Header

Hej allihopa! Tyvärr så har bloggandet stått stilla lite under den senaste veckan lite typiskt då min blogg gick väldigt bra, men internet har strulat och jag har varit väldigt upptagen! Jag har sålt av massa saker och tjänat in bra pengar på det! Saker som bara liksom ligger och inte används och som jag hittat nere i vårt förråd. 👍🙂 annars så har det inte hänt så himla mycket förutom dom vardagliga sakerna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Häromdagen så körde jag min första långa tur med bilen sen jag fick körkortet det blev en tur till Ikea inte så jätte långt men är nöjd över min körning! Var jätte kul! Köpte bland annat lite handdukar, lite mer barnsäkerhets grejer kollade lite hyllor åt sonens rum osv. Det är ett tag kvar tills vi flyttar men det närmar sig hela tiden vi längtar! Ska bli så himla kul och få inreda det nya hemmet! 🙂

Likes

Comments

Sitter här och går igenom massa gamla bilder som jag har på datorn! Måste verkligen börja rensa snart för jag har jätte många dubbletter på allting och så är hårddisken snart full! Hittade i alla fall denna bild! Så himla söt! Minns han så här liten som om det vore igår! Det är lite farligt och gå igenom massa bebis bilder det får ju en nästan och längta efter en till, ett syskon! :)

Likes

Comments

Häromdagen när jag var ute, så gick jag förbi en park och där satt det en kvinna med sitt barn på en filt på gräsmattan. Kvinnan var helt inne i sin telefonen, hennes son på kanske 3år försökte få hennes uppmärksamhet för han ville visa henne något, jag ser hur han ropar mamma och säger att hon ska kolla men hon är bara tyst och glor ner i telefonen.

Jag närmar mig och kommer strax gå förbi dom, Sonen sätter sig bredvid sin mamma och petar henne på armen och säger Mamma, kolla. Då skriker hon till och säger Nej! Ser du inte att jag är upptagen! Hennes son blir tyst och vänder sig om och går en bit bort och sätter sig på gräsmattan och leker med någon pinne vad det ser ut som.

Detta gör mig så himla upprörd! Vadå? Så du har inte tid och kolla vad ditt barn vill visa dig? Så du är för upptagen och kolla ner i mobilen och surfa!? Varför skaffar ens denna människa barn om man inte ger sig tid till barnet! Och det är väl ännu viktigare och hålla koll på barnen utomhus och inte bara sitta vid mobilen! Jag tänkte gå fram o säga något men gjorde ändå inte det, det skulle nog blivit bara värre och hon såg redan sur ut och var inte på bra humör. Jag tror även fler tänkte säga något för alla runtomkring kollade på dom. Förstår inte varför man ska skrika på sitt barn, usch. Stackars barn. Tycker det är så tragiskt att mobilen nu för tiden är mer intressant en själva livet, en ens barn. Man missar så mycket! Att mobilen går före ens barn är bara oacceptabelt! Folk måste lära sig lägga ifrån telefonen och prioritera det som är viktigast!

Likes

Comments

Mys lunch med min lilla kille! Hans nya favorit mat! Falukorv, Makaroner och grönsaker! Han är så himla duktig som äter själv och plockar själv med maten!

Likes

Comments

Vi har köpt nya skor till Lillkillen! Det har faktiskt varit lite svårt och hitta skor till honom, det har inte funnits " vanliga " skor utan mest jätte tunna skor utan snören och sandaler. När vi väl hittade ett par vanliga skor till honom så var det på HGM och dom var helt mörk blåa inte så jätte fina! Så vi tog inte dom, dom såg inte så bekväma ut heller. Vi brukar gå igenom dom vanligaste affärerna som vi vet har bebis saker, HGM, Kappahl , Lindex , Polarn och Pyret även Stadium eftersom han snart har dom storlekarna som finns på Stadium.

