View tracker

Hon som nu på egen hand tar sig upp i gungstolen och dricker sin välling där själv. Behöver ingen hjälp av mamma längre... Känns som om hon blivit en stor tjej bara över natten. Mammahjärtat får vänja sig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nya granen hämtades och pyntades igårkväll. Mannen i huset hade idén om att sätta ett kamingaller runt för att Molly inte ska plocka ner allt pynt, återstår att se om idén är briljant eller inte! Annars är mysfaktorn äntligen på rätt nivå när granen tagit sin plats!

Likes

Comments

View tracker

Nu har vi börjat pynta vårt hus inför julen! Det som är kvar är julgranen och julgardinerna. Hade tänkt ha granen uppe redan men vi väntar på vår nya som ska komma i veckan. Köpt en med inbyggda ljus så man slipper slita sitt hår för att få dit slingan. Samma tjorv varje år så det ska bli skönt att slippa det nu.

Likes

Comments

Idag klädde vi på oss och gick till hockeyladan för att se storkusin Jeppe spela hockeycup! 2 mål gjorde han, duktiga grabben! I pausen stack vi iväg på en shoppingrunda för att sen gå tillbaka så Molly fick sig en burgare till lunch! Och det va uppskattat!

Likes

Comments

Ett lättare pass avverkat imorse! Körde mage och rumpa! Ville skjuta på rygg eftersom jag nu ikväll fått en välbehövlig djupgående rygg/nackmassage! Helt underbart att göra bort träningen tidigt, då kan jag lata mig på kvällen, precis som jag vill!

Likes

Comments

Klättra upp, gunga, klättra ner och börja om! Man har hjärtat i halsgropen när hon klättrar på men oftast går det bra! Och farten hon har när hon väl fått sig upp och gungar! Herregud, mammas sötis!

Likes

Comments

Första gången jag vinner en intagramtävling! Blev så glad! Små fina saker från LittleMissOdd är nu i mina ägor!

Likes

Comments

Svärföräldrarna tittade förbi i söndags så då passade jag och Hubbyn på att åka på gymmet tillsammans! Är nu rätt lämmen så det tog nog bra! Ska försöka få in tre pass denna vecka också för nu gäller det att göra mitt bästa för att inte lata till mig igen!

Likes

Comments

Lördagen bestod av besök på kyrkogården för att tända ljus hos min morfar & mormor och hos min farfar. Kylan slog till och det visade -12 grader när vi skulle ut så lillan fick inviga sin nya vinteroverall och den passade superbra! När vi handlat så passade vi på att leka lite ute i snön innan det va dags för lunch. En riktig mysdag som slutade med en härlig solnedgång och myskväll med bästisarna!

Likes

Comments