Hei Nouw! Nå er det en stund siden jeg har skrevet noen ord på denne bloggen. Så jeg hadde skrevet et innlegg i april, men glemte å publisere det?

Hva har skjedd siden sist? Jeg har startet å studere på BI på Nydalen, men jeg har ikke flyttet. Bor fortsatt i Drammen. Vurderer sterkt å flytte inn til Oslo, men er mange faktorer som spiller inn så her må jeg tenke meg nøye gjennom før jeg tar en beslutning. Ellers trives jeg veldig å være student. Er selvfølgelig veldig slitsomt, men dette skal jeg klare for min egen del og L.


I går var det Retail dagen på BI, så jeg var hele dagen i går i Oslo og på afterparty på Barbara om jeg husker riktig. Det var veldig gøy å samle gjengen igjen, men det er nok en stund til jeg skal drikke alkohol igjen. For dagen i dag har ikke vært gøy, i tillegg har jeg vært så snill og sagt ja til at Leon kan ha besøk. Dødssliten mamma som ligger på sofaen nå.

De siste ukene har jeg reist Oslo-Bangkok-Oslo. Mange tror at det går utover studiet, men jeg leser og jobber så mye bedre i Thailand. Denne uken har jeg vært langt i fra flink, for jeg har jobbet og vært dødssliten. Så fra å med i morgen må jeg skjerpe meg og LESE. Eksamen er rett rundt hjørnet. Krise. Det er faktisk lille søster som har mast om at jeg burde begynne å blogge igjen, så jeg prøver igjen! Tror det kommer til å bli litt deilig å lette av seg litt tanker og sånt. Jeg skal begynne å planlegge hvordan jeg skal blogge, kanskje skrive litt om retail? Nå må jeg i dusjen, snakkes.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Det er ikke en hemmelighet at jeg elsker sneakers. Jeg får ikke nok og hver gang jeg klikker meg nye sko hjem blir jeg lykkelig. Jeg blir så glad og vet om en som også elsker sko! Som mor som sønn😊

Likes

Comments

Jeg får roser! L kom hjem med roser og det er første gang jeg har fått roser av han. Jeg har ønsket meg roser eller orkidé siden jeg kjøpte min flotte vase for mange uker siden 😊

Det har vært en fæl dag. Har hatt syke mensensmerter i hele dag. Satt på skolen og kaldsvettet. Har derfor ikke fått gjort så mye skole etter at jeg la Leon Alexander.

Merker bloggen fikk en kjedelig start. Skal bli flinkere! Nå trenger jeg å sove, for i morgen blir det en lang skoledag!


God natt!

Likes

Comments

At sønnen min snart fyller 5 år! Jeg har snart vært mamma 5 år og jeg har ikke fylt 23 år enda. Tiden går virkelig fort. De som har barn skjønner hva jeg mener, tiden flyr virkelig.

Jeg er super stolt! Han er kul, omsorgsfull, utadvendt, snill, smart, aktivt og selvstendig! Leon er så flink til å fortelle meg hvor glad han er i meg. Han klemmer meg og nusser meg. Det varmer mammahjertet. Tenk at han begynner på skolen neste år!

Likes

Comments

Jeg savner snøen jeg! Syns vinteren har gått så fort. I år fikk jeg kjøpt meg både langrennski og twintip, noe jeg syntes er veldig stas da jeg ikke har stått på ski på 9 år! Husker da jeg var mindre var jeg i slalombakken hver dag, det var hverdagen min.

På ungdomsskolen begynte jeg å utforske alkohol, så det ble veldig lite aktivitet på vinteren. Nå som jeg har barn så syns jeg det er viktig og ikke minst gøy å være ute!

Påsken i år var jeg dessverre ikke med Leon, da han var hos pappaen sin denne påsken. Min første påske alene siden jeg fikk barn. Syns det var veldig trist å ikke være med han i påsken.

