Äntligen sätter det igång. Har startat konceptet att recensera olika områden som rör de flesta. Områden där man ofta har svårt att välja sig för vad som är värt att lägga ner tid och pengar på. Min plan är att täcka över de allra flesta områden som man stöter på i vardagen. Allt från serier/filmer, tekniska produkter, mat, resor och gud vet vad. Jag efterforskar och baserar på personliga åsikter och erfarenheter. Jag har som mål att släppa tre inlägg per vecka. Jag älskar kritik så ser gärna att ni kommentera vad ni vill veta och se mig recensera. Vad passar bättre än att börja med ämnet serie. Enligt mig ett underbart sett att spendera tid och njutning på. Detta inlägg blir de 4 riktigt spännande klassiker med olika genre. 1. Vi börjar från vänster med "Orange is the black". Såg den nyligen och höll på att spricka på grund av så spännande. En maktkamp i ett kvinnligt fängelse med ett gäng olika falanger. På något sett en typisk amerikanska fängelsefilm men ändå skiljer den säg på något underligt sett. Även väldigt sorglig. Finns på Netflix i fyra säsonger

2. SKAM. Vad ska jag säga. Magisk. Tror så otroligt ungdomar känner igen sig i de olika karaktärerna. Serien har funnits i två år men senaste månaderna har den eskalerat. Folk är galna i den. Handlar om om ungdomar i Norge i ett helt normalt liv där allt som en vanlig ungdom är med om utspelar sig. Personligen älskar jag även det norska språket. Just det som gör den så spännande. Ett grovt tips ifrån min sida om du inte sett den än. Säsong 1 och 2 finns på SVT play.

3. Prison Break. En personlig favorit. Sett om den minst tre gånger. Handlar om hur han ska hjälpa sin bror att fly från ett högsäkerthetsfängelse genom att själv gör ett brott för att komma in i fängelset. Han har plan efter plan och är så fruktansvärt smart. Man blir så insatt och går inte att sluta kolla helt enkelt. Riktigt bra skådisar med bl.a. Peter Stormare. Finns på Netflix i fyra säsonger.

Tack för ni läst och kommentera gärna vad ni tyckte och vad jag mer ska recensera. Rösta vilken er favorit är för att kunna få se vilken serie som är ni läsares favorit.

Likes

Comments