10 grader varmt men jag ville frysa bort! Påbylsad i alla kläder jag hittade drog vi ut med båten. Och jag var den enda som fick fisk! En storabborre drog jag upp med metspöt. Synd vi inte hade någon våg men grabbarna trodde den vägde ca 5-6 hg ändå!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ojoj vilken energi en skräpmatshelg kan ge! Och jäklar vilket benpass jag fick till idag! Skakar fortfarande i benen två timmar senare😅
Började med sumomark, 6x10 med varierande 30-50kg och sen 4x10 på 60kg. Sen raka marklyft 5x8 på 60kg & 52 reps uppdelade i 4 set på 50kg. Avslutade med 100 reps på 80kg i benpressen. 300 reps totalt!
Och när jag kom hem hade Hubbyn gjort lunch! Mums!

Likes

Comments

Hubbyn fick semester kl 16 i fredags! Lördagen startade just efter kl 5 på morgonen, packade och drog till Piteå! Mamma & Tomas hade husvagnen på Västra Kajen (superfin plats). Shopping, sol, god mat, familjemys och mer! Trötta och slöa drog vi hem husvagnen mot Malå & regnet igårkväll. Men helgen var kanon!

Likes

Comments

Har varit så tråkigt väder i veckan att man blivit nästan galen. Bara varit inne och lyssnat på regnet... Den dagen det var uppehåll under dagen så passade vi på att åka ut till pappas stuga😊

Likes

Comments

I måndags fyllde man år igen! På kvällen var det tårtkalas med familjen, härliga vänner och fick en massa fina presenter 🌸

Likes

Comments

En riktigt härlig helg i Lundfors! Släktträff med mamma och Tomas familj! God grillmiddag, sova i husvagnen, släktstafett & femkamp, Möllky, vin och svenska sommarnatten med +5 grader varmt! Helgen bjöd på det allra bästa sommarvädret man kan tänkas, lite vindigt, blå himmel och strålande sol! Riktigt underbart! (Förutom på natten då, då det blev heller kyligt!)

Likes

Comments

Vädret i veckan har varit under all kritik. 10 +grader, regn och blåst. Men vi kämpade på med jacka och mössa och ut på Barnens dag på 60-talsdagarna. En jättefin dag som hade arrangerats för barnen med familjer!

Likes

Comments

Att det kan vara så roligt att studsa studsmatta? Full fart och mycket bus på leklandet i Lycksele i tisdags! God mat på Golden Bar innan vi åkte hem.

Likes

Comments

Helt sjuk och rolig helg i Skellefteå! Festival, god mat, vädret på topp och gott vin med härligt sällskap!🌤😎

Likes

Comments