Nu är det mars o sen jag skrev runt nyår så har jag skaffat pojkvän, blivit singel igen, haft en MASSA grejer med sporten o göra, lyssnat en massa på musik, skrikit rakt ut pga att solen är äntligen framme, har praktiserat på bästa stället: Transistor Film, skaffat balklänning, O IDAG KOM STUDENTMÖSSORNA !! Just det.., ska va med i Barometern oxå 😅
Mycket känslor, mycket tårar o skratt har hänt mig än sålänge.. Men kommer ni ihåg rubriken på mitt förra inlägg ? Gör allt för att det ska bli så ! 🙌


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nytt år, nya möjligheter o ett nytt jag !
Haha nää skoja, fuck det.. Men nu är det 2015 o jag firade in det med alla mina underbara tjejor :D Va hos Sandra hela kvällen tsm med två tjejer som heter Bella o Josefine o sen va det Malin, Ida, Hanna, regina, Veronica o Sandra såklart ;)
Under denna vårterminen kommer det hända så mycket o jag är så sjukt taggad. Vi börjar med mc mässan, sedan nicki minaj konsert med tjejerna, sedan har vi studentkryssningen ! Självklart en massa bus o stimm, studentveckan, balen o sedan självaste studenten ! Vilken vår detta kommer bli, herre gú...! Sedan kommer jag börja köra i en ny klass med, med mina nya Honda <3
Jag är på bra humör o hoppas verkligen att detta blir ett år jag sent kommer glömma
*Angående skidbilderna så åkte vi till Österrike över julafton osv*
Likes

Comments

Ni vet den där känslan av att man inte är tillräcklig ? Man känner alltid att det finns något mer man kunde ha gjort...Det är heller inte så där jättekul att få sitt hjärta krossat gång på gång...saken är den att jag har nu lyckats bygga upp en sån jävla mur. Jag har nu för tiden jättesvårt att släppa in folk. Att skriva med en ny person är inga problem, men att ta in personen i mitt liv, lära känna honom eller henne och framförallt..öppna mig för personen. Visa vem jag är och ännu en gång blotta min personlighet. För att vad ? Sedan bli krossad all over again ? 

Som ni kanske förstår så snackar jag inte bara om kärlek och vem är min rätta blablabla... Jag menar överhuvudtaget...finns så många människor som man tror sig kunna lita på. Man öppnar upp sig, man är villig till att lära känna men sedan drar de. Bara sådär, ingen förklaring eller något liknande. Bara byebye lixom ! 

 

Likes

Comments

Huuuur kommer det sig att man aldrig blir bra på skolfotot ? Tog det idag o kände mest att, okey det är sista året nu. Sätt det för faan. Men nej, lika besviken varje gång ! Blir så sur...varför ser man inte ut så som man tror att man gör ? Varför ser man alltid ut som en annan o skitful ?
Har blivit nöjd en enda gång med skolfotona.. Aa då gick jag i 5:an. Lagom stabilt lixom !
Men aa...sånt är livet, o det är väll ingen som blir riktigt nöjd.., elr ? Aja låt hela Småland se bilden o skratta ! Livet <33333333


Likes

Comments

Har funderat på att börja skriva lite här igen...men egentligen bara för att jag saknar att ha något ställe att faktiskt kunna skriva av mig på.
Tror jag ska försöka litegranna, inte låsa mig fast vid det med speciella dagar då jag måste skriva elr liknande utan mest när jag faktiskt känner för det !
Sist jag skrev var innan sommaren. O nu är det efter sommaren, jag har fyllt 18, Roadracing säsongen är slut för iår, vi har skaffat en till katt vid namn Zelda. Så att jaa...litegranna har ju hänt ändå !
Men nu tillbax till lektionen. Har just nu Film o Tv produktion o vår uppg är att spela in en musikvideo med en artist elr ett band från olika musikgymnasium...skit kul :D (mobilinlägg)Likes

Comments

Den 7-8 juni är ni alla välkomna till Riksmästerskap i Minimoto och MiniGp ! 
Här kommer ni få se både tjejer och killar i alla åldrar tävla på tvåhjuliga fordon.
Det är Gratis entré och Fri parkering.

Plats: Skogstorps Motorstadium. Mellan Kläckeberga och Smedby, i utkanten av Kalmar.

Datum/Tid: 7-8 juni. Lördag är det mellan kl 13.00-17.00, på söndag är det mellan kl 10.30-16.30.

Öppen kiosk: Öppen kiosk hela helgen med försäljning av lunch, samt fika.

Juniorklasserna: Minimoto junior A och junior B, MiniGp 100 och MiniGp 50. I dessa klasser är våra förare mellan 7-15 år.

Seniorklasserna: Minimoto Senior Mini/Midi och Senior Open, MiniGp 15, MiniGp 20 och MiniGp 70. Här är våra förare 13 år och uppåt.

Ni är alla hjärtligt välkomna till en utav årets mest fartfyllda helger med både spännande race och förhoppningsvis toppenväder. Detta kommer bli en helg ni sent kommer glömma! Välkomna !! 

Likes

Comments

Nu är det måndag igen o vi sitter alla o är smått sura över allt arbete det är i Entreprenörkunskapen just nu.. 
Det positiva är iallafall att jag behöver bara hålla ut denna dagen för att imon så sticker jag på träningsläger i Slovakien !! 
Jag är så sjukt peppad o jag har aldrig längtat så mycket. Vi ska bila ner så atte aa....haha nämen det blir en upplevelse verkligen !! 
Har bilat ner till Spanien två gånger innan då vi hade träningsläger med Honda 100cc:arna. Det var på en gokart bana i Benidorm. 
Nu ska vi till en riktig storbana. En riktig Roadracing bana o jag håller på att krypa ur skinnet :D  

Men först väntar en hel del skrivande, historia o lastning o packning. Så nu måste jag sätta igång, puss på er :* 

Likes

Comments

Nu är snart även denna veckan slut. Iallafall skolveckan. Endast matte och mediaproduktion kvar ! 
Denna veckan har bjudit på skratt som alltid, en liten spontan "resa" hem till Veronica med sminklektion o så, en Mc lektion i spöregn o teori o som vanligt, sega morgnar. 
Däremot så har jag fått väldigt mycket i skolan klart, vilket känns skönt. Har bara matte o en Radiojingel o sen är jag helt redo för påsklov ! 
O det bästa är att när påsklovet är slut, så går vi endast måndag, tisdag o onsdag för att sedan vara lediga och få långhelg. Haha perfekt jö !! 

Nu ska jag packa skolväskan för imorgon o även packa ner träningskläder då jag o Malin bestämde oss för att ta ett magpass imon. 
Känns bra ! Så nu säger jag natti natt :*

Likes

Comments

Var ute med en mamma en stund förut. Just nu håller hon på med att fixa buskar och gräver lite si o så :) 
Tog iallafall med mig cameran ut, bara för att "chill fota" om ni fattar. Nu ska jag be Markus att stänga av sin förbaskade musik o sätta igång det jag vill höra ;D Likes

Comments