Header

Nutrilett Diet VLCD - Dag 22 = 3 veckor & en dag! Igår hade jag gått på Nutrilett VLCD i 3 veckor!! Så himla nöjd och stolt över mig själv! Men som jag skrev förut så tänker jag nog köra 1-2 veckor till men lägga till en måltid nu om dagen som sallad, soppa osv. Igår när jag kollade vågen så hade jag en viktnedgång på 8,2 kg och idag när jag vaknade på dag 22 så hade jag en viktnedgång på 8,5 kg!! Så jag går fortfarande ner och känner mig motiverad och fortsätta dessutom så mår jag ju bra men jag ska försöka trappa upp ätandet nu med mat. 👏🙂 Jag vill gå ner minst 5 kg till för det är mitt mål men lite extra skadar ju inte!

Likes

Comments

Jag vet inte om jag har tipsat om detta förut men jag vill verkligen rekommendera dessa kakor! Finns i banan och jordgubbe smak, sonen älskar dom! Jag har sett att Organix har mycket fler produkter i affärerna bland annat ringar,chips som ska definitivt testas! 🍪🍓🌱

Likes

Comments

Idag är vi inne på dag 20 av Nutrilett Diet VLCD! Känner mig så sjukt stolt över mig själv! Och vågen har äntligen rört på sig efter att ha stått still på samma vikt i två dagar! Nu har jag fått en viktnedgång på 8,2 kg på dessa 20 dagar! 👍😀 Jag tror jag faktiskt ska fortsätta en vecka till eftersom man kommer gå upp lite när man äter och jag har inte nått mitt mål en jag vill gå ner ungefär 5 kg till.

Så här såg det ut i morse jag drack min shake framför tvn och sonen drack sin välling så kollade vi på barnprogram tillsammans! Mysigt!

Likes

Comments

Hej allihopa! Först och främst vill jag tacka för alla fina och peppande kommentarer jag fått nu under dagarna då jag berättat att jag går på pulver. Sen så vill jag passa på och säga att jag mår mycket bättre och det hjälpte med vila och mycket vatten! Problemet var att jag druckit för lite så därför mådde jag så dåligt häromdagen! Tack för ert stöd!

Idag är vi inne på Dag 19! Bara 2 dagar kvar tills klar är ''klar'' och tills jag gjort 3 veckor! känns som dom här 2 sista veckorna gått jätte fort efter att man hade kommit förbi den första jobbiga veckan! Jag har dock stått still nu i 2 dagar på samma vikt, lite tråkigt men det kan vara för att jag inte varit ute och rört mig så mycket. Ska ta en promenad idag lite senare! vi skulle varit på Malmamarknaden igår men det var så dåligt väder med ös regn och åska så vi stannade hemma. Det är ju marknad idag också så vi kanske åker dit då vädret är mycket bättre idag! Vi får se!

Jag känner mig så peppad till och nå 21 dagar på dieten! 3 hela veckor på bara shakes trodde aldrig jag skulle klara det! Men nu är frågan om vad jag ska börja äta sen! Jag har kollat runt lite på nätet och Youtube den senaste tiden och jag vill verkligen börja äta nyttig och bra mat, blev så inspirerad av ett youtubeklipp igår som handlade om varför man skulle bli vegetarian, så jag är jätte sugen på och bli det nu! Jag tror faktiskt jag skulle kunna offra bort, kebab pizza, hamburgare och korvstroganoff för och bli vegetarian, det låter helt sjukt nu för så skulle jag inte sagt för 1-2 veckor sen men efter att ha forskat och kollat många videon så funderar jag på och prova äta bara vegetariskt en månad och se vad jag tycker om det. Innan det så var jag inne på och börja äta Lchf när jag var klar med dieten!

Vad tycker ni om det? Hoppas ni får en bra Söndag!

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag är vi inne på dag 17 av dieten. Igår kväll så tog jag en 5 km promenad och idag när jag vaknade mådde jag skit. Kände mig hur yr och svag som helst och trodde seriöst att jag skulle svimma så jag tog en shake och drack två stora glas vatten jag misstänker att det kan ha varit promenaden igår som ställde till det eller så kanske det berodde på att jag låg och drog mig lite i sängen. Jag mår lite bättre nu i alla fall känns som huvudet klarnat till lite och jag är inte lika yr bara jag inte gör plötsliga och hastiga rörelsen så känner jag inte av något. Funderar på om jag ska ta en extra shake idag bara för att eller om det hjälper om jag dricker mycket vatten för jag drack inte så bra igår. Så det kan ju vara det som påverkade idag också! Får kämpa på! Det är ju bara 4 dagar kvar tills jag fullföljt dieten och tills jag gjort 3 veckor som man ska! 👏😀 sen får jag ju äntligen äta vanligt igen eller byta ut måltider!

Likes

Comments