Jeg var i Sälen med L og jeg koste meg veldig. Fikk stått på langrenn og alpin. Syns det var veldig stas! Gleder meg allerede til påsken igjen.

Likes

Comments

Lenge siden sist!

Siden sist har det kun vært skole og familie. Ikke minst besto jeg eksamen som jeg snakket om i fjor. Veldig rart å si, det er så lenge siden ?!. Nå holder jeg på med en annen eksamen ved siden av skolen og jeg er så stressa. Eksamenlesing og itillegg prøve å holde karakterene høyt er ikke en fin kombo. Jeg er rett og slett utslitt og føler jeg mister meg selv mer og mer, ikke minst de rundt meg som jeg er så glad i. Hva skjedde?


Etter at jeg startet på skolen for å få generell studiekompetanse har jeg dessverre ikke hatt tid til å være sosial. Lurer på hvordan det kommer til å bli når jeg begynner å studere, når livet mitt virkelig starter. Kommer jeg til å være like sosial som før, eller kommer ikke mine kjære nære til å ta seg tid til å være meg med? Eller er det at vi har vokst fra hverandre? Vi har valgt forskjellige retninger i livet, tydeligvis. 

Jeg vet jeg har mistet de jeg er glad i, hvorfor det? Har jeg gjort noe galt? Jeg har kun sittet hjemme med fagbøker.

Stress er hverdagen min, jeg er så stressa og det har påvirket humøret mitt. Jeg er så sint hele tiden, jeg er så redd for å ikke klare det. Hva skal jeg prioritere? Merker jeg blir bare stresset av å snakke om skole og eksamen.

Siste innspurt nå i hvert fall, så får jeg se hva dagene fremover bringer. Jeg vil blogge fremfor, for å få ned tankene mine. Kanskje det hjelper mot stress? 

Likes

Comments

God natt? Det er ikke lenge siden jeg kom hjem fra en date med jentene mine. Det trengte jeg! Det var så deilig å komme seg ut av huset og bare være ute. Vi spiste tapas på Anchas Bodega. Det var utrolig godt!

Jeg har også lovet meg selv at i dag er den siste dagen med "slappe av på sofaen". Om under en mnd har jeg eksamen, så nå må jeg bare lese! Det er flaut å si det, men jeg er ikke ferdig med kapitel 1 en gang. Hjelp!

Fikk ikke tatt et bedre bilde av maten, men god kveldsmat var det og det blir ikke lenge til neste gang.

Nå holder jeg på med å overføre alt som er på min gamle telefon til den nye. Jeg har nemlig kjøpt meg iPhone 6s. Vet ikke helt hva jeg syns i etterkant, for jeg er egentlig veldig fornøyd med den svarte iPhone 6 jeg har. Bortsett fra at den er knust. Hmmm..

Likes

Comments

I går var det halloween og det var en av mine beste feiringer, ikke det at jeg har feiret det så mange ganger. Sist jeg feiret halloween var da jeg gikk på barneskolen. I år tenkte jeg at Leon Alexander er stor nok til å ta en liten tur ut i nabologet. Han stor koste seg og ble ikke skuffet om det ikke var noen som åpnet døren. Han sa bare "neste dør". Han endte med halvfull bøtte med masse godteri. En fornøyd liten gutt.

Senere på kvelden leverte jeg han til tanten min. Der han var til i dag. Jeg hadde nemlig halloweenvors med klassen i går. Det var veldig koselig henge med klassen utenom skole også. Senere dro vi videre til byen. Jeg fikk i meg litt for mye alkohol så natten ute var ikke alt for lang, men jeg koste meg. Gleder meg til å få høre i morgen når jeg kommer på skolen.

​Snart har jeg publisert mitt første innlegg på nouw.  Har hatt blogg tidligere og blogget lenge på blogg.no. I det siste har jeg blogget på familieprat.no. Gleder meg til å forsette på nouw. Motivasjonen er på topp! tsss

Likes

Comments