Den första är skissen.

Jag vill med denna bild symbolisera, något abstrakt, krigsveteraner som kollar ut över ett fält av blommor. I brittiska länder burkar vallmoblomman symbolisera ihågkomsten av de som fallit i krig. Jag använde mig av denna tradition för jag har stor respekt för folk som offrar sitt liv för någon annans, te.x soldater. 

Soldaterna har inga tydliga händer för jag vill lämna det öppet ifall de kanske har förlorat vissa kroppsdelar i krig. Den vita gubben föreställer tomhet, att alla runtomkring kan se de som vem som helst för de ser bara utsidan-det svarta. Men på insidan av dem är det vitt, kallt och tomt för allt de har fått offra.

Den andra gubben ska också symbolisera att deras liv har splittras pga. det de har offrat och kanske nåt gått igenom. Också allt de har förlorat får dem att aldrig kunna bli helt hela


Till mitten är blommorna som de står och ser ut över.


Till vänster är ett naket träd. Tanken är att det ska visa att de, lixom soldaterna, står kvar även om de är helt sårbara. Det går också att tolka som att alla höstlöven, eller blommorna, har blåst av, men trädet i sig kan inte blåsas ner utan det står kvar oavsett. Så oavsett vad soldaterna gått igenom så står de kvar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments