Header

Min lunch idag blev en Smart Meal Nutrilett! Super god! Blev faktiskt choklad över att den var mycket godare en Shakes man gjorde av choklad pulvret! Mums! Funderar faktiskt på och börja på pulver igen och köra 3 veckor igen och sen sakta börja äta igen med bara och smoothies och soppor och allt! Kände mig tusen gånger piggare sista veckan och mådde så himla bra! Dessutom vill jag ju gå ner ytligare har inte nått mitt mål en, lite svårare nu när man äter vanlig mat igen.

Jag känner att nu när det är höst och det blir källare ute så är man inte ute lika mycket och går promenader och joggar osv som man gjorde på sommaren och man stoppar säkert i sig väldigt mycket onyttiga saker för att det är höst och vinter och deppigare väder osv! Så jag funderar verkligen på och börja igen för jag vill inte börja gå upp i vikt igen och förlora alla kilon jag gick ner!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår så fick han sitt egna Minikök! Det blev så himla uppskattat! Han höll på med det hela kvällen och totalt ignorerade oss! Super kul och se! Nu kan han öppna och stänga sina egna luckor hur mycket han vill, och vi slipper oroa oss att våra går sönder haha. Det är så kul och se honom laga mat för sig själv och röra om i sina små formar med skedar och lägga in saker och ta ut ur skåpen!

Likes

Comments

Som Titeln säger så är vi sjuklingar här hemma. Jag har haft ont i halsen och förkylning hela veckan, började i helgen och nu känner jag mig äntligen bättre förutom att sonen nu blivit sjuk istället som tur var det ingen dagis idag. Jag vaknade i alla fall halv 6 på morgonen av att han små grät, gick in till honom och tog upp han och la honom bredvid mig i våran säng. Han kändes inte så varm, så feber var det inte i alla fall just då, dock har han haft det väldigt jobbigt med förkylning hela veckan så jag tänkte att det kanske var det han vaknade av, efter ett tag gick vi upp i alla fall till vardagsrummet och satte igång tvn med barnprogram till honom, han vägrade och släppa mig och så fort jag satte ner honom grät han. Han ville bara sitta i famnen eller bli buren. Stackarn, slutade med att han var så övertrött och somnade och sov 20 min efter och ha druckit välling, sen var det igång igen och trösta och bära omkring och försöka leka så han skulle bli glad. Vid lunch så lyckades jag få i honom mat och han drack rätt så bra, bytte blöjan och kände på pannan och nu plötsligt var den mycket varmare så nu har han feber... Det var väl det som spökade hela tiden för han var väldigt övertrött och hängig. Nu sover han i alla fall och jag vilar och ser på tv lite. Man kan säga att jag är en aning trött och det skulle inte sitta fel med och sova en eller två timmar själv!

Likes

Comments

Känslan av och få handla in nya höstkläder!!😌 hittade massvis med fina tjocktröjor och vanliga tröjor i många olika färger! även Lill killen fick sig ett par nya plagg!

Likes

Comments