Det är inte de att jag är rätt för att bli kär eller att jag blir rädd för par som visar kärlek ute på stan. Nej nej jag menar att jag är rädd över att de finns något inom mig som framkallar känslor för en annan person och jag har inget att säga till om de. Jag är en sån människa som över analyserar ungefär allt. Men det finns ingen på denna jord som kan få mig att förstå vad kärlek egentligen är och hur den uppkommer. Det är ungefär samma sak som att ge mig ett svar på att just jag föddes utav alla olika personer som skulle kunna födas. Tillbaka till kärlek. Det är egentligen helt sjukt att en person kan få en att känna på ett visst sätt men jag tycker ändå på något sätt att det är helt fullt logiskt. Eftersom jag tror på att alla människor har en soulmate någonstans i världen. Man kanske inte ingår i ett förhållande men det personen men jag tror att man iallafall kan finna en soulmate när de kommer till vänskap som också är kärlek. Kärlek kommer ju inte bara i den formen att man blir kär i någon och blir attraherat av personen, kärlek är så mycket mer. Kärlek mellan familjen kärleken till vännerna eller sitt husdjur. Men vad är det som har gjort så att vi ska kunna känna kärlek? Varför och hur känner vi kärlek och vem bestämmer vad vi känner kärlek till?

Likes

Comments

Jag kommer inte berätta min identitet. Eftersom allt jag skriver på denna blogg ska vara anonymt. Vissa kommer tycker det är lite läskigt att jag som person enbart kommer berätta att jag är en tjej på 17 år. Det är den enda informationen jag kommer ge er. Jag kommer istället dela min vardag med på ett annat perspektiv, alltså inga namn kommer nämnas.

Varför? kanske du tänker

Jo för att jag är en sån person som insätt att jag måste skriva av mig, går varje dag och tänker på så mycket att min hjärna stannar och vill inte mer, skriva ut de gör de lättare. Anledning att jag gör de online är mest för att personer ska kunna följa min historia. Min historia tillbaka till lyckan.

Ska också tala om saker som inte alla vet om mig och mina jobbiga stunder i livet.

/ Tjej 17 år 

Ps. du är vacker vad människor än säger. ds

Likes

Comments