​I tried to tear out this soul
But I wasn't to strong to do that
I don't want something that I've stole
So come and find me where are you at

I'd like to see who you really are
Wanna meet and get what I want
I guess you're not that far
I will come and find you to haunt

Don't run away from me again
I'll make sure you'll be caught
You're gonna make me understand
This soul belongs to you, that's what I thought

Hurry up, because I don't want to die
I have no other choice, it's painful
You better be nice, don't make me cry
I'll send you up like an angel

I don't like who I've become
I hurt other people and myself
This soul belongs to you, cuz you're a scum
I'll leave a picture of me on your shelf- Vibeke Anny

#mysoulyoursoul #sangskriving #artist #låtskriver #nouw #musikk #musiker #blogger 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

"Mens jeg står å synger prøver jeg å tenke på sangen jeg synger. Tenker underveis på hvordan jeg skal synge det. På ordene som jeg må huske. På hva sangen egentlig betyr for meg. Så prøver jeg å vise det for å få til en bra opptreden.

Etter at jeg er ferdig, klapper publikumet og jeg står der å bukker og smiler og bare tar i mot det jeg får. Etter på får jeg masse komplimenter. «Så flink du er til å synge», «så fin stemme du har», «helt fantastisk», «irriterende bra». Jeg smiler og takker. Men får ikke ut en eneste tåre. Ikke er jeg glad, ikke er jeg lei meg. Jeg føler ingenting når jeg får komplimenter. Jeg bare klarer ikke å ta i mot det jeg får og kjenne på den følelsen. Inni meg. Utenfor ser det ut som om jeg er på gråten nesten hver gang. Hvorfor er jeg sånn? Hvorfor kjenner jeg ingenting? Er det noe galt med meg? Jeg vet ikke. Kanskje det var på grunn av at jeg ikke har fått så mange komplimenter for noen år siden som nå. Kanskje jeg ikke liker oppmerksomheten jeg får? Jeg som har drømt om dette hele livet mitt, og så skjer dette?

Jeg prøver å gi alt på scenen når jeg synger og får så mye positivitet, så mye fine respons tilbake og så har jeg denne følelsen? En følelse som jeg ikke en gang kan sette ord på."- Vibeke Anny

#selvbiografi #bok #blogg #artist #låtskriver #kulturpatruljen #nouw #chick

Likes

Comments

Likes

Comments

Money is one of my issues now.
You ask me how?
I'm addicted to games.
So much, my money burst out in flames.


I love shopping too.
And I don't spend few.
I spend a lot.
And I wont stop.


Fuck it!
I need a bucket.
Full of money.
Would you give me that, honey?

Forget it, I need a smoke,


'Cuz I'm broke..

Likes

Comments

Demi Lovato la ut dette bildet i går og hun er bare så HOT!! Elsker denne dama! 

Likes

Comments

....er bare tull!

Det å planlegge noe i løpet av et år eller flere år framover, er vanskelig. Det er et veldig stort framskritt for meg. Jeg planlegger ting i hodet hele tiden, hver jævla dag. Men blir det gjort? Nei.. Det blir aldri gjort. Å love noe man ikke kan holde, er jeg veldig flink til.

Når jeg sier at jeg planlegger ting i hodet hele tiden, så mener jeg ikke bare om langt i framtiden. Men også senere den dagen, hva jeg skal snakke om med folk, hvilke klær jeg skal ha på meg i dag, i morgen. Noen ganger tenker jeg på hva jeg egentlig skulle ha gjort i går, hvilke klær jeg skulle ha hatt på meg (jeg gikk i pyjamasen hele dagen fordi jeg var syk). 

Må også begynne å tenke på hva jeg skal gjøre etter KP, der jeg jobber nå. Skal jeg gå skole, ta opp fag eller søke om jobb? Det er det jeg sliter med å tenke på nå. Så jeg har virkelig ikke tid til å tenke på nyttårs forsett for det er bare bortkastet liv, for å si det rett ut. Greit at andre gjør det for å sette et mål i livet sitt, men jeg er ikke sånn. Jeg prøvde en gang før, men ingenting ble gjort, så jeg ga opp og lever heller i nået. Og det synes jeg er helt greit.

Måtte bare få det ut, for jeg så andre bloggere laget nyttårs forsetter og av en eller annen mystisk grunn ble jeg provosert og irritert. Er ikke på grunn av de, jeg er bare sånn. Er kanskje på grunn av at jeg ikke kan holde på ting jeg lover, så da går det utover humøren min.

Whatever, me talast!- Vibeke Anny

#nyttårsforsett #kulturpatruljen #bloggere #blogg #jobb #skole 

Likes

Comments