Vårt trygga Sverige där inget kunde hända? Nu har terrorn nått oss också. Det gör mig så ledsen det som hände i Stockholm igår. Så mycket kärlek och tanke till alla drabbade. Utsatta, anhöriga och andra påverkade.
Jag vet inte hur ni upplever det men här där jag kommer ifrån har vi alltid sagt att inget kommer hända i Sverige. Jag känner mig så osäker nu, rädd. Vadsomhelst kan hända närsomhelst, Sverige eller inte.
Men om det är något som vi kan se bra på och vara glada för så tycker jag att det är hur bra vi har stöttat och forfarande stöttar varandra i detta. Människor som släppte in andra i sina hem, kärlek på sociala medier och att vi håller ihop så starkt nu efteråt.
Är det bara början? Jag vet inte men är oerhört rädd.
Fortsätt hålla ihop så klarar vi detta tillsammans, vi är starkare än terrorn! <333

Likes

Comments

Klicka på bilderna för att komma till klänningarna

Hejsan hörni!

Sitter just nu i skolan och drömmer mig bort lite hehe, helgen är ju så nära nu. Eller ja, lovet till och med!<33 Har suttit och kollat på festklänningar typ hela lektionen nu haha, varför inte liksom? Här är några favoriter! Personligen tycker jag nog om klänning nummer 2 mest (överst i mitten alltså). Tror faktiskt att jag kanske ska klicka hem den. Vad ska ni göra idag? Jag har faktiskt inga planer så får se lite vart kvällen tar mig. Tyvärr så är det ju dock lite kvar i skolan ännu och jag borde verkligen börja jobba.

Likes

Comments

Hejsan alla fina!

Tänker inte göra detta till ett av alla "första inlägget" inläggen utan jag tänker att det bara är till att sätta igång? Idag har varit helt okej, så rolig som en torsdag kan bli haha. Skolan tar ju upp så mycket av dagen så det blir oftast inte mer än så! Ska väl försöka ta mig ut på en springrunda i alla fall så jag får någonting gjort. Men hur härlig är inte känslan när man går hem på en torsdag och vet att imorgon är det fredag? Jag älskar det i alla fall! Jaha hörni, tror inte ett "första inlägg" blir mer intressant än såhär så ska väl ta mig ett mellanmål och sen är det bara att ta sig ut.


Likes

Comments