Ahh, jeg har fortsatt ferie. Jeg har hatt sommeferie siden 7 juni. Jeg har aldri hatt en så lang ferie som jeg har nå og det begynner å bli kjedelig. Den 14 juni reiste jeg til Thailand for å være med familien og slappe av!

Jeg var i Thailand i en måned og storkoste meg. Akkurat den ferien trengte jeg etter den tunge stressende eksamensperioden. Men nå gleder jeg meg til å komme meg på skolen, til hverdagen. Ikke minst så starter LA på skolen snart! Det er faktisk helt sykt, det at tiden går fort kan jeg skrive under på- for det gjør det.

Nå skal jeg se en episode crossing lines før jeg skal legge meg. Jeg er forresten hjemme i Oslo etter en lang uke i Drammen hjemme hos mamma. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg er våken nå da jeg har savnet sengen min. Men, dere må se Crossing lines. Drit bra serie på Netflix!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 12 Lesere

Likes

Comments

Nå er det faktisk gått en uke siden vi feiret 17 mai. Jeg har slappet av og kun jobbet frem til eksamen. Men er vel aldri for sent å dele noen bilder? Som sagt, jeg hadde en fin feiring. Kunne ha vært hendelser som kunne ha vært unngått. Altså, - hvorfor skal det være så vanskelig å prioritere barnet sitt? I år fikk jeg faktisk vært med på champagne frokost, som kommer til å være den siste - da Leon skal gå i barnetoget fremover. Jeg gleder meg! Deretter møtte jeg storesøster og Leon i byen, da en hadde glemt eller unngått å være med sønnen sin.


Nå må jeg jobbe videre, for det er kun 14 dager til ferie!

  • 19 Lesere

Likes

Comments

Da har jeg endelig kommet meg hjem til Oslo. Har vært i Drammen siden 16 mai for å være med familie og venner. Vi hadde en kjempefin 17 mai feiring, men noe kunne ha vært unngått. Jeg vil komme tilbake til feiringen i eget innlegg.

Før vi reiste til Drammen, feiret vi 17 mai med barnehagen til Leon. Jeg skjønte ikke at det var den siste feiringen i barnehagen før jeg kom hjem. Det er så rart, men samtidig så gleder meg virkelig til neste feiring. Da skal Leon gå i barnetoget her i Oslo med skolen- og jeg gleder meg kjempe masse!

Store gutten min, som snart er skolegutt!

  • 21 Lesere

Likes

Comments

God morgen! Nå skal jeg snart hoppe i dusjen, så ut i butikken for å handle deretter forberede meg til den tredje eksamen som jeg har 1 juni. Nå har jeg hatt noen dager med kun avslapping, hengt med Leon, sett familien og jeg har feiret bursdag.

Det var så koselig at så mange ville komme å feire bursdagen min. Jeg hadde en super feiring, og det er lenge siden jeg har vært ute på byen helt til det stenger.

OG det er første gang jeg serverer noe annet enn chips og saltstenger. Nesten litt stolt av meg, men det skulle bare mangle. Så jeg slo like godt til i år med fingermat. Det virket som det falt i smak hos gjestene. Verdens beste lagde focaccia til dagen. NAM.

Innlegget skulle egentlig bli publisert 10.38 tidligere i dag. Nå har jeg og Leon akkurat kommet hjem fra en liten shoppingstur. Nå skal jeg slappe av litt før jeg skal rydde leiligheten så lese videre til eksamen.

  • 24 Lesere

Likes

Comments

AH! Endelig kan jeg ligge rett ut på sofaen. Jeg har tilbringt de siste dagene på skolen og på kjøkkenbenken her hjemme. Jeg satt til å med på skolen fra morgen til kveld på min egen bursdag. Slik er det når bursdag og eksamen kræsjer. Men heldigvis har jeg bedt noen fine jenter hjem til meg, for å feire bursdag. Jeg har ikke ord hvor mye jeg gleder meg.

I dag tok jeg min andre eksamen dette semesteret og nå gjenstår det kun 2. Som er bedriftsøkonomi og finans og statistikk. Jeg gruer meg litt, en heldigvis er det uker i mellom, slik at jeg allerede kan starte i morgen med å forberede meg til de to siste. Må ha gode karakter på de, for å redde snittet mitt. Da eksamen i dag ikke var så like bra som første.

Som sagt fylte jeg år. Jeg hadde bursdag på mandag og etter en lang dag på skolen kom jeg hjemme til dette. Nyvasket leilighet og ikke minst sto jeg opp til grønn smoothie og gulrotkake. OG jeg fikk kake på skolen. Jeg er heldig. Nå gleder meg bare mer til helgen. Nå skal jeg nyte sofaen litt til før jeg må ut igjen for å hente Leon. I dag lukter det pizza til middag! Det er velfortjent.

Likes

Comments

Nå har jeg endelig lagt meg i sengen, har jobbet med eksamen frem til nå, - 00.23. Jeg sliter virkelig og jeg er så sinna på meg selv for at jeg ikke har vært mer forberedt, så hello to my first F. Eksamen forrige uke gikk bra, tror ikke jeg stryker der, men forhåpningene mine på god karakter er høy, og det er så jævlig kjipt. Får jo ikke en god karakter når jeg har så høye forhåpninger? Dere skjønner tankegangen?

