Jag är en helt vanlig svensson-tjej med ett helt vanligt, ointressant liv. Jag jobbar, jag tränar, jag umgås med mina vänner och så blir jag kär. I helt fel killar, vid helt fel tillfällen. Brukar mina dagböcker kretsa runt dem? Givetvis. Att skriva är som en diskussion med sig själv och sina frågor, ett sätt att försöka förstå och få svar. Så jag skriver bara för mig, för att ventilera, för att släppa.

Dagbok har jag skrivit sen barnsben. Enda anledningen att jag nu väljer att göra den offentligen är för att det är så fruktansvärt skönt att få känna igen sig i någon annan. Att slippa vara själv i sina tankar. Kanske kan det hjälpa dig att du tänker som jag, eller vara otroligt skönt för dig, om du inte gör det. För jag ska inte ljuga, jag är inte enkel att förstå sig på. Men vem är det?

Jag vill säga att jag öppnar min dagbok för andra för att det kanske kan hjälpa dem. Hjälpa dem att komma över någon, eller att sluta bry sig för mycket om andras åsikter. Men egentligen är det bara för mig. För kanske är det någon där ute i detta avlånga land som känner samma saker som mig och det skulle vara så skönt att veta att jag inte är ensam i mina tankar. 


Likes

Comments