Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Blir verkligen inspirerad när jag ser folks feed på Instagram. Galet hur de kan vara så bra på att fota&redigera?? Jag stalkar alltid folks Instagram men endast för att se hur de redigerar sina bilder. Funderar på att rensa mitt flöde och börja om, men det är ju lite jobbigt haha.

Följ även dem på Instagram:

linnahlborg
bellasundqvist
hannahstanze
hannalicious
emil.eriksson
elsalysatchova

Likes

Comments

Hej hörni, ber om ursäkt för att jag inte bloggat på ett tag. Finner ingen motivation till något på sistone, har börjat skjuta upp saker jag verkligen borde göra. Är i något slags "mode" mår lite sådär för tillfälle. Det positiva är ju att jag har börjat komma igång med träningen mycket mer nu och det är ju bra. För det mår jag grymt bra av, så ska träna så mycket jag kan så mitt dåliga humör försvinner. Lovar att uppdatera oftare!

Likes

Comments

Hej hörni, humöret förändrades verkligen under kvällen. Känner mig väldigt irriterad och ilsken, på vad vet jag ännu inte om. Men det är säkert något/någon som fått mig irriterad haha. Har varit ute och joggat för att rensa tankarna, nu ska jag mysa med lillen och se på film. Vad brukar ni göra när humöret är nere?

Likes

Comments

Hejsan, och välkommen tillbaka! Har inte bloggat på 2 dagar tyvär </3 Har varit sjuk och inte gjort något alls. Slutade tidigt idag vilket var super skönt! Har även en ansiktsmask jag måste rekommendera (mask of magnaminty) från lush. Din hud kommer att tacka dig sen! Men har iallafall inte gjort något speciellt idag..vad har ni för er ikväll?

Likes

Comments

​Hejsan! Fredagen flöt på riktigt bra men kände ej för att vara på skolan haha, kände mig så stressad för att köpa in nya skor. Slutade därför lite tidigare, var så rädd att de skulle åka iväg utan mig. Jag fick mig ett par snygga Nike som jag velat ha ett tag nu, såklart fick syskonen också skor som de ville ha. Vi åt även middag på ett nytt ställe, tyvärr var maten inte så god. Men iallafall en hyfsad bra fredag. Vad händer ikväll? 

Likes

Comments