Jag har ingen aning om hur man kollar antalet följare på bloggen och vilka det är, men iaf så tänkte jag dela med mig av en tanke. Jag går ju på Ytterbyskolan, och den är ju ganska "känd" för sin rasism. Alltså jag visste ju innan jag började där att det fanns nazister där för bara några år sedan. Det inträffade en händelse på skolan som va ganska allvarlig, jag har inte tänkt att hetsa om det heller men jag undrar ju faktiskt lite hur en rasist tänker? En främlingsfientlig person anser ju att viss minoriteter inte förtjänar att existera och det är ju ganska sjukt. Jag fattar ju inte hur man kan döma någon utifrån ens yttre, tro eller sexuella läggning. Detta är egentligen bara mina egna tankar som bara jag står för.
Det va nog allt jag hade att säga om det men jag ska skriva senare om annat :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vet att jag borde ha skrivit oftare, men jag har en hyfsad ursäkt. Sovit jättedåligt och jag har inte ens haft något Internett, idag har varit en av dom mest utmanande dagarna i hela mitt liv. Har insett att jag faktiskt kan ha ganska stora brister och jag måste börja tänka över saker :)
Ska göra ett nytt inlägg alldeles strax.

Likes

Comments

Idag har varit ganska chill. Har faktiskt unnat mig själv en extra lång sovmorgon så jag skulle orka med skolan lite mer. Allt var helt okej i skolan och efteråt så gick jag och några från min klass och gymma. Det va verkligen Jätte kul men efteråt så blev jag sjukt stel i hela kroppen :((( Aja nu är jag hemma och ska sätta på en film (Ted) innan jag går och lägger mig.

Skriver lite mer imorgon


Likes

Comments

I Denna dagen har faktiskt varit speciell. Skolan gick mer eller mindre sådär, det känns som att jag måste lägga mer lite mer fokus på rätt saker och börja komma i tid. Anyway jag hade träning idag så jag åkte till Centralstationen och där hade jag 2  gratis menyer på Burger king. Jag bestämde mig för att ge en av menyerna till en hemlös och jag kände att jag faktiskt gjorde helt rätt för hen uppskattade det jag gjorde. Men min träning gick jätte bra, jag känner verkligen hur vi håller på och utvecklas som ett lag och hur långt jag känner att jag har kommit som individ. Jag har faktiskt ett mål i fotbollen kortsiktigt just nu och det är att få en plats i laget på min egen position och sen vill jag vinna Sveriges största turnering. Det gick sådär förra året så jag hoppas att det blir bättre detta. Men jag ska sova nu så godnatt 👌

Likes

Comments

Idag har jag gjort massa. Har faktiskt hunnit städa,baka och plugga massor. Tänkte faktiskt slappna av och kolla på slutspelet i nfl men klockan är jätte mycket och jag har verkligen jätte svårt att gå upp på morgonen.
Men jag kanske borde tillägga en sak, jag bloggar inte för att få läsare eller tjäna pengar. Vet egentligen inte varför andra folk bloggar men min anledning är väldigt enkel. Jag ville prova på och sen ville jag att dom som vill ska få en inblick i mitt liv. Mest gör jag detta för att få skriva av mig, käns inte som träningen kan få ur min frustration längre men jag älskar ju det fortfarande. 
Aja godnatt iaf.​

Likes

Comments

Idag kommer bli den torraste dagen någonsin men ändå nyttigaste. Jag  joggade lite nu på morgonen och nu så måste jag börja ta igen saker jag missade förra terminen. Det suger för en av dom sakerna är musik och det ämne förstår jag mig egentligen inte på. Det är ju inte så att om jag ska bli brandman så måste jag kunna spela gitarr. Men jag tror att jag blir klar med det innan det är kväll. När jag är klar så har jag planerat att laga mat och baka, det är en sån grej ingen vet om mig. Men ah nu vet ni det, jag gör det för att jag blir verkligen koncentrerad och samtidigt avslappnad. Jag kommer göra ett till inlägg senare så vi hörs då. 

bye!

Likes

Comments

Jag har haft en alldeles underbar dag, vaknade hyfsat tidigt och inledde lördagen med att ta en nyttig frukost bestående av mackor och juice. Duschade osv och sedan tränade jag. Träningspasset var helt galet. Vi har nog aldrig kört så intensivt som vi gjorde idag och det va verkligen fantastiskt. Nu så ligger jag i sängen och funderar på att sova snart. Jag ska berätta lite om det som betyder mest i mitt liv, det är verkligen fotbollen. jag har aldrig känt såhär innan och det är faktiskt ganska bra. Jag har gjort det ett tag nu, har faktiskt lite erfarenhet av att träna fotboll också vilket är jätte kul. Jag tränar tre dagar i veckan med laget och jag ska träna mer då jag ska köpa gymkort och träna 2 dagar till.
Det va nog allt jag hade att säga för idag. Godnatt folket

Likes

Comments

Hej!
Detta blir väll mitt första inlägg, jag vill egentligen bara beskriva mitt liv i en blogg. Har väll aldrig bloggat seriöst innan så detta blir första gången. Men jag ska försöka presentera mig så bra det går. Jag är 15 år och en ganska vanlig kille i grunden, jag går i skolan och på fritiden satsar jag på en sport. Det är väldigt tufft och jag kommer blogga mer om det när jag kan. Jag hoppas att någon hittar in på min blogg och gillar den.​

Likes

Comments