Jeg har ikke gitt opp for jeg skal prøver å lære meg et pensum på noen få dager. Tør ikke å telle ned dager engang, ikke vet jeg hvilke dag det er heller. Men, jeg vet at jeg har bursdag på mandag! Da skal jeg åpne en vinflaske for å feire meg selv, mens jeg leser til organisasjonsadferd og ledelse.

Men HALO! Det har vært sommer denne uken? Jeg har faktisk ikke nytet noen dager i sola utenom forrige uke da jeg hadde kontroll, på forrige eksamen. Jeg har kun vært ute når jeg er på vei til skolen eller fra skolen, men da er det kveld. Også har jeg hørt at forrige uke er det meldt DÅRLIG VÆR? HVaa.....

Gleder meg til onsdag, for da er det den andre eksamen også har vi et opphold til neste eksamen. Jeg gleder til å ta en pause fra lesing og nyte dager med sønnen min. Jeg gleder meg til bursdagsfeiring, 17 mai og Leons bursdag. Sønnen min fyller hele 6 år denne mnd. Helt sykt. Men, nå må jeg legge meg. God natt fra en sliten mamma/student.

Likes

Comments

Rett før påsken reiste jeg til Thailand og var der i 6 dager. Det var koselig å se familien og ikke minst lille søster igjen. Fikk hilst på vennene hennes, spist god mat, utelivet, marked og lest til eksamen. Det var en deilig miniferie med kun avslappning, noe jeg trengte før eksamenshelvette. Deretter var det rett hjem til familien min og feiret påske. Kunne ikke ha vært en bedre avkobling, selv om jeg allerede lengter etter å dra tilbake. Heldigvis er det kun 35 dager til ferie. Jeg må kun gå gjennom 3 eksamener til. GOGO

Likes

Comments

Okei, nå har det vært all for mange timer, eller dager med avkobling. Nå er jeg veldig sliten og trøtt, ikke minst stressa fordi det kun er 2 dager til eksamen. Men, - i dag var det en fin dag. Kusinen min fra på Thailand er på besøk så jeg inviterte hun og lille søsteren min på overnatting her i Oslo. Jeg unnet meg noen få timer til å nyte det fine været, så var det rett hjem for å lese. Ikke at det ble så mye lesing. Hvor er motivasjonen min? Om noen lurer, så er definisjonen på motivasjon: "motivasjon er et resultat av behov, og er drivkraften som styrer vår adferd mot et gitt mål"

Akkurat nå kjenner jeg virkelig på stresset.

På lørdag var jeg på innflytningsfest hos en kompis, og jeg var fast bestemt på at jeg ikke skulle dra den helt ut men jeg endte fyllesyk og sliten på søndag. Eller jeg var ikke alt for dårlig, men merket at jeg var redusert. I tillegg måtte jeg hente Leon i Drammen. Jepp, jeg er virkelig stresset. Kan bare takke meg selv :):)

  • 34 Lesere

Likes

Comments

Til påsken! Det var fine dager med avslapping og litt eksamenslesing. Selv om det ikke var så alt for mye snø, så fikk vi stått på langrenn og slalåm. L sto på slalåm for første gang, og ikke minst så var det mindre stressende dager enn det jeg har nå. Gleder meg allerede til neste år, for da har vi bestemt oss for å ta turen til Trysil.

Hadde dere en fin påske?

Likes

Comments

Nå har det faktisk ikke gått så langt tid mellom innleggene! Nesten litt stolt. Stakk egentlig innom bare for å si at jeg har vært på bodypump ... alene! Anoma ut av komfortsonen og jeg angret nesten med engang jeg kjente at dette begynte å bli tungt, men jeg kom meg gjennom det. Begynte til og med å blø neseblod og kjente at jeg måtte spy, så oppkast ble det når jeg kom hjem, - men HEY! Det føler helt fantstisk ut.

I morgen skal jeg ha PT-time og jeg gleder meg! Etter at jeg fikk vite at jeg hadde prolaps har jeg ikke kunnet trent like hardt som jeg gjorde før, selv om det begynner å komme seg. I tillegg nærmer sommeren seg og kan ikke finne mer JOJO menneske enn det jeg er.

Men, i dag har bestevennen min kommet helt fra Sande til Oslo for å henge med meg. Jeg har hatt en super dag med mine to bestevenner faktisk. Det var deilig med litt avkobling fra eksamenslesingen. Jeg har kost meg med deres selskap og spist god mat (som da kom opp igjen, rett etter bodypump). Vi hadde avtalt at vi skulle kjøpe det som gjensto av "bunadshopping", så i dag har vi begge kjøpt oss bunadsko og jeg fikk kjøpt meg skinnbelte til bunaden min. Nå er alt klart til 17 mai, eller nesten da jeg må sy inn bunaden min. Jeg ble forresten blakk etter belte innkjøpet, herrree det var dyrt.

Dette var egentlig et meningsløst innlegg, men igjen. Jeg fikk blogget :P:PxD

  • 39 Lesere

Likes

Comments