Makeup<3, Månadsfavvisar<3

Heeej, hÀr kommer mina mÄnadsfavoriter för oktober, jag Àr lite sen med denna tyvÀrr men sÄ blir det ibland.
Idag har jag iallafall gjort mina 10 st mĂ„nadsfavoriter och ni fĂ„r kommentera om ni tycker att detta sĂ€ttet var bra eller om jag ska visa det pĂ„ nĂ„got annat sĂ€tt💕
Jag kommer tyvĂ€rr inte sĂ€ga vad allt kostar😘
LET'S GOâœŒđŸœïž

1: Detta Ă€r en ögonskuggspalette som har lite rosa röda fĂ€rger, jag tycker att man kan göra jĂ€ttefina sminklooks med denna paletten och jag tycker att det passade bra till denna mĂ„naden💕Den kommer frĂ„n Maybelline och heter The Blushed Nudes.

2: Det hÀr Àr en jÀttebra liquid foundation, den kommer ocksÄ frÄn Maybelline som ni nog ser och jag har i fÀrgen 105 (den ljusaste) Jag har anvÀnt denna för att eftersom den Àr liquid och lite fetare tycker jag sÄ Äterfuktar den mitt ansikte, för att jag har mÀrkt att nÀr det blir kallare ute sÄ blir jag torrare i ansiktet.

3: Detta Àr en ansiktskrÀm som Àr lite fetare Àn de flesta och Àr jÀttebra nu till hösten nÀr det Àr kallt, jag tar denna varje kvÀll nÀr jag gÄr och lÀgger mig för att den tar lite lÀngre tid att sjunka in i huden och dÄ gör den det under natten.

4: Detta Àr ocksÄ en sak jag anvÀnder nÀr jag gÄr och lÀgger mig, det Àr en handkrÀm frÄn The Body Shop som luktar Wild Aragan Oil. Den hÀr Àr inte sÄ fet men jag tycker att den luktar sÄ gott sÄ att jag vill ha den pÄ mig nÀr jag sover + att den Äterfuktar hÀnderna super bra.

5: Detta Àr en handsprit frÄn Bath and bodyworks, den heter/luktar Fresh Balsam, den hÀr har jag anvÀnt innan jag sminkade mig och nÀr jag tar pÄ hÀnderna sÄ tar jag vÀldigt lite för att 1: jag vill inte ta slut pÄ den haha 2: jag tror inte det Àr sÄ bra att ta för mycket.

6: Detta Àr ett lÀppstift som Àr lite mer som ett babylips fast det ger mycket mer fÀrg, det kommer frÄn Revlon och Àr i fÀrgen 025 peach. Detta har jag anvÀnt pÄ dagarna för att fÄ en fin fÀrg pÄ lÀpparna.

7: HÀr Àr ett genomskinligt nagellack som Àr bra för naglar som Àr mjuka som mina, detta kallas för nagelstÀrkare och det gör sÄ att naglarna blir lite hÄrdare.
För mig var detta jÀttebra för att jag fÄr jÀttesjuka naglar ibland och dÄ river jag pÄ dem hela tiden.

8a: Jag har tre stycken lÀppglans frÄn covergirl som Àr jÀttebra för att de klibbar inte som de flesta lÀppglans gör, jag ville visa upp alla tre som jag har eftersom jag tycker om alla fÀrger.
SÄ denna fÀrgen Àr en ljus nude fÀrg som heter 600 melted toffee

8b: Den hÀr fÀrgen Àr en champange skimmrig fÀrg som Àr min favorit av dem tre, som heter 610 honyed kiss

8c: Detta Àr en mörkrosa korall aktiv fÀrg som heter 710 berrylicious

9: HÀr Àr min absoluta favorit ögonbrynspalette, assÄ den Àr jÀttebra. Det finns tvÄ olika fÀrger en lite orange aktiv som jag inte anvÀnder för att jag tycker att den Àr lite för orange för mig, och sÄ finns det en brun som Àr lite Är det grÄa hÄllet som jag anvÀnder och det blir jÀttebra, och sÄklart ett vax som jag faktiskt tycker funkar ganska bra. Paltetten och borsten som jag anvÀnder kommer bÄda frÄn H&M

10: HÀr Àr en ansiktstvÄl som har lite "prickar" i typ (pÄ bilden Àr det en ny flaska som jag inte har börjat anvÀnda sÄ mycket Àn) Men den Àr frÄn Nivea och den heter Aqua sensation och den Àr för normal hud.

Detta var min mÄnadsfavoriter för oktober, ni fÄr kommentera om ni vill at jag ska göra pÄ nÄgot annat sÀtt Àn sÄhÀr.
Puss o Kram💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Info time<3, Outfits<3

Hej, jag har ju haft denna bloggen ganska lÀnge och anvÀnt den nÄgon gÄng ibland
Men jag har tagit bort alla inlÀgg som ni ser eftersom det bara finns ett inlÀgg (detta)
😂
Jag fyller Är snart (16 nov) och dÄ önskar jag mig en kamera, antingen en Sony ax5000 eller en Canon g7x men Canon kameran Àr jÀtte jÀtte dyr, sÄ jag Àr skeptisk till om jag vill ha den.
Men iallafall dÄ fick jag en feeling
 att jag vill testa pĂ„ att blogga , sĂ„ jag kom pĂ„ att jag hade denna bloggen sĂ„ jag testade att logga in och jag kom in😂SĂ„ jag börjar bloggen nu och sĂ„ fĂ„r vi se om jag fĂ„r en kamera och det skulle vara jĂ€ttekul för dĂ„ kan jag ta fina bilder😂

Puss o Kram

Likes

Comments