MARSTRAND


Marstrand är en fin stad, många turister som kommer från Danmark och Norge. Det var jättevarmt och vi var tvungna att köpa extra solskyddskräm. Det finns också massor av båtar, stora och små. För att kunna komma över till ön så måste man ta båten. Båten åker hela tiden fram och tillbaka.SLOTTSSKOGEN


Nästa bild togs i slottsskogen. Jag gav honom namnet älgigantisk för att han är jättestor.  Mr. Älgigantisk var vänlig, inte alls rädd för människor, plus han är en Kameralover. Den här bilden är också från slottsskogen. Miss. Peacocks hus, undrar hur hon kan gå in när det är bara huvudet som passar i dörren, hmm....? Hon måste vara frustrerad på de som byggde huset.


Sälar som latar sig och bråkar med varandra. Det var bara en som var jättepigg och glad. Ingen annan förutom den som tittade på kameran. Hen var också vänlig och social haha

                                                                                     

                                                                             BOTANISKATRÄDGÅRDEN

På sommaren om ni ska till Göteborg och vill till en intressant plats att gå runt, och om ni tycker om blommor/natur så tveka inte att besöka Botaniska trädgården, den är stor. Jag tror att varje år så har de olika teman. När vi var där så har dem Japanskt tema. Inträde är gratis, men man kan också betala om man vill. Jag tror pengarna går till röda korset, nåt sånt. Inne i trädgården finns det en kafeteria/restaurang. Jag gick runt med min pojkvän och hans syster vi gick vilse, klättrade på stenar, hoppade här och där men vi tyckte iaf att det var roligt. Svettades och blev trötta. Vi hamnade i ingenstans. Men till slut så hittade vi vägen ut.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi såg massor av svampar men ingen aning vad det var för svampar, vi började ta kort. Min storasyster såg en geting på en svamp och då petade hon på mr. geting och fick då ett svullet finger, haha.. lesson learned! quote for that day ''peta inte på geting om du inte vill att geting ska på peta dig!

Det kändes som vi var i en fantasyfilm, vi tycker att svamparna är jättefina. Sen när vi kom hem till syrran så googlade vi om giftiga och ätliga svampar. Många av dem vi såg är ätbara, men ändå vågade vi inte chansa ''better safe than sorry''.

Likes

Comments

I got my crop top and my trousers from ASOS. Their clothing material has always been high qualitiy, that is why i always trust them and i am happy for what i pay for. The crop top and the trousers fits me verry well. I'm a petite woman so i have problems when buying clothes online. I'm afraid that they will not fit on me. But on ASOS they have petite sizes, that is why i'm confident in buying clothes from them. #asos

http://blogfame.se/66/25946/asos


This outfit may look like i didn't have short pants but i did. Beanie is from #asos, it has small golden skulls.

http://blogfame.se/66/25946/asos

Likes

Comments

Vår älskade bamse. Han har mycket hår och ibland han reagerar som en människa han är rädd för mörker, när han är hungrig vill han inte gå själv till maten, han vill att nån av oss(min pojkvän) följer med och vaktar honom när han äter. SNACKA OM BOSS!

Likes

Comments