Header
View tracker

med ett stort gäng tjejer och vi åt god middag med gott vin och sen hade vi en romprovning. En härlig kväll med mycket fniss och skratt och den kommer hålla på ett bra tag till.

Likes

Comments

på kvällen igår blev det med bad samt ett glas bubbel och vällagrad parmensanost. Vi firar att vi hängt ihop i ytterligare en månad genom att sätta lite guldkant på den grå vardagen. Nu blev firandet en dag sent då vi inte var hemma samtidigt den 17:e, men bättre sent än aldrig.

Idag var dottern hemma och hälsade på och då hade hon gjort american pancakes och jag passade på att ta några till efterrätt. Härligt att hon kommer och hälsar på och hon visade upp allt fint som hon hade handlat idag.

Nu är verkligen all snö borta så jag passade på att lägga tillbaka mosaikplattan som jag hade reparerat och nu ligger den på sin plats igen.

Likes

Comments

hittade jag idag när jag upptäckte att äntligen är de små blå pärlhyacinterna som jag har drivit upp på väg att slå ut. Var inte så länge sedan som jag tog in dem och satte dem i en söt liten kruka.

Satt i går kväll och var nästan beredd att ringa på en TV-reklam om stekpannor, men gjorde det inte. Gissa om jag blev gald när maken kom hem med en ny stekpanna. Måste fråga honom om han såg samma reklam som jag, dock var det inte för denna stekpannan, utan en annan. Denna snygga sak kan vi säkerligen få nytta av i vårt kök. Teo satt och puffade på mig, för han ville också gärna se vad det var som jag packade upp.

Fick lite inspiration att måla idag och det tycks faktiskt oftast hänga ihop med när maken är hemma. Annars så hade det ju varit toppen att passa på och måla extra mycket när han är bortrest, men det tycks inte riktigt vara så. Nu håller det upp utomhus ,så nu blir det att gå ut i trädgården och ta en skönt kvällsbad.

Likes

Comments

men ett tag så det bra ut, men sen ställdes vår flight in på grund av tekniska problem när jag skulle åka hem efter att ha tillbringat arbetsdagen i Stockholm. Vi blev ombokade till ett annat flyg till en annan stad, dvs flygplatsen heter Landvetter.

En buss stod och väntade på oss när vi landade. Istället för komma hem vid 18. 30, så blev det 21.40. Har nu slängt i mig några ostmackor och skall strax göra mig klar för sängen, då denna dagen startade kl.05.00 idag. Var underbart att få komma hem och träffa sonen och hundarna, typiskt nog var maken bortrest när det strulade så våldsamt för mig, men nu njuter jag av hemmets lugna vrå och försöker komma ner i varv.

Likes

Comments

blev det efter hundpromenaden då jag passade på att måla lite blågrå bakgrundsfärg på den blivande indianflickan med vargen och jag testade också att skissa dit ett passande halsband. Skall försöka komma i sängen tidigt idag, då jag skall gå upp tidigt vid senast klockan 05.00 i morgon, vilket inte riktigt passar in i en kvällsmänniskas mönster.

Innan jag kryper ner i sängen så skall jag passa på att läsa den nya tidningen som jag fick hem med posten idag och hoppas få lite inspiration.

Likes

Comments

blev det idag då vi åkte och tittade på en visning av en sommarstuga och det var många som var där och tittade.

Planlösningen var inte så tokig.

Köket var slitet och inte så rent. Spisen med ugnen och fläkt hade inte blivit rentgjort på länge.

Fanns dock tre sovrum. Badrummet var också ganska slitet.

Vindskivor behövde bytas ut och panelen. sen är frågan i vilket skick som taket är i när det är så fullt med mossa. Fick med en massa papper som jag skall titta mer på. Det var en mysig utflykt och stugan låg i ett trevligt område, där vi inte hade varit förut, så det var roligt att få se det.

Vi hade gäster i går kväll och det fanns kvar någon efterrätt och det är mörk chokladmousse i botten och sen ett lager med rostad vitchoklad och toppad med färska hallon, väldigt smaskigt om man får säga det själv. Idag är det också tulpanens dag och det firade vi med många vackra rosa tulpaner.

Var som vanligt ute några promenader idag med hundarna och här är vi ute i skogen och njuter av solen och snön och de älsakr denna typen av promenader när man inte går på några stigar och så brukar jag passa på att röra mig i olika tempon och gömma mig, så det göra hundarna lite extra på allerten, för det gäller att hålla kolla på matte.

Likes

Comments

gjorde jag idag och fyllde på lite blommor i härliga färger i vårt kök.

Vår inomhus börja det bli då krokusen i ena av mina planteringar är på god väg att börja blomma. Utomhus är det vinterväder med lite snö.

Dags att säga hej då till alla jultomtar, änglar och packa ner dem för förvarning.

Likes

Comments

men vi mjukstartade och gick loss på vårt pepparkakshus och det blev inte så mycket kvar. Sonen kraschade huset med ett kraftfullt slag, så att det flög smulor åt alla håll till vår stora glädje. Det gjorde han riktigt bra.

Våra hundar var överlyckliga över att det hade hunnit komma lite snö innan det var dags för långpromenaden. Var skönt med en promenad efter att ha ätit en massa pepparkaka och idag var vår gulliga dotter med på promenaden, vilket gjorde den extra mysig. Hundarna fick också jaga lite snöbollar vilket alltid uppskattas.

Likes

Comments

med hundarna inomhus idag och jag började med vår tik Tuffy. Hade tidigare under kvällen fått tips av en väninna om att det hade kommit 7 st nya skyltar och för Tuffy och mig så innebär det 14 st nya skyltar då man skall klara att utföra alla momenten på vänster respektive höger sida om föraren. Tuffy var väldigt duktig och det gick oförskämt bra med alla de nya skyltarna.

För att vara lite rättvis så körde jag även ett antal skyltar med Teo och han är så ivrig och så snabb så vid minst lilla tvekan hos mig så hinner han hitta på tre egna övningar, så jag har stundtals svårt att hålla mig för skratt, då han är så ivrig och blixtsnabb. För Teos del så var det bara två nya skyltar, då han håller på att lära sig skyltarna i nybörjarklass. Tuffy och jag tävlar i avancerad klass. Blev en kväll med två mycket glada hundar och då blir man ju som matte väldigt glad också, går liksom inte att undvika med två sådanan små glädjespridare.

Likes

Comments

till en blivande tavla idag och detta är väl ett sätt för mig att måla min fantasifigur Örnöga som jag lossades vara ibland när jag var ca 8-10 år och smög omkring med en stor farlig varg vid namn Devil i skogarna. I verkligheten var det en alldeles vanlig svensk tjej som dock oftast hade sitt långa hår i två flätor och hade sällskap av sin welshterrier Bella som då oftast fick anta vargen Devils skepnad. Hade som sagt gott om fantasi när jag var liten och en del finns nog även kvar ännu. Var kul att skissa så långt och så får vi se vad det blir av detta på sikt.

Likes

Comments