar verkligen känna mig tom på energi... Det är dags att ladda upp batterierna men med vad?

Jag har kämpat nu i 2 månader och det är verkligen varje vaken sekund så kämpas det med något. Är det inte att alltid försöka få dig att må bra i denna svåra tid så är det att försöka få mig att inte bli knäckt. Det känns som att jag har givit och givit och givit, kämpat, kämpat och kämpat. Jag börjar verkligen inse att nu har jag gjort allt jag kan göra, jag kan fortsätta i samma tempo men vad kommer det att göra för skillnad? Ett tecken hade varit något som hade fyllt på mina batterier men ett tecken av vad? Lycka att det kan bli vi? Ett tecken av misstro, att du vill inte se mig nere så du säger att allt blir bra för att jag ska må bra.
Det finns två personer i detta universum som jag alltid kommer att ge allt för. Den ena personen är du, den andra är min far. Ni två finns det ingen bottnen för hur mycket jag skulle kunna kämpa för men ska man kämpa för något så behöver man se resultat.

Nu är vi ifrån varandra och det blev väl inte det bästa avskedet, mycket olika tankar och diskussioner, jag tror det som gjorde mest ont för mig var nog det klena hej då:et. Vi verkar vara på helt olika stadier där.
Vi har sagt att denna resa ska ge oss tid att tänka på dig, mig och oss och så måste det få vara men frågan är ska vi då inte alls höras av? Jag vill ge dig rum men om det slutar med att vi inte hörs av alls då vet jag inte... Jag vill alltid fråga dig hur du mår, vad du ska göra idag, vad du gör just nu...

Jag tror jag får mer rum att tänka än du, fy fan vad jag känner mig ensam i denna värld just nu. Spenderar hela dagarna ensam, men den största ensamheten är att sova helt själv. Låta tankarna flöda iväg på oss innan man somnar gör verkligen under för hjärnan. Många saker löser jag själv i mitt huvud men det är en sak som jag har frågat mig själv ett tag.

Jag undrar verkligen om denna tid iväg kommer att lösa något för dig? Du kommer kanske vara lite klarare på vad du vill med oss och om det nu är så att du vill försöka så kommer det att vara så hela vägen tills du ser honom. Den sekunden kommer du att ändra dig eller tvivla på vad du vill. Du har ingen anledning till det men du kommer bara göra det.

Jag vet inte längre vad jag vill med dessa inlägg, det är för att skriva av mig på alla tankar i huvudet men det blir ännu värre när du läser det för det ställer bara till det i ditt huvud.

Jag kommer inte kämpa längre, nu är det dags för dig att ge mig lite energi, visa att du faktiskt vill också, även om det är en liten del av dig som vill så visa den lilla delen bara. (Dont go with the flew)​

Likes

Comments

Det kunde ha varit värre.

Jag är så kluven...

När vi umgås så är det bättre än de senaste 1,5 åren men samtidigt så är vi inte tillsammans. Vi har det fantastiskt i mina ögon, jag har lärt mig mina misstag och jobbar på dem varje dag och kommer att göra det för det var en hemsk läxa jag lärde mig..
Allt med oss gör mig varm i hela kroppen, att se ditt namn när jag får ett sms eller att du ringer gör mig otroligt lycklig. Det är himlen när jag ser det, när jag ser dig så känner jag mig verkligen förälskad. Det spelar ingen roll ifall du tycker att du ser förjävlig ut eller om du ä sminkad i mina ögon så är du urfin hela tiden.

Om det blir du och jag eller inte kommer tiden att säga men jag vet att allt kunde ha varit värre, nu har jag detta problem att du inte vet vad du vill och jag kämpar för oss men det kunde varit värre, du kunde ha varit död, förlamad etc. Du finns vid liv och du finns vid min sida. Du gör mig så otroligt stark och jag vet att du är den finaste jag har och vill ha!

Jag har lärt mig mycket under denna tid som vi inte har varit i förhållande och det är mycket med att kontrollera min ilska som jag har lärt mig, när vi var på gymmet och du såg att det var svart i mina ögon var för att det var svart.
Det är så skönt med den boxningssäcken för att det är bara jag, den och min ilska. Känslan är så härlig att slå på den säcken för jag ser boxningssäcken som honom, alla slag jag ger, ger jag till honom och på detta sätt får jag ut min ilska samtidigt som han inte kommer till skada.

Jag förstår inte vad du ser i honom, jag kommer nog aldrig att förstå heller. I mina ögon ser han ut som en snökäpp, har ingen figur alls, verkar ha mognadsproblem då han verkar inte vilja växa upp, inse att han är gammal och att han kanske någonting skall lära sig att om man håller på på detta sätt så går man på lånad tid innan någon sopar ner honom. Han gör det lätt för sig att hata honom. Jag kan liksom inte förstå varför han kan vara värd att slänga bort mig, vad det är som gör att han är värd dig? Du är värd mycket mer än den lortfläcken.
Du kan se honom som en trofé för att han är äldre men vad tror du han ser i dig, han ser att du är yngre, vacker och en jättefin personlighet och det tråkiga är att han ser bara dig som ett objekt och det kommer aldrig att vara mer.

Det jobbigaste är att inte få visa min kärlek till dig fullt ut för att du kan bli "skrämd" eller tycka att det är opassande när vi inte är tillsammans. Jag önskar verkligen att vi skulle kunna fira "alla hjärtans dag" tillsammans idag, mysa lite och göra något speciellt men man kan inte få allt som man vill. Jag önskar dig en fantastisk dag idag mitt hjärta!! <3

CIAO

Likes

Comments