Äntligen fredag igen! Har inte haft någon tid till att skriva något faktiskt. Har haft gäster och massor av plugg. Idag är de dock jobb som gäller vilket är kul! Inte jobbat på två helger nu så de ska bli kul att komma tillbaka igen. Man saknar ändå lite att jobba när man inte gör de hahah.
Idag har det varit en rätt fullspäckad dag. Hämtade ut mina nya glasögon och sen var det såklart skola. Åkte sen med Daniel och Joffe och åt och sen till maxi för att handla lite mat oså. Nu tonar Daniel rutorna till bilen och min bror leker i garaget. Jag ska ta och göra lite mat tills ikväll då killarna önskade detta. Sen blir de väl lite pluggande innan jag tar en powernap innan jobbet tror jag. Får se lite med de, allt beror på hur trött jag är helt enkelt. Antagligen blir de bara ligga i sängen och slöa hahah...

Bilder från idag och resten av veckan jag lyckats ta, som sagt så dålig på att ta bilder för tillfället men allt är så grått och trist liksom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Sitter i skolan och har Svenska. Så seg dag, vill bara hem liksom. Mina leder är inte att leka med nu heller så vill helst bara ligga ner eller bara inte röra på mig. Ska dock hem och städa så stillhet blir det inte mycket av haha. Slutar om en timme typ så that sucks men vafan ska man göra. Har lekt runt lite med datorn så bjuder på några bilder.  

Likes

Comments

Det är måndag och livet suger. Måndagar är ju hemska i sig men första dagen efter helgen utan Daniel, de suger lite extra. Har idag varit tillsammans med han i 3månader. Det känns så bra! Hoppas veckan går snabbt så jag har honom här snart igen.

Sov i princip ingenting inatt då jag har haft så ont. Hoppas på att jag sover bättre inatt. Ska bomba i mig lite mediciner så hoppas jag på att bli bättre. Var hemma idag och sov. Har även fixat i rummet, gjort om lite och städat. Lagade även maten idag så har ändå gjort lite.

Helgen var så bra som vanligt. Det spelar ingen större roll vad jag gör bara jag är med Daniel under helgen. I know att jag typ bara skriver om honom jämt nu förtiden men han är ständigt i tankarna och då är de så lätt att skriva om honom, och prata om honom. Alltså mina vänner... Hur står de ens ut med mig så mycket jag tjatar om honom?

​Mycket ego bilder nu men har typ inga bilder på något annat. Har blivit så dålig på att ta bilder. Vill mer leva i nuet än hålla på att ta bilder hela tiden och när jag är med daniel så använder jag knappt mobilen. Hur sjukt ändå?

Likes

Comments

​Denna låten blev min favorit i sommars och är i toppen fortfarande. ​Den påminner mig om de goa dagarna på lovet med bra folk. ​Den är dessutom as go. ​Den som är uppmärksam vet att jag har en del av refrängen på denna låten som min profil på min privata instagram hahah. ​Hoppas på att detta är en låt jag inte glömmer eller förstör på något sätt. ​Verkligen älskar refrängen alltså äkta kärlek!

​Glider in i jävligt sköna jeans, 
enligt mig själv är jag den snyggaste som finns.
Vet mycket väl att du vill ha mig som din prins, 
men ställ dig sist i kön jag är alldeles för skön. 

Likes

Comments

Har egentligen inte tid till att skriva här idag men känner att jag ändå vill göra det. För om jag känner mig själv så kommer jag inte skriva något i helgen typ hahaha. Har så mycket att göra nu. Ska packa tills imorgon då jag åker till Daniel. Sen måste jag plugga för jag kommer inte vilja sitta hos honom och plugga. Vill spendera all tid med Daniel när jag väl kan helt enkelt. Annars gör jag det på bussen men vill ha arbetet börjat innan jag åker liksom så de blir enklare att bara fortsätta på bussen. Hoppas ändå de går bra och smidigt imorgon!

Likes

Comments

I tisdags hände de grejer. Jag var hos optikern och kollade upp synen lite. Det var egentligen inte meningen men följde med Lottie dit på måndagen och de tyckte jag skulle komma in med. De visa sig att jag har ett synfel på mitt vänstra öga och att jag fortfarande behöver prismor men inte lika starka som jag redan har. Så nu väntar jag på mina NYA glasögon. Är faktiskt rätt glad. Tycker glasögon kan vara riktigt snygga assessorer och jag använder inte så mycket smycken osv så de kan va kul. Tycker man ser mer vuxen ut och som att man har koll på livet liksom. Hoppas de kommer snabbt, är så spänd över detta. Jag är inte helt säker att jag valde de rätta bågarna för mig, men kände att jag borde ta en liten risk. Tycker dom var as läckra så hoppas så innerligt att de blir så bra som jag hoppas på! Hoppas även livet blir lite mindre blurrigt liksom hahah, och man känner sig lite klarare i huvet. Blir spännande helt enkelt!

Kan även nämna att glasögonen är gratis. Allt jag betala för är synundersökningen på 400kr. Detta erbjudandet gäller bara de under 19år. Så kolla in på smarteyes om du är som jag, en ungdom med ont om pengar!
​Stort tips!

