På min skola så är de vissa killar som håller på och mobbar en tjej som jag verkligen inte tycker om att de gör. En gång så höll han på med några vassa grejer som han skulle göra illa henne med. DÅ FICK JAG NOG!! Jag kasta bort mina grejer jag höll i och tryckte upp han mot skåpen och skrek åt honom å låta henne vara. De funkade han och ingen annan har varit på henne sen dess. De enda problemet är att nu är de på mig.. De kallar mig saker och slår mig och håller på. Nu tänker ni säkert att om jag har tryckt upp någon förut så borde jag kunna göra de igen men liksom nu är de annorlunda. De är många flera som häller på på mig än på henne nu. Jag får blåmärken när de slår mig. Jag är väldigt stark och så går jag på kampsport, men jag kan ju inte slå alla samtidigt. Jag ska snacka med rektorn men de enda är att när man säger till en lärare eller någon äldre över lag så skrattar de och fortsätter ännu mera. De bryr sig inte i om någon säger till dom. De kallar mig tuffingen Elizabeth (inte för att jag heter de dåra men jag vill ju inte säga mitt riktiga namn) och kallar mig massa annat och slår mig som jag sagt hundra gånger känns de som. Jag hoppas att rektorn kommer göra någonting åt de. För jag vill inte bli mobbad varje dag jag går till skolan. Har ni något tips på vad man kan göra för att få dom att sluta?? Jag uppskattar allt jag får!! Snälla hjälp mig jag orkar inte längre. Killarna har också varit på mig ett tag innan den här incidenten hände. Snälla hjälp mig!! Tack för allt på förhand!! Hejdå.

Kontakt- mail, anonym1875@gmail.com

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

kontakt- bloggen_anonym1875@gmail.com

Likes

Comments

Hej! Jag vet att jag inte har gjort ett inlägg på jätte länge men jag har inte vetat vad jag ska skriva om.. men nu har jag har lite saker som jag undrar om. Jag har träffat en kille som är äldre ( vi har känt varandra i typ ett halvår ) han har känslor för mig, jag gillar honom och så men han är ju som sagt äldre och bor typ 45 minuter ifrån mig. Plus så här jag känslor för mitt ex men jag vet inte. Vore de för konstigt om jag blev ihop med mitt ex igen?? Jag undrar vad ni tycker om de. Borde jag satsa på den äldre eller mitt ex?? (mitt ex är i min ålder) Svara gärna!

Likes

Comments

Hej, här kommer jag kalla mig för Elizabeth eftersom jag vill vara anonym å så..

Iaf eftersom jag vill vara anonym så kommer jag ju inte att berätta mitt riktiga namn, vilken stad jag bor i mm.

Ni kan gärna ge mig tips på vad jag kan skriva, vad ni vill veta om mig å så. Jag kommer inte svara på frågor som kan läcka min identitet, men de förstår ni väll. Men andra frågor svarar jag gärna på:)

Kommer lägga ut typ en eller två gånger i veckan. Men aa.. till nästa gång hejdå!


Ni kan skicka till på via min email, anonym1875@gmail.com och följa min instagram bloggen_anonym1875

Likes

Comments