När det kommer till antal dagar man ska träna så är jag så himla kluven. Jag känner nu att jag vill träna ca 5 ggr / veckan för att lyckas nå mitt mål. Men går jag ut alldeles för hårt då? På fitnesskolan.se hittade jag olika scheman som var vanligt att man körde och där stod det att är man nybörjare så rekommenderas 3-split-schemat vilket är bilden till höger. Så jag antar att det är större chans att jag kör den. Men är fortfarande så himla osäker..

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Jag har en längre tid nu tänkt börja blogga då jag tycker det är ett bra sätt att få människor att lära känna en lite bättre. Här kommer jag främst skriva om hälsa och träning, men det kan komma inslag av resor, jobb och andra trevligheter. Tänkte börja med en presentation.

Jag heter Anny och är 26 år gammal. Just nu bor jag i Linköping men är född och uppvuxen i Hudiksvall, Hälsingland. Under min uppväxt idrottade jag mycket, det var handboll och cheerdance som gällde. När jag var 13 år slutade jag med handboll då jag insåg att det tog för mycket tid att hålla på med båda idrotterna. I cheerdance har jag vunnit SM ett antal gånger och även tävlat i både EM, VM och tro det eller ej, Talang. Min danskarriär tog slut när jag var 21 då jag flyttade från Hudiksvall.

År 2013 kom jag in på lärarprogrammet i Linköping och tog examen i våras. Jag jobbar nu i en internationell skola och är klassföreståndare/mentor i en årskurs 4. Jag älskar mitt jobb och det är verkligen lycka att få jobba med så fina elever.

Som ni kanske förstår så gick jag från att träna massa gånger i veckan till att sluta helt vilka ledde till en viktuppgång på i nuläget 25,5kg. Mitt ideal är inte en smal kropp, det är en hälsosam kropp som jag vill älska. Det är alltså mitt mål nu.

Jag hoppas att ni vill vara med på min resa och kanske bli peppad till att själva börja bli hälsosamma eller kanske inspirera mig med tips och trix.

All kärlek till er!

Anny

Likes

Comments