Likes

Comments

Ta tiden och titta på denna videon. Den går runt på Facebook nu men åh vad bra jag tyckte den va! Alla borde kolla på den helt ärligt. Hade tänkt att göra ett helt annat inlägg men skiter i de för denna videon är viktigare. 

Detta är sånt som hände hela tiden jämt. De är sånt både jag och mina tjej vänner blivit utsatta för. Detta är en vanlig grej och något vi måste stå ut med nästintill varje dag. Hur hemskt är inte det? Jag hoppas och ber att det inte kommer vara såhär om jag får en dotter. Jag vill inte behöva förbereda mitt barn på vad hon KOMMER bli utsatt för, de är inte något om hon blir utsatt utan de är isåfall fakta. Att hon kan bli kallad hora och att killar kan utnyttja henne i både nyktert och onyktert tillstånd och försöka få sex även fast man sagt nej miljoner gånger. Jag vill inte behöva sitta och vara orolig om hon är ute på kvällen. Om jag får en son kommer jag göra allt jag kan för att uppfostra honom till en av de bra killarna som inte är en del i hela våldtäcktkulturen. Hellre att han säger till killar som lägger våldtäktskämt och få skit för att han säger till än att han ska vara med och skratta över det. För dagens samhälle suger när det kommer till detta ämnet. Killar klarar inte av att få ett nej till sex och kan bli våldsamma eller bara skita i att man sagt nej och våldta. Det är inte okej någonstans men enligt vårat samhälle så är de tydligen alltid offrets fel som hade fel kläder eller inte skrek tillräckligt högt. Jag vill kunna lita på samhället, men speciellt kunna lita på killar.

Jag säger inte heller nu att alla killar är dåliga för det finns bra killar med. Så kom inte och gnäll på det. Om du är en bra kille som läser detta ta inte åt dig av det negativa då, enkelt.

Likes

Comments

De har hänt grejer nu. Helgen var så bra som vanligt när jag varit i Åsa. Känner mig så hemma där. Mår liksom alltid bra vilket är så skönt. Längtar tills nästa helg då jag är där igen!

Idag träffade jag Lottie efter skolan så vi sprang runt lite på stan. Hon bjöd även på fika innan vi åkte hem. Sååå mysigt ju! Blev även ännu mer kär i en jacka, fixat så jag har att göra på min håltimma imorgon, blev sugen att köpa smink och pratade non stop.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och sova. Lång dag imorgon och orkar inte känna mig gnällig. Saknar min favorit med så ska bli skönt att somna.

Likes

Comments

Är nu på bussen påväg mot Göteborg. Alltså vilket panik kaos denna resa började med. Hade ju köpt biljetter i förväg och allt men när jag står på stationen så inser jag att de är för nästa helg och inte för idag. Jag får såklart panik och ringer Daniel. Beställer en ny biljett 5 min innan bussen kommer. När jag ska gå på bussen och visa upp biljetten får jag ännu mer panik för biljetten går inte igenom på maskinen. Får verkligen panik. Men de löste sig då han bara behövde uppdatera maskinen för biljetten var såpass ny. Men usch va rädd jag var där ett tag.

Tror jag ska träffa Misha när jag kommer fram medans jag väntar på att Daniel ska sluta. Mer än så vet jag inte vad som kommer hända i helgen. Jag klagar inte dock. Ska ta och plugga lite nu med så är jag klar med de med sen. Orkar inte ha de i bakhuvudet hela helgen att jag borde plugga liksom.

Likes

Comments

Vet inte om jag är den enda som gör såhär men när jag saknar någon (eller något) så stänger jag av känslorna. Jag visar fortfarande att jag är glad, arg, ledsen osv. Men jag har inga känslor så som saknad, kärlek, ensamhet, osv. Jag mer eller mindre bara existerar tills jag är med personen (eller har saken hos mig) igen.
Har väl de så nu typ.
Jag tycker veckorna bara blir jobbigare och jobbigare hela tiden. Att bara kunna träffa Daniel under helgen när jag dessutom jobbar är jobbigt. Önskar jag hade valet att kunna åka till honom efter skolan ibland. Skulle inte behöva se han varje dag men vetskapen om att jag skulle kunna ifall jag ville skulle vara skönt. Har ju ett år kvar av skolan men önskar den va slut nu för då skulle jag kunna flyttat till honom liksom.

Idag alltså Onsdag är alltid den jobbigaste dagen. Hälften av veckan sen man sågs och hälften av veckan kvar tills man ses igen. Denna gången är de min tur att åka till honom vilket jag inte klagar på direkt. Är i vilket fall som helst glad över att min bror inte var en pain in the ass idag och gjorde dagen jobbigare utan faktiskt va go. Inte ofta de händer ska Gudarna veta, men de är nice när de väl händer.

Tog samma buss in till stan idag och vi missade den första bussen (vilken surprise där va) så satt och tog en massa bilder och videos på oss medans vi väntade på nästa skulle komma. Älskar snapchat filtren!

Likes

Comments