Header

Ännu en strålande kväll. På väg in till stan för att möta lite vänner som jag skrev om tidigare. Jag bjuder på en dagens outfit så länge. Linnet har jag haft länge och det är från Gina Tricot, jeans från Levis och skor från Adidas.

Ha en trevlig kväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

När jag var i New York så köpte jag, vad jag trodde eftersom jag inte läste så noga, en ansiktsmask från Glamglow. Men när jag packade upp burken så upptäckte jag att det var en hudkräm jag köpt, lite besviken eftersom jag ville testa deras ansiktsmasker som jag hört så gott om. Men idag har jag testat den för första gången och mitt första intryck är verkligen att jag gillar den! Så den ska bli kul att använda den mer framöver.

Är det någon som har testat Glamglows ansiktsmask föresten?

Likes

Comments

Klockan är nu sex och det är strålande väder ute. Nu vågar jag mig ut och lapa lite sol, men som jag skrev tidigare idag: Solskyddsfaktor är så viktigt! Jag ska bara sitta här en liten stund till för om lite drygt en timme ska vi möta ett par vänner i stan för lite middag. Ska bli så trevligt. Vi har inte bokat bord och det är ju lönehelg så vi får hoppas att vi får plats någon stans!

Vi hörs senare!

Likes

Comments