Men vi har aldrig kommit på och gå in och kolla på DinSko! Så det gjorde vi och där fanns den massor av bebis skor som var perfekta! Vi köpte bland annat dessa vita! Dom var perfekta och vi valde ta en storlek större så han har något o växa i också. Vi köpte även ett par sandaler till honom, jag slänger upp en bild på dom senare! Dom tog vi även i samma storlek så han kan växa lite! Priserna var lite högre på DinSko men så värt det och kvalitén var super bra!

Likes

Comments

Hallå allihopa! Idag tänkte jag ta och skriva av mig lite som jag brukar göra om kvällarna men denna gång ska det handla om Kärlek, Hur förhållanden kan se ut och om att våga släppa taget.

Det finns så otroligt många som lever i ett förhållande där dom inte ens älskar varandra. Vissa är olyckliga, inte kära längre men ändå inte kan släppa taget om varandra eller ta det steget, kanske är man rädd för och bli ensam eller undrar om man nånsin kommer hitta någon igen. Folk är rädda och släppa taget om sitt gamla liv, släppa den vardagliga vardagen som dom är så vana vid. Man kanske undrar vad man vore utan honom / henne, vart ska jag bo? eller ta vägen om vi skiljs åt. Vad ska barnen tänka och tycka , det är väl klart att barnen ska ha båda sina föräldrar tänker nån, Detta kan skrämma en och få en och stanna kvar i ett förhållande som man egentligen vill ta sig ur. Man kanske bråkar ofta, är trötta på varandra och känner ingen tillit.

Att släppa taget är kanske det vi människor har svårast att hantera. Särskilt svårt har vi att släppa taget om dom vi älskar och håller kär. Vi håller alla hårt i dom vi älskar, ibland på ett kontrollerande sätt som kan blir negativt. Men vi måste förr eller senare släppa taget. Ibland händer det inte förrän personen dör eller då den andra personen väljer och avsluta relationen och man måste gå vidare. Du har ingen rätt att äga någon människa, och du har ingen rätt att på något sätt kräva att någon ska stanna kvar hos dig bara för att du behöver det och inte vill bli lämnad. Du kan önska och hoppas att personen stannar, men inte mer, du äger ingen annan än dig själv.

Innan du gör ditt val, Tänk tillbaka på ditt förhållande, varför ni blev tillsammans, varför ni är tillsammans fortfarande, kan ni ändra på något i ert förhållande positivt / negativt, Vad för känslor har du för den personen, kommunicerar ni bra eller grälar ni ofta, och i såna fall om vad? går det och ändra på.

Om du lever i ett väldigt olyckligt förhållande av någon anledning, men inte riktigt vågar släppa taget för att du är rädd, kom ihåg Ibland kan det vara det bästa du gjort! Att släppa taget om personen även fast det är svårt! Du kommer att klara dig bra. Det blir bättre för varje dag som går. Spekulera inte längre i gamla saker och gamla tankar. Du kommer inte att få några svar. Det som händer är att du spiller tid och energi på något som inte du kan påverka. Våga ta steget och börja ett nytt kapitel i ditt liv. Det kan ta ett tag innan du ser det positiva med och lämna eller så kanske du ser det direkt och om inte, så en dag kommer du att se det där ljuset och glädjen av och stå på egna ben och känna dig starkare en nånsin. Du kommer tänka tillbaka och tänka Yes, jag klarade det!  Låt det ta tid om du behöver det!

Jag hoppas detta har varit till någon hjälp för någon där ute! Ni är alla starka, oavsett fall ni väljer och släppa taget eller om ni väljer och jobba på ert förhållande och kanske till och med lyckas rädda det. En sak som jag tycker är viktig är att man är lycklig i sitt förhållande och känner att man vill vara tillsammans med den personen för att man älskar den, Jag vill vara den personen som lever lycklig med sin partner, den personen jag kan säga Jag älskar dig till och verkligen mena det och stå för det till 100%! Jag vill kunna säga Ja! och verkligen mena det till hundra procent när mina barn frågar om jag verkligen älskar deras pappa. Jag vill inte vara en av dom personerna som känner sig fast eller låst i ett förhållande eller lever i ett olyckligt förhållande. Tack för mig! XOXO

Likes

Comments

1 34586 Next