Med kort varsel fick vi veta att det var utklädning och halloweenparty på förskolan idag! Hann inte ordna någon riktig utklädnad så jag klippte och klistrade ihop ett litet hårspänne till lillan! Inte mycket men något! Och även det enda hon accepterade! Horndiademet som pappan köpte snördes i backen med efterföljande gråtvrål så det va bara acceptera läget haha! Som jag skrattade när jag insåg att detta spänne blev det enda hon skulle ha på sig! Till nästa år ska jag se till att hon också får spöka ut sig lite!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Måste bara få skryta! Detta blev så förbaskat gott alltså! Medan jag stod där och lagade min köttgryta tänkte jag "Hoppas Dan pallar äta soppa med potatis till" för jag fick verkligen inte till det. Men poff så tog de ihop och kryddningen blev perfekt! Älska husmanskost!

Likes

Comments

Lillan fick feber i söndags och det varade över måndagen. Nu är hon tackolov feberfri men ett efterspel iform av att hon var vaken hela förra natten, ingen matlust och många tårar äger nu rum. Jag önskar hon får känna sig som sig själv snart igen! Mammas lilla älskade febertroll ❤️

Likes

Comments

Söndagslunchen snodde vi ihop på 5 minuter! Så enkelt och så jäkla gott! Jag säger bara- Knäckebrödspizza!

Likes

Comments

Det började snöa lite lätt igårkväll och imorse var det vitt ute! Får vi se om det är här för att stanna!

Likes

Comments

Shoppingturen förra helgen resulterade i en ny dunjacka till lillan! En fluffig rosa dröm💕 Under tiden vi shoppade hann även farmor sticka en härlig halstub åt henne så nu är hon redo för kalla vinterdagar! Det fattas fortfarande vinterkläder åt henne så det har vi nu beställt, bara invänta alla paket!

Likes

Comments

Med mitt nya jobb, nya tider, tidigare mornar och mycket att lära som gett hjärnsläpp plus en liten snuva så har jag inte haft tiden eller orken att masa mig iväg på gymmet på ett bra tag. Nu två veckor senare fick jag mig äntligen dit! Kände dock av förkylningen direkt så det blev ett lugnt pass med övningar endast med kroppsvikt. Men lite är bättre än inget. Hoppas jag känner mig piggare snart och får till fler pass oftare till veckan!

Likes

Comments

Ledig dag mitt i veckan för jag och Molly! Vi är alla i familjen lätt snuviga (dagisbaciller tror jag) och då passade det bra med en dag hemma! Haft mysmorgon med tösabiten, gått runt i våra pyjamaser, läst böcker och sett morgon-tv.

Likes

Comments

Underbar kväll för en långpromenad. Välbehövligt för både kropp och själ. Blev en tvärvändning för mig på arbetet, har hoppat in och hjälpt till på ett annat ställe och det blev mer än halvtid och en massa nya saker att lära sig. Många bollar i luften och tidiga mornar för mig och även då för älskade lillan. Nu kommer helgen och jag ska verkligen inte göra någonting- bara njuta av ledigheten och min familj. Kanske jag tillockmed hinner träna på gymmet någon dag! Älskade helg ❤️

Likes

Comments

Känner mig riktigt nöjd med vår tavelvägg vi gjorde iordning igår! Känns kul att få upp saker på våra kala väggar, nu är det en mindre att fylla!

Likes

Comments