Header

Så skönt att vara  hemma hos lillkillen,får dåligt samvete att han fått varit själv tre timmar idag när jag arbetat. Henrik jobbar eftermiddag ,så han drog vid halv tolv. Jag vet ju att han klarar sig ,men ändå.
Känns bra i hjärtat att jag får en ledig dag på onsdag med barna.

Vi var in och handla förrut ,och jag Kan inte gå in i en affär utan att komma hem med en blomma. Även om man inte har nån plats till den så hittar man en :) kallan jag köpte idag hamnade i köket vid radion.Men det blev fint.

Utnyttjade faktiskt dom 10% man blivit erbjuden från HM ,handlade kläder till barna och grejor till hemmet ,en matta och annat roligt . Så längtar till paketet kommer.

Likes

Comments

Hej fina läsare ,har ni en bra start på denna vecka ? Själv börjar dagen lida mot sitt slut här på jobbet ,så strax får jag stämpla ut och gå hem. Dagen har gått ruskigt fort .
På frukosten och lunch beställde jag lite från Wish ,är det nån av er som har beställt kläder eller annat därifrån??
Jag har beställt ganska mycket ,både skor och jackor och andra plagg ,och har varit nöjd med allt som jag köpt.Före jul beställde jag denna 👇👇i rosa och vart super nöjd.

Så idag beställde jag en liknande men inte riktigt samma och hoppas jag blir nöjd med den med. Den kostade inte många kronor alls.👇👇👇

Beställde den svarta ,och det enda man bör tänka på när man beställer därifrån att plaggen är väldigt små i storlekarna så har man medium i vanliga fall så bör man kanske ta en xl,och man ska läsa kommentarerna folk har skrivit om plaggen och produkten ,och sen bestämma sig för vad man tar för ex storlek.

Beställde även en keps som kostade nästan ingenting..

Hur som är jag väldigt nöjd med allt jag köpt .

Likes

Comments

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Och med detta säger jag natti natt finisar ,sov så gott.

Likes

Comments


Har haft en lugn och skön söndag ,Har varit med mina två stora tjejer och Johannes ute och tagit pokemons .Wilma åkte till en kompis och blir kvar där inatt.Imorgon är det jobb igen ,barna har sportlov den här veckan ,så på onsdag har jag faktiskt tagit semester så jag får en heldag med dom.Det känns bra i själen 🙏

Hur har eran söndag varit? bra hoppas jag.
Nu ska jag ta en kvällskaffe med min fina tjejer, sen ska jag skjutsa hem Fina Lina ,sen är det nog dags att varva ner klockan ringer kl fem imorgon bitti

Lite bilder på detaljer här hemifrån dom jag gillar .

Mina fyra fina barn vill jag också ska vara med 😍

Och min finaste Henrik 😍

Likes

Comments

Gäller fram till 2017-02-26

  • Filed under: Tips

Likes

Comments

Hej finisar ,ja barnen älskar dessa smoothies som jag brukar göra till oss ,nyttigt och gott är det med.

Har hunnit med mycket nu på morgonen ,tänkte försöka komma iväg och sola en sväng med ,skulle vara skönt.

Hoppas ni har en fin söndag 💕

Likes

Comments

  • Filed under: Tips

Likes

Comments

Likes

Comments