Header
View tracker

Hello

Nu var det ett tag sen jag gjorde ett inlägg men det är svårt med blogg man vet inte riktigt vad man ska skriva och vad man kan lägga ut. Men nu känner jag att jag är på gång igen och det kommer komma massa spännande grejer. T.ex. #glossybox, de hade en "rea" på sina boxar så beställde hem 3 st så väntar in dom så får vi se vad dom innehåller och sen bland annat lite grejer jag handlat nyligen.

Likes

Comments

View tracker

Som det står västtrafik... Jag förstår inte hur dom tänker faktiskt dom har höjt alla priser på biljetter, fritidskort m.m. Men hallå varför? Om folk ska skippa bilarna för att ta bilen för det är mer miljövänligt hur kan dom då ens tänka tanken att höja priserna, hade jag haft bil så hade jag tagit bilen hellre för att betala en bussbiljett som kostar mer fram och tillbaka!
T.ex. Fritidskortet, det är säkert många ungdomar som köper den och när jag köpte den för första gången så kostade den 710kr och det var för ca 2 år sedan .. Nu kostar den 785kr men hallå tänk på att vi får bara CSN eller barnbidrag som är på 1050kr och alla barn/ ungdomar får inte det betalt av sina föräldrar så alltså så har vi 265kr att göra saker på resten av månaden. Och som samhället är idag så är allt dyrt att bara fika kan nästa gång på 100kr eller att få ut och äta kan till och med bli lite mer. Så finns det dom som faktiskt måste betala för allt förutom mat osv hemma men hur tänker man? Du får köpa fritidskortet fram tills du fyller 20 år och då har många tagit studenten och har inga jobb men att ha ett fritidskort hade underlättat för många men hur ska man kunna tänka tanken att ens kunna köpa den för att man inte har råd...
Västtrafik måste seriöst tänka en gång till på priserna dom sätter! Jag tycker att om man nu tänker på miljön och att dom skrivit att fler tar sig med hjälp av västtrafik till ställen dom ska till men hallå varför måste ni höja priserna då?
Är väldigt irriterad då jag faktiskt började på en summa på 710kr som snabbt har ökat med 75kr på nästan 2 år. Undrar hur dom tänker då?

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Fredagen bestod av bio, god mat och bara hade väldigt roligt. Sen på lördagen blev det film, tacos och man får inte glömma Melodifestivalen. Man börjar fundera helt ärligt på varför vissa bidrag ens är med, för det första så om jag hade varit artist så hade jag aldrig kört på en svensk låt. Sverige ska ha ett bidrag för att få vårt land att vinna inte ge bort vinsten bokstavligen... Typ den gruppen dolly jag vet inte om dom var nervösa eller något men nej rösten höll inte och det är inget som skulle få Sverige att vinna det tror jag nog man förstår...
Men till något annat, jag blev nämligen sjuk i torsdags och blev friskare mot fredag-lördag men jag blir återigen sjuk tyvärr så blir att ligga i sängen och vila upp mig. Får se vad jag orkar idag.

Man får känslan av vår ute iallafall och Aftonbladet skrev ut att våren är påväg! Jag hoppas verkligen det, tänk converse, den nya vårjackan man kanske handlat in, det börjar bli varmare ute och det är ljusare längre också! Jag är verkligen taggad för våren men ännu mer för sommaren, att inte behöva tjocks jackor, mössor, vantar och halsduk! Tyvärr tror jag att snön kommer dyka upp iallafall en gång till typ i 1 dygn och det försvinner lika snabbt!

Kände att jag behövde skriva av mig lite vet inte riktigt vad jag ska skriva om, lite svårt att komma på men jag försöker!

Hoppas ni har en jättebra dag så får vi se när nästa inlägg kommer!

☀️☀️☀️

Likes

Comments

Hej på er!

Idag ligger jag sjuk i sängen med feber inte alls kul blir nog inte mycket alls att göra förutom att ligga och försöka sova... Är inte mycket för att ligga i sängen men när man är sjuk så måste man ta hand om sin kropp!
Hoppas ni får en bra dag så får vi se om nåt inlägg poppar upp här!

Likes

Comments

Hej!

Idag har det inte hänt så mycket, varit i skolan och nu har jag bara kollat YouTube.
Man märker nu att studenten börjar närma sig, mössan har kommit och man måste börja leta klänning till studentdagen och balen men som tur är så har jag hittat båda fast jag är osäker på min balklänning men jag får se, det är ju trots allt ändå ca 3 månader kvar eller så!
Nu måste jag nog städa men hoppas ni har en bra dag så får jag se när nästa inlägg kommer!
Nästa glossybox kommer nog snart i brevlådan så den kommer upp här på bloggen snart förhoppningsvis!

Hejdå!

Likes

Comments

Hello!

Idag var en jättebra dag! Jag och min pojkvän tog en promenad ute, det var lite kallt men mysigt! Sen gjorde vi mat tillsammans det blev hemmagjord kebabtallrik, föredrar den före den man köper faktiskt haha!
Nu så blir det nog bara att sitta framför datorn och spela och kolla youtube. Hoppas ni har haft en jättebra dag idag och ta hand om dig själv glöm aldrig av vem du är och ha kul med massa positiva tankar det får dig att må mycket bättre!

Vi hörs mer imorgon!

Likes

Comments

Idag är det alla hjärtans dag som för många är väldigt mysigt t.ex. Bio, middag eller bara vara hemma med sin pojkvän/flickvän och kolla film! Men det är många som är ensamma och ser allt om denna dagen som förstoras så mycket och känslan kanske är att "Är jag inte tillräckligt bra för någon?..". Jag hoppas inte någon känner så utan tänk att denna dagen kan Du göra så att du har en dag för dig själv, ta hand om dig t.ex. Extra lång dusch, film med något gott till eller kanske en promenad! Du är super viktig så bara för du inte har en pojkvän/flickvän så känn dig inte mindre värd utan du kommer hitta någon!
Idag ska jag ta det lugnt, laga middag och det blir nog potatisgratäng, sallad men vet inte vad vi ska ha till och sen kanske mysa framför en film.

Hoppas du som läser har en jättebra dag och ta hand om dig själv och ha positiva tankar!

Likes

Comments

Det är lov nu och det märks, man vrider på dygnet har först lagt mig nu. Igår hann jag tvätta och städs undan grejer och sen blev det mys framför Melodifestivalen med min pojkvän! Så himla mysigt!
Nu får jag nog sova så jag inte vaknar så sent då missar man så mycket av dagen...
Hoppas ni haft en bra lördag så hörs vi!

Likes

Comments