Header

Hej. Jag vet att jag inte har uppdaterat något under julen men har inte riktigt haft tid. Man kan säga att jag firade 5 olika julafton under julen. Alltså fem gånger. I detta inlägget tänker jag berätta om mitt jullov och om hur det har varit.

Mitt jullov började bra. Jag var med mina bästa kompisar och chillade innan julen. Min "första" julafton firade vi den 20 dec med våra kompisar. Det var mysigt med god mat, pepparkakshus och pyssel. Min andra julafton firade jag med mina bästa kompisar den 22 dec. Jag fick en rosa-gul pennyboard. Sedan firade vi jullafton med släkten den 23 dec. Vi var många och lekte julklappsleken, åt mat och delade ut presenter. Jag fick en tavla på där jag dansar, en vit klocka, presentkort, pengar och lit mer. Sedan firade vi riktiga julafton den 24 dec med familjen. Jag fick blå träningskläder från stronger.se, en sportbag, smink, en grå kofta och ett par fina vita vantar.
Sedan var det slut på julafton och vi åkte upp till Stockholm den 25 dec. Där firade vi lite men inte så mycket julafton med kompisar och familj. Vi var där i 5 dagar. Nästan direkt när vi kom hem åkte jag och min lillasyster på gymnastikläger i 4 dagar och efter det var man helt slut. Sedan som ett slut på lovet var jag med mina bästa kompisar Fannie och Kerstin. Härligt lov!

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Idag har vi fått jullov! Vi har först sett på några framträdanden och sedan haft 2 timmar med klassen. Vi kollade på film! Sedan slutade vi klockan 11 och nu är jag med mina bästa kompisar Fannie och Kerstin. Bra start på lovet!

Likes

Comments

Hej! Idag är jag jätteglad, jag har kommit på vad jag önskar mig i julklapp! Det är faktiskt det ända jag har kommit på och jag behöver faktiskt inte mer.
Det jag önskar mig är träningskläder från stronger.se. Jag gillar de som är blåmönstrade med en vit rand. Det finns i massa färger. Olika leopardmönster, grön, rosa/lila och blå, svartvit och marmor. Dessa är skitsnygga att träna gymnastik och vanlig träning i och jag har hört andra youtubers och bloggare som pratar bra om de.
Här nedan finns bilder på mina favoriter!

Byxor: 599 kr
Sport bh: 349 kr


Kram

Likes

Comments

Hej. I söndags hade vi gymnastikjuluppvisning på Lingvallen där jag tränar. Det var min första juluppvisning med USM gruppen och faktiskt bara min andra juluppvisning på gymnastiken. Det var mycket mer folk än det var förra året och man bli taggad när man vet att så många kollar på än. Vi i USM hade inledningsdansen och sammanlagt 4 olika nummer. På inledningsdansen hade vi på oss vita linnen, vita byxor och hög tofs med rosa dipdye. Vi hade också mycket smink och rosa läppar.
Våra andra nummer var fristående, trampett och tumbling. Det var min första gång att visa upp rondat flickis helskruv på tumbling. Jag visade även upp rondat flickis sträcktsalto och handvolt sträckthalv. På trampett och tumbling var vi klädda i färgglada gymnastikdräkter och svarta byxor.
På slutet av uppvisningen dansade hela föreningen en avslutningsdans och efter det fick alla pristagande gymnaster komma fram och få en ros. Jag var en av dem.

Kram

Likes

Comments

Detta är ett recept på världens enklaste och godaste blåbär & banan smoothie. Hur enkelt och gott som helst!

Ingredienser
2 dl naturell yoghurt
1 dl frysta blåbär
1 1/2 banan

Likes

Comments

Hej, i detta inlägget kommer jag att skriva lite om min historia kring gymnastiken, alltså hur jag har utvecklats osv.

Jag började gå på gymnastik i september 2014, jag har alltså bara gått lite mer än ett år. Jag började i en nybörjargrupp i åldrarna 01-04. Det var jättekul att börja och jag hade sett fram emot det ända sedan min bästa kompis berättade om det.
I början utvecklades jag inte mycket men efter ett halvår gick det framåt. Körde inte ens flickis i början men utvecklades snabbt till rondat flickis salto osv. Gick även på ett sommarläger i en vecka och skadade min fot rejält och kunde inte vara med de två sista dagarna.
Vi tränade även sommarträning och i slutet av sommaren 2015 kom USM-truppens tränare till min mamma och frågade om jag ville provträna där. Gick inte att beskriva hur glad jag var! Efter en lektions provträning fick jag börja och i början var det såklart pinsamt när man inte kände någon. Kände mig också dålig i jämförelse med alla andra (vilket jag även gör nu). När jag började i USM körde jag som mest rondat flickis sträcktsalto och helskruv. Nu kör jag rondat flickis helskruv och en och en halv skruv osv. Att börja i USM-truppen förändrade verkligen allt och fick det att bli mycket bättre och det fick mig såklart också att känna mig duktig. 

Vissa dagar har jag problem med självförtroendet och vågar inte riktigt köra alla varv och vara delaktig. Blir istället ledsen av att saker inte går som jag vill fast de tankarna får man jaga bort. Kram

Imorgon kommer en spännande julspecial med härliga recept och fina bilder. Kram

Likes

Comments

Hejhej, igår hade jag och mina danskompisar uppvisning. Jättekul! Tyckte att allting gick superbra, det var bara stressigt mellan låtarna eftersom att jag var med på alla danser förutom tre. Jag dansar reggeaton, dancehall och var även med på streetdance. Fint sminkade och allt, kan det bli bättre? Kram

Likes

Comments

Snö! Äntligen ser vi spår av julen! Ser nästan ut som att hela Sverige har snö nu, ALLA uppdaterar! Kram

Likes

Comments

Hej, mitt namn är Anna och jag är 13 år. Jag gillar dans och gymnastik och jag tränar det 2 & 4 gånger i veckan. Jag har mest tänkt blogga om träning och då mest gymnastik och dans. Men jag kommer även att blogga om kost (recept) och om mitt vardagliga liv. Hoppas att ni kommer att gilla min blogg. Kram

Kom gärna med förslag på sånt som kan göra min blogg bättre. Kram

Likes

Comments