Header

Dom senaste dagarna så har det verkligen varit jätte fint väder och jag hoppas det verkligen fortsätter! Vi har varit ute och gått varje dag och spenderat tid mycket ute! Det är så kul nu när han kan gå och väldigt skönt, för nu springer han själv på gräsmattan och ute på lekparkerna! Något vi lagt märke till är att Hugo förstår nu att man ska lukta på blommor, det har bara kommit helt plötsligt av sig själv utan att vi visat honom, han har tagit upp blommor nu varje gång vi varit ute och luktat på dom automatiskt! Vi trodde först han skulle sätta dom i munnen men han luktar bara på dom! Dessutom börjar han gå bättre o bättre och fortare och fortare ibland springer han till och med! Det ska bli så kul och se honom med dom andra Förskolebarnen sen för det är inte så himla långt kvar nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Känslan när man blir av med Tandställningen! En sån glädje! Wow! Trodde knappt det var mina tänder när jag kollade på dom! Inte för att jag haft värsta dåliga tänder innan Tandställningen jag hade bara lite saxbett och en hörntand som jag ville få ner! Är så nöjd! Något jag alltid har tyckt om med mig själv och varit stolt över är mina tänder och mitt leende nu kan jag vara det ännu mera!

Likes

Comments

Hej allihopa! Tyvärr så har bloggandet stått stilla lite under den senaste veckan lite typiskt då min blogg gick väldigt bra, men internet har strulat och jag har varit väldigt upptagen! Jag har sålt av massa saker och tjänat in bra pengar på det! Saker som bara liksom ligger och inte används och som jag hittat nere i vårt förråd. 👍🙂 annars så har det inte hänt så himla mycket förutom dom vardagliga sakerna.

Likes

Comments

Häromdagen så körde jag min första långa tur med bilen sen jag fick körkortet det blev en tur till Ikea inte så jätte långt men är nöjd över min körning! Var jätte kul! Köpte bland annat lite handdukar, lite mer barnsäkerhets grejer kollade lite hyllor åt sonens rum osv. Det är ett tag kvar tills vi flyttar men det närmar sig hela tiden vi längtar! Ska bli så himla kul och få inreda det nya hemmet! 🙂

Likes

Comments

Sitter här och går igenom massa gamla bilder som jag har på datorn! Måste verkligen börja rensa snart för jag har jätte många dubbletter på allting och så är hårddisken snart full! Hittade i alla fall denna bild! Så himla söt! Minns han så här liten som om det vore igår! Det är lite farligt och gå igenom massa bebis bilder det får ju en nästan och längta efter en till, ett syskon! :)

Likes

Comments

Häromdagen när jag var ute, så gick jag förbi en park och där satt det en kvinna med sitt barn på en filt på gräsmattan. Kvinnan var helt inne i sin telefonen, hennes son på kanske 3år försökte få hennes uppmärksamhet för han ville visa henne något, jag ser hur han ropar mamma och säger att hon ska kolla men hon är bara tyst och glor ner i telefonen.

Jag närmar mig och kommer strax gå förbi dom, Sonen sätter sig bredvid sin mamma och petar henne på armen och säger Mamma, kolla. Då skriker hon till och säger Nej! Ser du inte att jag är upptagen! Hennes son blir tyst och vänder sig om och går en bit bort och sätter sig på gräsmattan och leker med någon pinne vad det ser ut som.

Detta gör mig så himla upprörd! Vadå? Så du har inte tid och kolla vad ditt barn vill visa dig? Så du är för upptagen och kolla ner i mobilen och surfa!? Varför skaffar ens denna människa barn om man inte ger sig tid till barnet! Och det är väl ännu viktigare och hålla koll på barnen utomhus och inte bara sitta vid mobilen! Jag tänkte gå fram o säga något men gjorde ändå inte det, det skulle nog blivit bara värre och hon såg redan sur ut och var inte på bra humör. Jag tror även fler tänkte säga något för alla runtomkring kollade på dom. Förstår inte varför man ska skrika på sitt barn, usch. Stackars barn. Tycker det är så tragiskt att mobilen nu för tiden är mer intressant en själva livet, en ens barn. Man missar så mycket! Att mobilen går före ens barn är bara oacceptabelt! Folk måste lära sig lägga ifrån telefonen och prioritera det som är viktigast!

Likes

Comments

Mys lunch med min lilla kille! Hans nya favorit mat! Falukorv, Makaroner och grönsaker! Han är så himla duktig som äter själv och plockar själv med maten!

Likes

Comments

1 34586 Next